Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında

YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ

* Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız.
* Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız.
* Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız.
* Çevremize de eğitim vermek için varız.
* Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız.
* Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ

* Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK DEĞERLERİMİZ / İLKELERİMİZ

1. Okulumuzun amacı topluma, milli değerleri yaşamasını bilen, inançlara saygılı, ahlaklı, sorumluluk sahibi bilinçli bireyler yetiştirmektir.

2. Hizmet sunduğumuz ailelerimizin ve öğrencilerimizin isteklerini, ihtiyaçlarını belirleyip, bunları karşılamaya çalışırız.
3. Amacımız başarı elde etmektir. Başaran bireyleri, başarıları takdir etmeyi biliriz.
4. Başarının ancak takım çalışmasıyla elde edileceğine inanıyoruz.
5. Anayasa ve Milli Eğitim Temel Kanunu'nda yer alan amaç ve ilkelere uygun eğitim öğretim veren bir okul.
6. İlköğretim Kurumları Yönetmeliğine uygun eğitim öğretim veren bir okul.
7. Toplam Kalite Yönetimi felsefesini benimsemiş ve bu doğrultuda eğitim öğretim veren bir okul.
8. Çoklu zeka kuramını derslerde uygulayan bir okul.
9. Eğitimini, öğretimini velisi ve çevresiyle paylaşan, öğrencisinin de velisinin de katkısını alan bir okul.
10. Sağlıklı, temiz ve hijyenik bir okul.

Yunus Emre İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yunus Emre İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yunus Emre İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: OSMAN YOZGATLI MAH.ATATÜRK BLV.NO:178 AYDIN

Telefon Numarası: 2562263172

Faks Numarası:Bilgi Yok

E-mail Adresi :379231@meb.k12.tr / aydinyunusemre09@gmail.com

Web Adresi:Yunus Emre İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt