Yeşilçay İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilçay İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilçay İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilçay İlköğretim Okulu İletişim
Yeşilçay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Yeşilçay İlköğretim okulu tamamen köylülerin yardımıyla yapılan ilk okul binası 1951 yılında Çayçinge ilkokulu olarak Eğitim Öğretime başlamıştır.Okul İsmi bulunduğu yerleşim yerinin adını almış olup başka bir özel isim taşımamaktadır.
1970 yılında yine köylülerin yardımıyla ortaokul binası yapılmış olup,aynı yıl 1970/1971 yılında eğitim öğretime başlamıştır.Okul ismini bulunduğu yerleşim biriminden almıştır. Çayçinge Ortaokulu olarak eğitim öğretiminin sürdürmüştür.
1982 Yılında her iki okul Yeşilçay İlköğretim oukulu adı ayltında birleştirilerek,eğitim ve öğretime başlamıştır.Günümüze kadar bu şekilde eğitim ve öğretimine devam etmektedir. Okulumuz Taşıma merkezi olup, gündüzlü ve karma eğitimi Sürdürmektedir.
Yeşilçay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gediz
Okulun Telefonu: (274) 458 53 87
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Yeşilçay Beldesi
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: yesilcayilkogretim@mynet.com
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Yeşilçay İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Yeşilçay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Yeşilçay İlköğretim okulu tamamen köylülerin yardımıyla yapılan ilk okul binası 1951 yılında Çayçinge ilkokulu olarak Eğitim Öğretime başlamıştır.Okul İsmi bulunduğu yerleşim yerinin adını almış olup başka bir özel isim taşımamaktadır.
1970 yılında yine köylülerin yardımıyla ortaokul binası yapılmış olup,aynı yıl 1970/1971 yılında eğitim öğretime başlamıştır.Okul ismini bulunduğu yerleşim biriminden almıştır. Çayçinge Ortaokulu olarak eğitim öğretiminin sürdürmüştür.
1982 Yılında her iki okul Yeşilçay İlköğretim oukulu adı ayltında birleştirilerek,eğitim ve öğretime başlamıştır.Günümüze kadar bu şekilde eğitim ve öğretimine devam etmektedir. Okulumuz Taşıma merkezi olup, gündüzlü ve karma eğitimi Sürdürmektedir.
Yeşilçay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gediz
Okulun Telefonu: (274) 458 53 87
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Yeşilçay Beldesi
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: yesilcayilkogretim@mynet.com
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok