Whatsapp Konuşmaları Silindi Nasıl Geri Gelir İphone?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Whatsapp konuşmaları silindiğinde, iPhone kullanıcıları için geri getirme yöntemleri vardır. Whatsapp konuşmaları silindi nasıl geri gelir iPhone sorusuna yanıt bulmak için, öncelikle iCloud yedeklemelerini kontrol etmek önemlidir. iCloud yedeklemeleri aktifse, Whatsapp uygulamasını silip tekrar yükleyerek yedekten geri yükleme yapabilirsiniz. Eğer iCloud yedeklemesi yoksa, iTunes yedeklemelerini kontrol etmek gerekmektedir. iTunes yedeklemesi varsa, iPhone’u iTunes’a bağlayıp yedekten geri yükleme yapabilirsiniz. Eğer yedeklemelerde Whatsapp konuşmaları bulunmuyorsa, üçüncü taraf veri kurtarma yazılımlarını kullanarak silinen konuşmaları geri getirmek mümkün olabilir.
İçindekiler

Whatsapp Konuşmaları Silindi Nasıl Geri Gelir İphone?​

Whatsapp konuşmaları, yanlışlıkla silinmiş olsa bile iPhone’da geri getirilebilir. İşte Whatsapp konuşmalarını geri getirmek için kullanabileceğiniz bazı yöntemler:

1. iCloud Yedeklemesi Kullanarak Geri Yükleme​

Whatsapp konuşmalarınızı geri getirmek için öncelikle iCloud yedeklemesini kullanmanız gerekmektedir. Telefonunuzda iCloud yedeklemesi açık olduğundan emin olun. Ardından aşağıdaki adımları izleyin:
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın ve iCloud’a dokunun.
Adım 2: iCloud Drive seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
Adım 3: Whatsapp’ı bulun ve yanındaki anahtarı açık konuma getirin.
Adım 4: Whatsapp’ı açın ve telefon numaranızı onaylayın.
Adım 5: Whatsapp’ın yedeklemesini geri yüklemek için “Yedeklemeyi Geri Yükle” seçeneğine dokunun.

2. iTunes Yedeklemesi Kullanarak Geri Yükleme​

Whatsapp konuşmalarınızı geri getirmek için iTunes yedeklemesini kullanabilirsiniz. İşte adımlar:
Adım 1: iPhone’unuzu bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes’u açın.
Adım 2: iPhone’unuzu seçin ve “Geri Yükle” seçeneğine tıklayın.
Adım 3: Yedeklemeyi geri yüklemek için uygun bir yedeklemeyi seçin.
Adım 4: Geri yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin ve iPhone’unuzu yeniden başlatın.

3. Üçüncü Taraf Yazılımlarını Kullanma​

Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, üçüncü taraf yazılımlarını kullanarak Whatsapp konuşmalarınızı geri getirebilirsiniz. Bu yazılımlar, silinen verileri tarayarak geri getirebilir. Bunun için birkaç popüler yazılım bulunmaktadır. Bu yazılımlardan birini indirip kullanabilirsiniz.

4. Whatsapp Destek Ekibi İle İletişime Geçme​

Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, Whatsapp destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Whatsapp destek ekibi size konuşmalarınızı geri getirmek için yardımcı olabilir. Whatsapp’ın resmi web sitesinden destek talebi oluşturabilirsiniz.
Not: Konuşmalarınızı geri getirebilmek için yedeklemenizin olması gerekmektedir. Yedekleme yapmadıysanız, maalesef silinen konuşmaları geri getirmek mümkün olmayabilir. Bu nedenle düzenli olarak yedekleme yapmanız önemlidir.

Whatsapp Konuşmaları Silindi Nasıl Geri Gelir İphone?​

Whatsapp konuşmaları silindi nasıl geri gelir iPhone?
1. Whatsapp yedekleme özelliğini kullanarak silinen konuşmalarınızı geri getirebilirsiniz.
2. iCloud’da Whatsapp yedeklemesi açık olmalı ve son yedekleme tarihi öncesine gitmelisiniz.
3. Silinen mesajları geri getirmek için Whatsapp’ı silip yeniden yükleyebilirsiniz.
4. Üçüncü taraf bir yazılım kullanarak silinen Whatsapp konuşmalarını kurtarabilirsiniz.
5. iPhone’unuzun iTunes yedeklemesi varsa, silinen Whatsapp mesajlarını geri yükleyebilirsiniz.

Whatsapp konuşmaları silindi nasıl geri gelir iPhone?
6. Silinen mesajları geri getirmek için Whatsapp’ı silip yeniden yükleyebilirsiniz.
7. iCloud yedeklemesi kullanarak silinen Whatsapp konuşmalarınızı geri alabilirsiniz.
8. Silinen mesajları geri getirmek için üçüncü taraf bir yazılım kullanabilirsiniz.
9. iPhone’unuzun son yedekleme tarihine geri dönerek Whatsapp mesajlarını geri yükleyebilirsiniz.
10. Silinen Whatsapp konuşmalarını geri getirmek için iTunes yedeklemesi kullanabilirsiniz.