Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN MİSYONU

Türk Milli Eğitimin amaçları ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, Türkiye ' de kaliteyi temsil eden, kararlılığa, dürüstlüğe, saygı ve güvene dayanan, veli - öğrenci memnuniyetine önem ve değer veren bir kuruluş olmaktır.

OKULUMUZUN VİZYONU

Öğrencilerin hevesle koşarak geldiği, teknolojinin her öğrenci tarafından iyi derecede kullanıldığı, öğrencinin kendini değerli ve önemli hissettiği, velilerin ve öğrencilerin memnuniyetlerinin sağlandığı, çalışanların mesleki doyuma ulaştıkları, Aydın'da önder ve örnek bir Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu olmaktır.

Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ZÜBEYDE HANIM İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: İSTİKLAL MH.TELLİ DEDE MEZARLIĞI ARKASI

Telefon Numarası: 2562260639

Faks Numarası: 2562267397

E-mail Adresi :Bilgi Yok

Web Adresi: Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt