Yüksel Yalova Kimdir - Yüksel Yalova Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Yüksel Yalova Kimdir - Yüksel Yalova Resimleri - Yüksel Yalova Biyografisi - Avukat Yüksel Yalova

Yüksel Yalova (d. 1955, Karpuzlu, Türkiye), Türk avukat, siyasetçi.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve İstanbul Belediye Konservatuvarı'nı bitirdi. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Master ve Doktora derecesi aldı. Serbest Avukatlık, XIX., XX. ve XXI. Dönem Aydın MiIletvekilliği, TBMM Başkanvekilliği ile Devlet Bakanlığı yaptı. Evli ve 1 Çocuk babasıdır. Ve 9 Ocak 2009'da vizyona giren Vali filminde oynamıştır.

Similar threads

• Soru
Yüksel Yalova Kimdir - Yüksel Yalova Resimleri - Yüksel Yalova Biyografisi - Avukat Yüksel Yalova Yüksel Yalova (d. 1955, Karpuzlu, Türkiye), Türk avukat, siyasetçi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve İstanbul Belediye Konservatuvarı'nı bitirdi. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
  • Soru
Mehmet Yüksel Biyografisi Mehmet Yüksel Özgeçmişi Mehmet Yüksel hakkında bilgi Mehmet Yüksel Hayatı Mehmet Yüksel (1955 - .... ) Mehmet Yüksel, 25 Ocak 1955'te Denizli Babadağ'da doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Melahat'tır. İş Adamı; Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
  • Soru
Dilek Yüksel Kim,Dilek Yüksel Biyografisi,Dilek Yüksel özgeçmişi,Dilek Yüksel hakkında bilgi Dilek Yüksel Kimdir, Hayatı 26 Mayıs 1977'de Tokat Niksar'da doğdu. Babası adı İbrahim, annesi adı Nermin'dir. Dilek Yüksel, eğitimci olan anne ve babanın çocuğudur. İktisatçı; Gazi Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru
Yüksel Özden, Yüksel Özden Kimdir, Yüksel Özden Biyografisi, Yüksel Özden Hakkında Bilgi Yüksel Özden Kimdir, Hayatı, Özgeçmişi Yüksel Özden, 5 Eylül 1963'te Muğla'da doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Saniye'dir. Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
  • Soru
Mehmet Yüksel Biyografisi Mehmet Yüksel Özgeçmişi Mehmet Yüksel hakkında bilgi Mehmet Yüksel Hayatı Mehmet Yüksel (1955 - .... ) Mehmet Yüksel, 25 Ocak 1955'te Denizli Babadağ'da doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Melahat'tır. İş Adamı; Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Üst Alt