Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yörükali Efe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yörükali Efe İlköğretim Okulu Resimleri - Yörükali Efe İlköğretim Okulu Hakkında
Yörükali Efe İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yörükali Efe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yörükali Efe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yörükali Efe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yörükali Efe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YÖRÜKALİ EFE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: EFELER MAH. 1410 SOK NO.10 AYDİN
Telefon Numarası: 2562269938
Faks Numarası: 2562270282
E-mail Adresi : 0256 2269938
Web AdresiYörük Ali Efe İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
Yörükali Efe İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yörükali Efe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yörükali Efe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yörükali Efe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yörükali Efe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YÖRÜKALİ EFE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: EFELER MAH. 1410 SOK NO.10 AYDİN
Telefon Numarası: 2562269938
Faks Numarası: 2562270282
E-mail Adresi : 0256 2269938
Web AdresiYörük Ali Efe İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.