İp Tv Araçları Windows IPTV Player hatası

• Konbuyu başlatan Üye silindi 29563
  • Başlangıç tarihi
İp Tv Araçları

Zeberus

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
8,315
Coin
1,742
Merhaba, yaşadığınız sorun üzücü görünüyor. Windows IPTV Player hatasıyla karşılaşmanızın birkaç farklı nedeni olabilir. Sorunun çözümü için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. İlk olarak, Windows IPTV Player uygulamasını tamamen bilgisayarınızdan kaldırın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın ve temiz bir kurulum için programı tekrar indirin ve yükleyin.

2. Windows işletim sisteminizde güncellemeleri kontrol edin ve en son güncellemelerin yüklü olduğundan emin olun. Gerekirse güncelleme yapın.

3. Bilgisayarınızda yüklü olan diğer programlar ile Windows IPTV Player arasında bir uyumsuzluk olabilir. Bu durumu kontrol etmek için, güvenilir bir anti-virüs programı ile sisteminizi tarayabilirsiniz.

4. Windows IPTV Player'in destek hizmetleri varsa, onlarla iletişime geçerek sorununuzu detaylı bir şekilde açıklayabilir ve destek alabilirsiniz.

Umuyorum ki bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Eğer sorun devam ederse, başka arkadaşlarınızın yaşadığı benzer bir sorun varsa, onların deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz. Geçmiş olsun!

Max-Usa

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
52,325
Coin
112,254
@first_axe bu kadar açıklayıcı bilgi herhalde sorununuzu çözer teşekkürler @Zeberus usta .

Max-Usa

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
52,325
Coin
112,254
Ü

Üye silindi 29563

Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol Konu içeriğini görüntülemek için!
Üstad ilgin için teşekkür ederim dediklerini tek tek denedim en son farklı bir iptv player indirmiştim hepsini kaldırdım,sonra temiz bir kurulum yaptıktan sonra çalıştı çok teşekkür ederim

Ü

Üye silindi 29563

Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol Konu içeriğini görüntülemek için!
Üstad ilgin için teşekkür ederim dediklerini tek tek denedim en son farklı bir iptv player indirmiştim hepsini kaldırdım,sonra temiz bir kurulum yaptıktan sonra çalıştı çok teşekkür ederim

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt