Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ziynet Sali Bizde Boyle Şarkısı

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
haberci
ziynet sali bizde boyle şarkısı
ziynet sali bizde boyle
ziynet sali bizde boyle single albumu
ziynet sali bizde boyle şarkı sozu
Giderim hemen beklemem
Bi dakika bile teklemem
Cok mersi ben almayayım
Boşuna zaman harcama
Ben aşkı olumune olanı
Yağmasını yarasını talanı
Evcilini değil yabanını tanırım ancak
Fotokopisi değil aslı
Ne havalı ne kaslı
Hayatıma kastı aşktan olacak
Yok başka yolu bizde boyle
Hem karnım doysun hem pastam dursun yok oyle
Bizde boyle
Yok başka yolu bizde boyle
Hem karnım doysun hem pastam dursun yok oyle
Bizde boyle

"Ziynet Sali - Bizde Böyle" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı, popüler Türk şarkıcısı Ziynet Sali'nin 2021 yılında yayınladığı single albümünde yer alıyor. Şarkı, modern pop tarzında ve dinamik bir tempo ile hayatın akışına dair güçlü mesajlar içeriyor. Ziynet Sali'nin karakteristik vokal performansıyla dikkat çeken şarkı, aşkı özgürce yaşamayı ve kendi doğrularını takip etmeyi vurguluyor.

Şarkının sözlerinde de yer alan bu mesajlar, kendi yolunu çizen, özgür ruhlu bir kadının özgüvenini ve yaşamındaki kararlılığını yansıtıyor. Aşkı, özgünlüğü ve özgürlüğü ön plana çıkaran sözler, dinleyiciye pozitif bir enerji ve kendine güvenin önemini hatırlatıyor.

"Ziynet Sali - Bizde Böyle" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer bu şarkı hakkında daha fazla bilgi veya yorum yapmak isterseniz ben buradayım!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri