Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu İletişim
Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1322 tarihinde yukarı çarşıda üzüm pazarı caminin batısındaki ahşap binada ilk olarak İrfan-ı Efdal adıyla açılmış olup, ihtiyat şubesinin üzerine 1.2. ve 3. sınıflar Tedrisatta bulunmuştur. Sonra okul Emekli Özel İdare Memuru Ahmet BAYRAKTAR’ın bu günkü durduğu eve taşındı. Okul buraya taşındıktan sonra Şıh Betrettin adını aldı. Bir müddet bu isim altında öğretime devam ettikten sonda ismi değiştirilerek 2 numaralı okul adını almıştır. Bu isimle birkaç sene öğretime devam etti sonra ismi değiştirilerek Mahallenin adı verildi Tepecik İlkokulu ismini aldı. Bu isim altında 1955 yılına kadar eğitim öğretime devam edildi. 1955 de Kütahya Valisi Fahrettin AKBULUT’lu tarafından İlköğretim Müfettişi Şeraafetten GÜZELYURT’lu ve okul Müdürü Neşet TUĞRAN'ın teklifi üzerine, okulun ismi “CUMHURİYET İLKOKULU” olarak değiştirildi.
b-Binalarda Meydana gelen değişiklikler: 1991 Yılı Mart ayı içinde Okulumuza İşadamı ve İlkokulu aynı okuldan Mezun Nurullah KOYUNCUOĞLU tarafından 16 derslikli ek bina inşaatına başlanmış 1992-10 Şubatında da inşaatı tamamlanıp Milli Eğitim Bakanı Köksal TOPTAN tarafından açılışı yapılıp Adı Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir. 1999 yılı Haziran ayında Spor Salonu Okulumuza yine Hayırsever İşadamı Nurullah KOYUNCUOĞLU tarafından 450 M’lik Spor Salonu yaptırılarak 2000 yılında hizmete girmiştir.
16.08.1997 tarih ve 4306 sayılı kanunla kesintisiz zorunlu eğitim uygulamasına geçilmesiyle,taşıma merkezi olmuştur.
Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: (274) 513 70 91 - (274) 513 70 29
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: KTAHYA-SMAV (Yusuf Koyuncuolu lkretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: 332073@meb.k12.tr - ykioo@hotmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1322 tarihinde yukarı çarşıda üzüm pazarı caminin batısındaki ahşap binada ilk olarak İrfan-ı Efdal adıyla açılmış olup, ihtiyat şubesinin üzerine 1.2. ve 3. sınıflar Tedrisatta bulunmuştur. Sonra okul Emekli Özel İdare Memuru Ahmet BAYRAKTAR’ın bu günkü durduğu eve taşındı. Okul buraya taşındıktan sonra Şıh Betrettin adını aldı. Bir müddet bu isim altında öğretime devam ettikten sonda ismi değiştirilerek 2 numaralı okul adını almıştır. Bu isimle birkaç sene öğretime devam etti sonra ismi değiştirilerek Mahallenin adı verildi Tepecik İlkokulu ismini aldı. Bu isim altında 1955 yılına kadar eğitim öğretime devam edildi. 1955 de Kütahya Valisi Fahrettin AKBULUT’lu tarafından İlköğretim Müfettişi Şeraafetten GÜZELYURT’lu ve okul Müdürü Neşet TUĞRAN'ın teklifi üzerine, okulun ismi “CUMHURİYET İLKOKULU” olarak değiştirildi.
b-Binalarda Meydana gelen değişiklikler: 1991 Yılı Mart ayı içinde Okulumuza İşadamı ve İlkokulu aynı okuldan Mezun Nurullah KOYUNCUOĞLU tarafından 16 derslikli ek bina inşaatına başlanmış 1992-10 Şubatında da inşaatı tamamlanıp Milli Eğitim Bakanı Köksal TOPTAN tarafından açılışı yapılıp Adı Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir. 1999 yılı Haziran ayında Spor Salonu Okulumuza yine Hayırsever İşadamı Nurullah KOYUNCUOĞLU tarafından 450 M’lik Spor Salonu yaptırılarak 2000 yılında hizmete girmiştir.
16.08.1997 tarih ve 4306 sayılı kanunla kesintisiz zorunlu eğitim uygulamasına geçilmesiyle,taşıma merkezi olmuştur.
Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: (274) 513 70 91 - (274) 513 70 29
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: KTAHYA-SMAV (Yusuf Koyuncuolu lkretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: 332073@meb.k12.tr - ykioo@hotmail.com
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız