Yarış İlköğretim Okulu Hakkında - Yarış İlköğretim Okulu Tanıtım - Yarış İlköğretim Okulu Resimleri - Yarış İlköğretim Okulu İletişim
Yarış İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Köyümüze öğretmen olarak gelen Nuri DEMİRAYAK eğitim-öğretimi evlerde ve odalarda yürütüyordu. 1946 yılında Muhtar Halil İbrahim AKKUL önderliğinde köy halkının yardımı ile temeli atılan okulumuz kısa sürede yapımı tamamlanmış ve 1946-1947 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır. İlk öğretmenimiz olarak Nuri DEMİRAYAK kayıtlara geçmiştir. 1970 Gediz Depremiyle okulumuz hasar görüp yıkılmıştır. Prefabrik bir okul yapılmış ve eğitim öğretim bu prefabrik okulda sürdürülmüştür. 1985 yılında Muhtar Halil Kamil YALÇIN önderliğinde köy halkını yardımı ile yapılan ve halen kullanılmakta olan binamız hizmete açılmıştır. Okul binamız içerisinde iki sınıf ve bir de müdür odası bulunmaktadır. 2008 yılında lojman olarak kullanılan diğer binamız Muhtar Ali ÜNLÜSOY' UN girişimleriyle anasınıfı olarak düzenlenmiş ve 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında ana sınıfımız eğitim-öğretime başlamıştır.
Yarış İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emet
Okulun Telefonu: 274 475 35 15
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: emetyaris@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Yarış İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Yarış İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Köyümüze öğretmen olarak gelen Nuri DEMİRAYAK eğitim-öğretimi evlerde ve odalarda yürütüyordu. 1946 yılında Muhtar Halil İbrahim AKKUL önderliğinde köy halkının yardımı ile temeli atılan okulumuz kısa sürede yapımı tamamlanmış ve 1946-1947 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır. İlk öğretmenimiz olarak Nuri DEMİRAYAK kayıtlara geçmiştir. 1970 Gediz Depremiyle okulumuz hasar görüp yıkılmıştır. Prefabrik bir okul yapılmış ve eğitim öğretim bu prefabrik okulda sürdürülmüştür. 1985 yılında Muhtar Halil Kamil YALÇIN önderliğinde köy halkını yardımı ile yapılan ve halen kullanılmakta olan binamız hizmete açılmıştır. Okul binamız içerisinde iki sınıf ve bir de müdür odası bulunmaktadır. 2008 yılında lojman olarak kullanılan diğer binamız Muhtar Ali ÜNLÜSOY' UN girişimleriyle anasınıfı olarak düzenlenmiş ve 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında ana sınıfımız eğitim-öğretime başlamıştır.
Yarış İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emet
Okulun Telefonu: 274 475 35 15
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: emetyaris@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok