Sağlık

Doktor ve hastane tavsiyeleri hastalıkların tedavileri ve tüyolar, kullanıcı yorumları ve amansız hastalıkların nasıl tedavi edileceğini anlattığımız bölüm

Hipermetropi Ne demek, Hipermetropi tanımı Hipermetropi Nedir? Hipermetropi kelime anlamı aşırı görme olan bir göz kusurudur. Hafif hipermetropların uzağı çok iyi görmeleri nedeniyle halk arasında böyle adlandırılır.. Göz ya normalden daha kısa ya da korneası daha düz olduğu için göze yakın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Hangi Organ Kaç Yılda Yenileniyor? Beyin, göz ve sinir sistemi hariç, insan vücudundaki tüm organlar kendini yeniliyor. Vücudumuzun ortalama yaşı 10'u aşmıyor. Kafa kağıdına göre yaş ne olursa olsun, vücut yaşı yıllara meydan okuyor. Bu bir hayal değil, gerçek. Nedeni ise, hücrelerin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Sırt Ağrısı Hangi Hastalıkların Habercisi? 1) Myofasiyel ağrı sendromu: Sırt bölgesinde kaslara ve yumuşak dokulara bağlı gelişen ağrıların görülme sıklığı bilgisayarın hayatımıza daha fazla girmesi nedeniyle özellikle genç ve orta yaştaki kişilerde arttı. Yapılan çalışmalara göre; uzun süreli...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Stresle Nasıl Baş edilir Stres Yenmenin Yolları NelerdirAşırı strese girmeden olaylarla başa çıkabilmek, sorunları sakin biçimde çözmek ve duygularınızla ilişkilerinizi yerli yerine oturtmak gibi özelliklerin tümü yaşama sağlıklı biçimde yaklaşmanın parçalarıdır. Bazı becerilerinizi geliştirmek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Stres Sonucu Oluşan Hastalıklar nelerdir Stresin neden olduğu hastalıklar nelerdirStres vücudunuzda birçok hastalığa neden olabilir. Stresin cilt üzerindeki etkileri: Uzun süreli stresle ilişkilendirilen birçok fiziksel değişimin, cildiniz üzerinde olumsuz etkileri olabilir. ■ Stres...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
kontakt lens muayenesini kim yapar kontakt lens muayenesi hakkında bilgi1219 sayılı yasa bu yetkiyi sadece göz hekimlerine tanımıştır. Gözün saydam tabakasının ileri doğru aşırı bombeleştiği durumlarda (keratokonüs) göz hekimi gözlük camlarından yararlanmayan ve görmesi arttırılamayan hastasına...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
kronik öksürüğün nedenleri neden öksürürüz öksürüğe neler neden olur Kronik öksürük nedenleriSinüzit, Alerjik nezle ve geniz akıntısı, Astım, Reflü hastalığı, Kronik bronşit, Bronşektazi, Akciğer kanseri, Bazı ilaçların kullanılması, Tüberküloz, Sarkoidoz, İnterstisyel akciğer hastalıkları...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Kontakt Lens Temizliği, Kontakt Lens Nasıl TemizlenirKontakt lenslerin temizliği için özel olarak kullanılan lens solüsyonları vardır. Bu solüsyonlar, kullanılan kontakt lense göre de farklılıklar göstermektedirler. Eğer kullanılan lens, sert ve gaz geçirgen bir lens ise ayrı bir solüsyon...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Dünya Aıds Günü 1 Aralık Dünya Aıds Günü1 Aralık Dünya AIDS günü ve izleyen günler hastalığın işlendiği bir hafta olarak anılıyor. Dünya için giderek önemli bir tehlikeye dönüşen ve 22. Yüzyılla birlikte Afrika başta olmak üzere geri kalmış ülkelerde ortalama yaşam süresinin 30'un altına...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Hipermetropi Astigmat nedir, Hipermetropi belirtileri, Hipermetropi tedavisiHipermetropi; Halk arasında yakını görememe olarak biliniyor. Genelde neden kalıtsaldır. Yaş ilerledikçe uyum yeteneği azaldığı için yakını ve uzağı görme sorunu baş gösteriyor. Fakat gözde zorlanma olduğundan dolayı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Randevu Al Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Randevu Almak Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Randevu Almak OnlineDr Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Randevu almak için Aşağıdaki Linke Tıklayınız Gerekli yerleri doldurdukdan sonra randevu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Al Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Alımı Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Online AlmakKartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Almak için aşağıdaki internet adresini ve telefon numarasını kullanabilirsiniz. Kartal Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Telefon Randevu Al Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Telefon Randevu Almak Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Telefon Randevu NumarasıKartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Telefon Randevu için Hastanenin polikliniklerinde muayene olmak isteyen hastalar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Doğum Evi Randevu Ankara Etlik Zübeyde Hanım Doğum Evi Hastane Randevu Al Ankara Etlik Zübeyde Hanım Doğum Evi Hastane Randevu AlmakEtlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Telefonla Randevu Almak İçin Aşağıdaki Telefon Numarasını aramanız...