Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rüya Tabirleri
Rüya tabirleri hakkında ayrıntılı ve doğru bilgileri veren rüya tabiri sitesidir. İslami ve dini kaynakların güvenilir yorumlarını sizlere sunuyoruz.
Rüyada Üzüm Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Üzüm Görmek
Ben Rüyamda arkadaşım bizim için çekirdeksiz üzümleri hepsini ayıklayıp bir buz dolu kovanın içinde bize getiriyor sonra ben yemeye başlıyorum ve bir arakadaşım da ikram ediyorum. Sonra buz dolu kova o kadar buz varki üzümler çok tatlı ve...
Rüyada Evin Pis Olmasını Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Evin Pis Olmasını Görmek
Hayatınızdan bazı düşmanları temizleyeceğinize işarettir bunlar kolayca temizlenmez Rüyada evin pis olduğunu görmek iyiye yorumlanır.
Rüyada Bebek Emzirmek Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Bebek Emzirmek
Rüyada bebek emzirmek, bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeyeve makama işarettir.
Bir kadının rüyada birisini emzirdiğini görmesi, dünya kapılarının ve sebeplerinin üzerlerine kapanmasına...
Rüyada Yeşil Dağ Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Yeşil Dağ Görmek
Rüyada yeşil dağ görmek yüceleceğine işarettr fakat yeşil dağın üzerinden düşüyorsan kötü birşeyler olacağını işaret eder...
Rüyada Erkek Bebek Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Erkek Bebek Görmek
Rüyada erkek bebek görmek iyi bir haber almaya işarettir.güzel yüzlü bebek ise işlerinizin yolunda gitmesine kötü ve pis bebek görmek tam tersine işlerinizin kötüye gideceğine işarettir...
Rüyada Telefonda Konuşmak Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Telefonda Konuşmak
Sevdigimin adamla Telefon da konuşuyorum her yatmamda onu görüyorum..
Rüyada telefonla konuştuğunu görmek, uzaktan beklediği bir haberi alacağına delalet eder.
Bir baska rivayete görede: Rüyada telefon görmek veya telefon...
Rüyada Kuruyemişci Dükkanı Açmak Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Kuruyemişci Dükkanı Açmak
Rüyamdakuru yemiş dükyanı açıyorum yanımda başkabirdükyan daha var oda kuruyemiş satıyor fakat müşteriler benden malzemealıp parasını öbür dükyana veriyorlar ben şaşırıyorum Allah allah hü dememk lazım diyorum...
Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Kedi Görmek
Rüyada kedi görmek
ugursuzlugun isaretidir. eger ruyada kediyi kovalıyorsanız bu iyi anlam tasır. disi kedi kötu birkadını belirtir. erkek kedi birisini ısırırsa veya tırmalarsa, o kisi hastalanır uzun sure hasta yatar. kendisinin kedi...
Rüyada Ölülerin Dirilmesi Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Ölülerin Dirilmesi Görmek
Ölülerin dirilmesi goren kısının huzura kavusacağına ve butun sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.
Rüyada Lira Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Lira Görmek
lira görmek, para görmek ile eşittir. bir kimse Rüyasında lira demir para veya Kağıt banknot görürse kısa zamanda eline bol miktarda para geçeceğine işarettir.
Rüyada Ördek Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Ördek Görmek
Rüyada ördek görmek, güzel, mal sahibi, şerefli bir kadın ile tabir edilir.Bir yerde ördeklerin sesli olarak Ötüşmeleri, kadınların sesli ve feryat edercesine ağlaşmaları ile tabir edilir.Ördekleri otlattığını gören kimse, şanlı ve...
Rüyada Ayet Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Ayet Görmek
Rüyada okunan,okutulan,dinlenen bütün ayetler hayra yorumlanır.Rüya sahibinin durumunun hep iyiye güzelliğe erişeceğine işaret sayılır.Ayrıca rüyayı görenin bu rüyadan Ailesinin de yaralanacağına bütün yorumcular aynı görüşü paylaşmaktadır.
Rüyada Halı Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Halı Görmek
Rüyada halı gormek:kısa zamanda yolculuğa çıkacağınıza delalet eder.
ayrıca halı gormek bolluk ve berekettir.
Rüyada Türban Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Türban Görmek
Rüyada kapalılık hayır demek bir yerden haber almak demektir. esli dostlarla karşılaşmak demektir..
Rüyada herhangi bir tülbent, şeref ve itibara yorumlanır.
Rüyada Dua Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Dua Görmek
Rüyada dua etmek dua edenin duasının kabul olmasına, hidayet, rızık ve büyük zatlar yanında övülmeye işarettir.
Rüyada Sevdiğin Kişiyi Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Sevdiğin Kişiyi Görmek
o kişiden güzel bir haber alacağınızın işaretidir
eğer kavga ediyor görürseniz aranızda iyi bir şey olacağı anlamına gelir.
Rüyada Biblo Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Biblo Görmek
Rüyada bir biblo görmek veya satın almak veya biblo yaptığını görmek etrafınızdaki insanlar tarafından hareketlerinizin iyi karşılanmadığını;çarşıdan bir biblo satın aldığınızı görmek,uzak vebeklemediğiniz bir kimseden çok hoşunuza...
Rüyada Köpek Olmak Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Köpek Olmak
Rüyasında insanken köpek olduğunu gören kimsenin Allahu teala tarafından yaptığı bir hata yüzünden bu kibir, gurur veya şirk olabilir ona bahşedilmiş olan büyük bir ilim elinden alınmıştır tövbesi beklenir taki affedilene kadar
Rüyada Aşık Olmak Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Aşık Olmak
bir kimse Rüyasında bir kadına veya erkeğe aşık olduğunu görüp ona yaklaşamazsa ve uyandığı halde bu rüyanın ve rüyasında aşık olduğunun etkisinde ise sıkıntılı ve üzücü olaylarla karşılaşacağına ve bu durumun kısa süreli olacağına işaret eder
Rüyada İş Arkadaşını Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada İş Arkadaşını Görmek
Rüyada aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşını gören kişi selamete çıkacaktır.Görülen kişi bayansa hayırlı bir işe, erkekse güç ve kudrete işarettir.
Rüyada Sakal Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Sakal Görmek
sakal hayra yorumlanır sakal gören kişi kızsa evlilik erkekse sakal bırakçağının habercisidir
Rüyada Acemice İşler Yaptığını Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Acemice İşler Yaptığını Görmek
Rüyada acemice işler yaptığını görmek ve bir meseleyi bozmak, hayatta Muvaffak olmamakla tabir olunur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.