Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Resimleri - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu İletişim
Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk defa 1960 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yapımına başlanmış; 1961 yılında 5 derslikli olarak Devrim İlkokulu adıyla eğitim öğretime başlamıştır. 1983 yılında adı Fatih İlkokulu olarak değiştirilmiştir. 8 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinden sonra 1997 yılında Fatih İlköğretim Okulu olarak adı tekrar değişmiştir. Bu yıllardan sonra 8 yıllık eğitime cevap verecek durumda olmayan okulumuzda ek binaya ihtiyaç duyulmuştur. Hayırsever işadamı Yaşar KIMIL tarafından Mevcut olan binamızın 1999’da temeli atılmış olup 8 derslik ,1 çok amaçlı salon, 2 idare odası, 1 öğretmenler odası olarak 2000 yılında tamamlanarak hizmete açılmıştır. Fatih İlköğretim Okulu’ndan tüm öğrenci ve personeli yeni yapılan Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu’na nakledilerek 2000 yılının Mayıs ayında eğitim-.öğretime burada devam etmeye başlamıştır. Hayırsever işadamı Yaşar KIMIL ana binaya bitişik 2 katlı 6 derslikli ek bina daha yapmış, 2005 yılında bu bina da hizmete girmiştir. Ek binada anasınıfı ve I. Kademe öğrencileri, ana binada da II. Kademe öğrencileri eğitim - öğretimlerini sürdürmektedir. 1996-1997 Eğitim - Öğretim yılı sonunda 5 yıllık eğitimden 1439 öğrenici mezun olmuştur. 2009-2010eğitim öğretim yılı sonu itibariyle 8 yıllık eğitimden 304 öğrenci mezun olmuştur.
Okulun Fiziksel ve Teknolojik Alt Yapısı
Toplam Derslik Sayısı :14
Anasınıfı olarak kullanılan : 1
BT Sınıfı : Var- 1Adet (20+1)
ADSL : Var
Toplam Bilgisayar Sayısı : 25
Parojeksiyon Cihazı : Var-3 Adet
Toplam Şube Sayısı : 9
Öğretmen Sayısı : 13
Hizmetli Sayısı : 1
Öğrenci Sayısı : 267
Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Güney
Okulun Telefonu: (258) 451 20 15
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Yağcılar Mah. Güney
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: [email protected]
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk defa 1960 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yapımına başlanmış; 1961 yılında 5 derslikli olarak Devrim İlkokulu adıyla eğitim öğretime başlamıştır. 1983 yılında adı Fatih İlkokulu olarak değiştirilmiştir. 8 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinden sonra 1997 yılında Fatih İlköğretim Okulu olarak adı tekrar değişmiştir. Bu yıllardan sonra 8 yıllık eğitime cevap verecek durumda olmayan okulumuzda ek binaya ihtiyaç duyulmuştur. Hayırsever işadamı Yaşar KIMIL tarafından Mevcut olan binamızın 1999’da temeli atılmış olup 8 derslik ,1 çok amaçlı salon, 2 idare odası, 1 öğretmenler odası olarak 2000 yılında tamamlanarak hizmete açılmıştır. Fatih İlköğretim Okulu’ndan tüm öğrenci ve personeli yeni yapılan Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu’na nakledilerek 2000 yılının Mayıs ayında eğitim-.öğretime burada devam etmeye başlamıştır. Hayırsever işadamı Yaşar KIMIL ana binaya bitişik 2 katlı 6 derslikli ek bina daha yapmış, 2005 yılında bu bina da hizmete girmiştir. Ek binada anasınıfı ve I. Kademe öğrencileri, ana binada da II. Kademe öğrencileri eğitim - öğretimlerini sürdürmektedir. 1996-1997 Eğitim - Öğretim yılı sonunda 5 yıllık eğitimden 1439 öğrenici mezun olmuştur. 2009-2010eğitim öğretim yılı sonu itibariyle 8 yıllık eğitimden 304 öğrenci mezun olmuştur.
Okulun Fiziksel ve Teknolojik Alt Yapısı
Toplam Derslik Sayısı :14
Anasınıfı olarak kullanılan : 1
BT Sınıfı : Var- 1Adet (20+1)
ADSL : Var
Toplam Bilgisayar Sayısı : 25
Parojeksiyon Cihazı : Var-3 Adet
Toplam Şube Sayısı : 9
Öğretmen Sayısı : 13
Hizmetli Sayısı : 1
Öğrenci Sayısı : 267
Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :