Yeşim Karadağ Biyografi,
Yeşim Karadağ Hakkında Bilgi,
Yeşim Karadağ ÖzgeçmişYeşim Karadağ Aslen Çanakkale Eceabatlı.
İstanbul Pertevniyal Lisesi’ni bitirdi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde 2 yıl okuduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde eğitimine devam etti. İşletme Fakültesi mezunu.
Halen Onsekiz Mart Üniversitesi İktisat Bölümü’nde master programına devam ediyor.
Aile şirketinde yöneticilik yapıyor.
Üniversitede iktisat derslerine girdi.
2009 Yerel Seçimleri’nde Belediye Meclisi üyesi adayı oldu.
Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale İl Yönetimi’nde İl Tanıtım ve Medya Yardımcılığı ve daha sonra Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevlerini yürüttü. 15 Ocak 2011 tarihinde milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti.
Çanakkale’de Sivil Toplum Kuruluşları’nda görev aldı. Uluslararası Stratejik Yönetim Kongresi’nde makalesi ve sunumu yer aldı.
Evli ve 2 çocuk annesi.
İngilizce biliyor.
Yeşim Karadağ Hakkında Bilgi,
Yeşim Karadağ ÖzgeçmişYeşim Karadağ Aslen Çanakkale Eceabatlı.
İstanbul Pertevniyal Lisesi’ni bitirdi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde 2 yıl okuduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde eğitimine devam etti. İşletme Fakültesi mezunu.
Halen Onsekiz Mart Üniversitesi İktisat Bölümü’nde master programına devam ediyor.
Aile şirketinde yöneticilik yapıyor.
Üniversitede iktisat derslerine girdi.
2009 Yerel Seçimleri’nde Belediye Meclisi üyesi adayı oldu.
Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale İl Yönetimi’nde İl Tanıtım ve Medya Yardımcılığı ve daha sonra Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevlerini yürüttü. 15 Ocak 2011 tarihinde milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti.
Çanakkale’de Sivil Toplum Kuruluşları’nda görev aldı. Uluslararası Stratejik Yönetim Kongresi’nde makalesi ve sunumu yer aldı.
Evli ve 2 çocuk annesi.
İngilizce biliyor.