Yenikent İlköğretim Okulu Hakkında - Yenikent İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenikent İlköğretim Okulu Resimleri - Yenikent İlköğretim Okulu İletişim
Yenikent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYONUMUZ
Yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen, kendi öğrenmesi için çaba harcayan, özgüvenini kazanmış olan, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, araştırma ve geliştirmeyi hedef haline getiren, özgür düşünceye önem veren, bölgemizde lider, ülkemizdeki teknolojik gelişmelere önderlik edebilecek, kişilikli, ahlaki değerlere sahip girişimci bireyler yetiştirmektir.
MİSYONUMUZ
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Yenikent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gediz
Okulun Telefonu: (274) 424 20 76
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: Yenikoy43@gmail.com
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Yenikent İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Yenikent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYONUMUZ
Yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen, kendi öğrenmesi için çaba harcayan, özgüvenini kazanmış olan, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, araştırma ve geliştirmeyi hedef haline getiren, özgür düşünceye önem veren, bölgemizde lider, ülkemizdeki teknolojik gelişmelere önderlik edebilecek, kişilikli, ahlaki değerlere sahip girişimci bireyler yetiştirmektir.
MİSYONUMUZ
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Yenikent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gediz
Okulun Telefonu: (274) 424 20 76
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: Yenikoy43@gmail.com
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok