Yılmazköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yılmazköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yılmazköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yılmazköy İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZ

........Okulumuz Aydın ilinin 5 km. doğusunda Yılmazköy’de bulunmaktadır. Ulaşım açısından herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.

........İlk yapılan okul binamız 1961 yılında 5 derslikli olarak hizmet vermeye başlamıştır. 1991 yılından itibaren taşıma merkezi kapsamına alındığından taşımalı eğitime geçmiştir. Önceleri yakın çevremizde bulunan Karaköy (Keçideresi ve Baklacık mahalleleri dahil), Doğanköy (Yukarı Doğanköy dahil) 1.kademe öğrencileri okulumuzda eğitim ve öğretime başlamıştır. 2001 yılında ise Kenker Köyünden 1.kademe öğrencileri dahil edilerek tüm köylerin 2.kademe öğrencileri de taşıma kapsamına dahil edilmiştir.

........1999-2000 Eğitim-Öğretim yılında 8 yıllık eğitime başlanmış olup, 2001-2002 Eğitim ve Öğretim yılında eski binaya ek olarak 800 metrekarelik bir alana 12 derslikli, kaloriferli ve prefabrik bina hizmete girmiştir.

........Okulumuz bahçesiyle birlikte 7777 metrekarelik bir alana sahip olup, öğrencilerin her türlü etkinliği rahatlıkla gerçekleştirebilecekleri, ağaçların gölgesinde oturup piknik yapabilecekleri, kitap okuyup dinlenebilecekleri çok güzel bir bahçeye sahip olduğumuzu söyleyebiliriz.

........Okulumuzun bölümleri şunlardır; Taşımalı öğrencilerin yemek yedikleri yemekhane bölümü, Bilgi Teknolojileri sınıfı, iş-teknik odası, fen laboratuarı, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği kantin, kütüphane, spor odası, harita odası mevcuttur. Bilgi Teknoloji sınıfında bilgisayarlarımız yeterli sayıda olup, internet için ADSL bağlantısı yapılmıştır.

........Aydın Belediyesi tarafından 2003-2004 Eğitim-Öğretim yılında okul bahçesi düzenlenmiş, bir adet kameriye yapılmıştır.

........İl Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuza “Atatürk Büstü” ve bahçeye mermer yapılı su içme tesisi yapılmış olup, açılışı Aydın Valisi, İl Jandarma Komutanı, Aydın Belediye Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü ve diğer mülki amirlerin katıldığı bir törenle yapılmıştır.

MİSYONUMUZ

Eğitim kurumumuzu; kararlılık, dürüstlük, sorumluluk, güven, hoşgörü, demokratik olma, insanlık sevgisi, yeniliğe açık olma gibi ilkeler ışığında ilimiz ve Türkiye çapında bir kalite seviyesine ulaştırmak ve bu ilkeler ışığında öğretmen-öğrenci-veli işbirliğiyle bir katma değer yaratacak kaliteli ürün yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ

Milli Eğitim Bakanlığı müfredat proğramı kapsamında, öğrencilerimizi Atatürkçü düşünce sistemine bağlı, kapasitelerini üst düzeyde kullanabilen, insana, insan haklarına saygılı, erdemli ve çalışkan bireyler olarak yetiştirmek ve okulumuzu örnek bir kurum haline getirmektir.

Yılmazköy İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yılmazköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yılmazköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yılmazköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yılmazköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YILMAZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Yilmazköy

Telefon Numarası: 2562311103

Faks Numarası:Bilgi Yok

E-mail Adresi 422308@meb.k12.tr

Web Adresi:Yılmazköy İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt