Son Konular

Aşk ve Sevgi Köşesi

Aşk ve Sevgi Köşesi, duygusal bağlarınızı, ilişkilerinizi ve sevgiye dair hislerinizi paylaşabileceğiniz sıcak ve samimi bir alan sunar. Bu kategori, aşkın farklı yönlerini keşfetmek, ilişkiler üzerine konuşmak ve kalpten gelen sorulara yanıt bulmak için oluşturulmuştur.

Aşk ve Sevgi Yazıları

Aşk ve Ayrılık Sözleri, Aşk Hikayeleri, Kendi Yazdığınız Yazılar.
Konular
9
Konular
9

En güzel Şiirler

En güzel şiirler
Konular
2,2K
Konular
2,2K
Anne Eliyle Açan Baharın Masalı Bir bahar sabahı, gül açar sessizce, Anne eli değmiş, toprağı öperek seherde. Sevgisiyle harmanlanmış her bir çiçek, Kalbime dokunur, düşler sarar içimi tek tek. Rüzgar fısıldar tatlı hatıraları, Her yaprak kıpırdar, anlatır zamanları. Gözlerimde canlanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Annemin kalbinde saklı masallar, Bir sevgi denizi gibi dalgalanır. Her gece uykuya dalarken gönlüm, Annemin sesiyle huzur bulurum. O tatlı ninni, o sıcak kucak, Bir masal dünyası sunar bana, Her dörtlükte umudu yeşerten, Annemin masallarında kendimi bulurum. Yıldızlarla süslü gökyüzünde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Geceye serilen örtüde, Yıldızlar dans eder anne, Kalbinin ritmiyle usulca, Sevginin izinde serin bir meltemde. Gözlerinde parıltılar, umut dolu, Çocukluğun masumiyetinde saklı, Her adımda, her eylülde, Anılarla dolu bir defterde yazılı. Ellerin sıcak, güven dolu, Kucağında huzurun resmi, Bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Gizli Notaların Melodisi Bir akşam üstü, sessizliğin koynunda, Gözlerim kapalı, kalbimle dinlerim seni. Fısıltılar dolaşır, uyanır ruhta, Yankıları sarar beni, hem derin hem de deli. Gözyaşları dökülür, sessiz fedakarlıkla, Her damla, sevginin izini taşır çiğde. Duygular, fırtına misali kalpte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Anne Gözlerinde Huzur Limanı Bir gülümseyiş saklı o derin bakışlarda, Kalbinin sesiyle yankılanır sonsuz bahar. Her dalga geçer usulca, limana yanaşır, Anne gözlerinde dinlenir ruhum, ne hoş. Seninle her sabah, yeni umutlar filizlenir, Bir çiçek gibi açar içimde sevdan. Her adımda senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Ana Kokusu ve Baharın Fısıldadığı Düşler Bir gülüşte tomurcuklanır anılar, Anne saçlarına dolanan bahar. Her tel, nehir gibi akar yüreğe, Rüzgar üflerken umutlu bir nazar. Çiçek açar, bahar gelir ansızın, Saçlarına düşerken seher yeli. Umut taşır, tazeler her solukta, Kucaklar seni, ananın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Kalbimde Çiçek Açan Kökler: Anne Hayatın baharında bir güneş doğar, Kökleri derinlere, sevgiyle dolu. Her yaprakta senin izlerin var, Gökyüzüne uzanan dallar gibi ulu. Seninle başlar her tatlı rüya, Küçük ellerimde tuttuğum masal. Senin sesinle uyanır her sabah, Anne, seninle ışıldar bu tasal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Sabırdan bir yürek dokudu annem, Gözlerinde umudu tomurcuklanan. Her zorluğa karşı dimdik duran, Sonsuz sevgiyle bizi saran. Yüreği geniş, deniz kadar derin, Her bakışıyla güven veren bir liman. Küçücük hatalara büyük bir hoşgörü, Bir ömür boyu süren eşsiz bir iman. Geceleri uykusuz, gözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
https://forumsitesi.com.tr/data/xfmg/video/0/489-4481a0298351f3bce386ccb8631945fb.mp4 Çetin İçten - Kara Sevda Teşekkürler üstadlar ritim seste titreme keman darbuka BUNLAR TRT SANATÇISI DEĞİL GÖNÜL İNSANLARI : SÖZLERİ :Bu kara sevdayı sardı başıma Senden ayrı kalmak bana güç şimdi Dert çekerek...
Cevaplar
2
Görüntüleme
94
ℳ𝒶𝓍-𝒰𝓈𝒶 "Her şeyin bir vakti var " Sabır beni ziyaret etti ve fısıldadı ; "Her şeyin bir vakti var. . . . Meyveler olgunlaşmadan toplanmaz, kökleri sağlam olmayan ağaç fırtınaya dayanmaz. . . . Sabret, çünkü en güzel şeyler zamanla filizlenir." Huzur beni ziyaret etti ve elimi tuttu...
Cevaplar
2
Görüntüleme
211
  1. Konular

1. 1.280.444
  2. Mesajlar

1. 1.677.041
  3. Kullanıcılar

1. 31.646
  4. Son üye

Geri