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Kansızlık nedir Kansızlık neden olur Kansızlık nedenleriKansızlık diğer bir adıyla anemi; kırmızı kan hücrelerinin içinde bulunan ve oksijen taşımakla görevli olan hemoglobin molekülünün miktarında azalma olmasıdır. Anemi'nin çok çeşitli sebepleri vardır. Demir eksikliği bunlardan en sık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu AlVakıf Gureba Hastanesi Online Randevu Almak İçin aşağıdaki linke Tıklamanız yeterli Gerekli yerleri doldurdukdan sonra randevu alma işleminizi tamamlamış olacaksınız.. Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Kansızlık Nedir , Kansızlık nasıl anlaşılır, Kansızlık neden olurKansızlık Belirtileri; Halsizlik, çabuk yorulma, çok üşüme, baş ağrısı ,yeni doğum yapmışsanız veya hamileyseniz ya da genç kızlık dönemine yeni girdiyseniz bu gibi durumlarda kansızlık olabilir. Kansızlık tıptaki ismiyle Anemi ...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Sorgusu Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Sorgula Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Sorgulamak İçinKartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Sorgulamak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Ameliyatsız Prostat Tedavisi Prostat Kanserine Ameliyatsız Tedavi Yöntemi Prostat Nedir Yunanca (prostates) koruyucu anlamına gelen ‘prostat‘, boşaltım sisteminin sonunda, mesane ve dış idrar kanalı arasında bulunan kestaneye benzeyen bir organdır. Prostat bir hastalık değil, tüm erkeklerde...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Ms Hastalığı belirtileri MS Belirtileri Nelerdir? Ms Hastalığı Nasıl Anlaşılır Hastalığın belirtileri merkezi sinir sisteminin hangi bölgesinin etkilendiğine bağlı olarak değişebilir. Belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterdiği gibi aynı kişide zaman içinde farklı belirtiler de...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Ms Hastalığı Nedir Ms Hastalığı Nasıl Geçer Ms Hastalığı Nasıl Tedavi Edilir MS Hastalığı Nedir? Bir MS hastası, MS'i şu örnekle tanımlıyor. "Elektrik kablolarını düşünün. Tellerin üzeri, yalıtımı sağlayan plastikle kaplıdır. Bir sebepten kabloların üzerindeki plastik sıyrılır veya yer yer...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Zona Hastalığında Bitkisel Tedavisi Zona Hastalığında Bitkisel Tedavi Önerileri Zona Hastalığında Bitkisel Tedavi Yötemleri Zona Hastalığı Belirtileri Zona Hastalığı Tıp dilinde herpes zoster olarak isimlendirilmiş olan bu cilt hastalığı halk arasında zona, kuşak hastalığı veya gece yanığı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Türkiye'de İlk Kalp Nakli ne zaman yapıldı ülkemizde ilk kalp nakli Türkiye'de İlk Kalp Nakli Türkiyede ilk kez bir insandan diğerine kalp naklini, 22 Kasım 1968 tarihinde Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi' nde Dr Kemal Beyazıt gerçekleştirdi 14 yaşındaki fırın işçisi Erdal Yıldırım' ın kalbi, 3...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Haseki Hastanesi Randevu alma HASEKİ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Haseki Hastanesi Randevu Sorgulama Haseki Eğitim ve arastırma Hastanesi E randevu İçin Tıklayınız (212) 585 00 00 veya (212) 585 10 00 (PBX) telefon numarasını arayarak 08:30'dan itibaren 1 sonraki gün için randevu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
B Vitamini Eksikliği nasıl giderilir, B Vitamini Eksikliği Tedavisi nasıl yapılır?B12 tedavisi için B12 vitamin iğnesi veya B12 vitamin hapı kullanılır. Ayrıca dilaltından alınan çeşidi de vardır. Fakat korunma tedaviden daha iyidir yani yaşlılar ve katı vejetaryenler gibi yüksek eksiklik riski...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt