Yeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilköy İlköğretim Okulu İletişim
Yeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1933 yılında Eğitim ve öğretime ilkokul olarak açılmıştır, 1997 Yılından itibaren ilköğretim Okuluna dünüştürülmüş ve halen burada Eğitim ve öğretime devam etmektedir.
Okulumuz bünyesinde 9 derslik , 9 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcı Odası, 1 öğretmen odası, ve Tuvaletler mevcuttur.
OKULUMUZUN GENEL ÖZELL KLERİ
a)-Binanın özellikleri: Aynı bahçe içerisinde iki (2) ayrı binamız bulunmaktadır. Binanın birisi tek, diğeri iki katlıdır. Tek katlı binada;Anasınıfı, Arşiv, Fen laboratuarı ve Kütüphane bulunmaktadır. Diğer iki katlı binamızda ise1-8. sınıflar için sekiz (8) dershane, iki (2) idari oda, öğretmenler odası, Hizmetli odası ve Bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır. Sınıflar öğrenci sayılarına göre çok büyüktür.
b)-Laboratuar : Fen laboratuarı ve Bilgisayar laboratuarı mevcuttur. ....
c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları :Mevcut olup Kütüphanesinde 500, Sınıf kitaplıklarında 546 kitabı vardır.
ç)-Depo ve ambar durumu:Kömürlük deposu mevcut olup, halen odun ve kömürlerin muhafazası için kullanılmaktadır.
d)-Bahçenin durumu :Okul bahçemiz yaklaşık olarak 569 m2 olup parke taş döşenmiştir. Bahçe içerisinde voleybol ve basketbol oyun sahaları bulunmaktadır.
Yeşilköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: 274 523 81 58
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: KTAHYA-SMAV (Yeilky lkretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: yesilkoyilkoretim@hotmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Yeşilköy İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Yeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1933 yılında Eğitim ve öğretime ilkokul olarak açılmıştır, 1997 Yılından itibaren ilköğretim Okuluna dünüştürülmüş ve halen burada Eğitim ve öğretime devam etmektedir.
Okulumuz bünyesinde 9 derslik , 9 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcı Odası, 1 öğretmen odası, ve Tuvaletler mevcuttur.
OKULUMUZUN GENEL ÖZELL KLERİ
a)-Binanın özellikleri: Aynı bahçe içerisinde iki (2) ayrı binamız bulunmaktadır. Binanın birisi tek, diğeri iki katlıdır. Tek katlı binada;Anasınıfı, Arşiv, Fen laboratuarı ve Kütüphane bulunmaktadır. Diğer iki katlı binamızda ise1-8. sınıflar için sekiz (8) dershane, iki (2) idari oda, öğretmenler odası, Hizmetli odası ve Bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır. Sınıflar öğrenci sayılarına göre çok büyüktür.
b)-Laboratuar : Fen laboratuarı ve Bilgisayar laboratuarı mevcuttur. ....
c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları :Mevcut olup Kütüphanesinde 500, Sınıf kitaplıklarında 546 kitabı vardır.
ç)-Depo ve ambar durumu:Kömürlük deposu mevcut olup, halen odun ve kömürlerin muhafazası için kullanılmaktadır.
d)-Bahçenin durumu :Okul bahçemiz yaklaşık olarak 569 m2 olup parke taş döşenmiştir. Bahçe içerisinde voleybol ve basketbol oyun sahaları bulunmaktadır.
Yeşilköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: 274 523 81 58
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: KTAHYA-SMAV (Yeilky lkretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: yesilkoyilkoretim@hotmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Yeşilköy İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız