Z Raporu Tekrar Nasıl Alınır İngenico?

SoruCevap

Üye
Tepkime
61
Coin
256,936
Z Raporu Tekrar Nasıl Alınır İngenico? İngenico POS cihazında Z raporu nasıl tekrar alınır? İşte adım adım açıklamalar. İlk olarak, cihazın menüsüne girin ve “Raporlar” seçeneğini bulun. Ardından, “Z Raporu” seçeneğini tıklayın. Cihaz otomatik olarak son Z raporunu alacaktır. Eğer daha önceki bir Z raporunu tekrar almak isterseniz, “Geçmiş Raporlar” seçeneğine tıklayın. Burada istediğiniz tarihi seçin ve “Tekrar Al” seçeneğini kullanın. İngenico POS cihazında Z raporu tekrar alma işlemi bu kadar kolay ve hızlıdır.
İçindekiler

Z Raporu Tekrar Nasıl Alınır İngenico?​

Z raporu, İngenico POS cihazında yapılan işlemlerin detaylarını içeren bir rapordur. Z raporunu tekrar almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Adım: POS Cihazını Açma​

İlk adım olarak, İngenico POS cihazınızı açmanız gerekmektedir. Cihazı açmak için genellikle güç düğmesine basmanız yeterlidir. Cihaz açıldığında ana menüye ulaşabilirsiniz.

2. Adım: Ana Menüye Giriş Yapma​

POS cihazının ana menüsüne giriş yapmak için genellikle “Menü” veya “Fonksiyonlar” gibi bir düğmeye basmanız gerekmektedir. Bu düğme genellikle cihazın ön tarafında bulunur. Ana menüye giriş yaptığınızda çeşitli işlemleri yapabileceğiniz bir liste görüntülenir.

3. Adım: Rapor Menüsüne Giriş Yapma​

Z raporunu tekrar almak için rapor menüsüne giriş yapmanız gerekmektedir. Rapor menüsü genellikle ana menüde “Raporlar” veya “Günlük Raporlar” gibi bir seçenek olarak yer alır. Bu seçeneği seçerek rapor menüsüne giriş yapabilirsiniz.

4. Adım: Z Raporunu Seçme​

Rapor menüsüne giriş yaptıktan sonra, Z raporunu seçmeniz gerekmektedir. Z raporu genellikle “Z Raporu” veya “Günlük Z Raporu” gibi bir seçenek olarak listelenir. Bu seçeneği seçerek Z raporunu almak için gerekli adımlara geçebilirsiniz.

5. Adım: Raporu Yazdırma​

Z raporunu tekrar almak için POS cihazının bir yazıcıya bağlı olması gerekmektedir. Yazıcı bağlantısı yapıldıktan sonra, Z raporunu yazdırmak için cihazın talimatlarına uygun olarak ilerlemeniz gerekmektedir. Yazıcıya bağlı olduğunuzda, Z raporu yazdırılacak ve çıktı alınacaktır.
Yukarıdaki adımları izleyerek İngenico POS cihazında Z raporunu tekrar alabilirsiniz. Bu rapor, yapılan işlemlerin detaylarını içerir ve genellikle günlük olarak alınır. Raporu alırken cihazın açık olduğundan ve bir yazıcıya bağlı olduğundan emin olmanız önemlidir. Raporun çıktısını saklamanız da önemli olabilir, çünkü bu raporlar genellikle muhasebe ve denetim amaçları için kullanılır.

Z Raporu Tekrar Nasıl Alınır İngenico?​

Z Raporu Tekrar Nasıl Alınır İngenico?
İngenico cihazında Z raporu nasıl alınır?
Z raporu alma işlemi İngenico POS cihazında nasıl yapılır?
İngenico cihazında Z raporu almak için hangi adımları izlemeliyim?
Z raporu alma işlemi için İngenico POS cihazında ne yapmalıyım?

İngenico cihazında Z raporu alma adımları:
Z raporu almak için İngenico POS cihazında hangi tuşlara basmalıyım?
İngenico cihazında Z raporu almak için ne yapmalıyım?
Z raporu alma işlemi İngenico cihazında nasıl gerçekleştirilir?
İngenico POS cihazında Z raporu almak için hangi menüleri kullanmalıyım?

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt