Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık
Doktor ve hastane tavsiyeleri hastalıkların tedavileri ve tüyolar, kullanıcı yorumları ve amansız hastalıkların nasıl tedavi edileceğini anlattığımız bölüm
Hipermetropi Ne demek,
Hipermetropi tanımı
Hipermetropi Nedir? Hipermetropi kelime anlamı aşırı görme olan bir göz kusurudur.
Hafif hipermetropların uzağı çok iyi görmeleri nedeniyle halk arasında böyle adlandırılır.. Göz ya normalden daha kısa ya da korneası daha düz olduğu için göze yakın...
Hangi Organ Kaç Yılda Yenileniyor?
Beyin, göz ve sinir sistemi hariç, insan vücudundaki tüm organlar kendini yeniliyor. Vücudumuzun ortalama yaşı 10'u aşmıyor.
Kafa kağıdına göre yaş ne olursa olsun, vücut yaşı yıllara meydan okuyor. Bu bir hayal değil, gerçek. Nedeni ise, hücrelerin...
Sırt Ağrısı Hangi Hastalıkların Habercisi?
1) Myofasiyel ağrı sendromu:
Sırt bölgesinde kaslara ve yumuşak dokulara bağlı gelişen ağrıların görülme sıklığı bilgisayarın hayatımıza daha fazla girmesi nedeniyle özellikle genç ve orta yaştaki kişilerde arttı. Yapılan çalışmalara göre; uzun süreli...
Stresle Nasıl Baş edilir
Stres Yenmenin Yolları NelerdirAşırı strese girmeden olaylarla başa çıkabilmek, sorunları sakin biçimde çözmek ve duygularınızla ilişkilerinizi yerli yerine oturtmak gibi özelliklerin tümü yaşama sağlıklı biçimde yaklaşmanın parçalarıdır. Bazı becerilerinizi geliştirmek...
Stres Sonucu Oluşan Hastalıklar nelerdir
Stresin neden olduğu hastalıklar nelerdirStres vücudunuzda birçok hastalığa neden olabilir.
Stresin cilt üzerindeki etkileri:
Uzun süreli stresle ilişkilendirilen birçok fiziksel değişimin, cildiniz üzerinde olumsuz etkileri olabilir.
■ Stres...
kontakt lens muayenesini kim yapar
kontakt lens muayenesi hakkında bilgi1219 sayılı yasa bu yetkiyi sadece göz hekimlerine tanımıştır.
Gözün saydam tabakasının ileri doğru aşırı bombeleştiği durumlarda (keratokonüs) göz hekimi gözlük camlarından yararlanmayan ve görmesi arttırılamayan hastasına...
Kontakt Lens Temizliği,
Kontakt Lens Nasıl TemizlenirKontakt lenslerin temizliği için özel olarak kullanılan lens solüsyonları vardır. Bu solüsyonlar, kullanılan kontakt lense göre de farklılıklar göstermektedirler.
Eğer kullanılan lens, sert ve gaz geçirgen bir lens ise ayrı bir solüsyon...
Dünya Aıds Günü
1 Aralık Dünya Aıds Günü1 Aralık Dünya AIDS günü ve izleyen günler hastalığın işlendiği bir hafta olarak anılıyor. Dünya için giderek önemli bir tehlikeye dönüşen ve 22. Yüzyılla birlikte Afrika başta olmak üzere geri kalmış ülkelerde ortalama yaşam süresinin 30'un altına...
Hipermetropi Astigmat nedir,
Hipermetropi belirtileri,
Hipermetropi tedavisiHipermetropi; Halk arasında yakını görememe olarak biliniyor. Genelde neden kalıtsaldır. Yaş ilerledikçe uyum yeteneği azaldığı için yakını ve uzağı görme sorunu baş gösteriyor. Fakat gözde zorlanma olduğundan dolayı...
Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Randevu Al
Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Randevu Almak
Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Randevu Almak OnlineDr Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Randevu almak için Aşağıdaki Linke Tıklayınız Gerekli yerleri doldurdukdan sonra randevu...
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Al
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Alımı
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Online AlmakKartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Almak için aşağıdaki internet adresini ve telefon numarasını kullanabilirsiniz.
Kartal Eğitim...
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Telefon Randevu Al
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Telefon Randevu Almak
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Telefon Randevu NumarasıKartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Telefon Randevu için Hastanenin polikliniklerinde muayene olmak isteyen hastalar...
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Doğum Evi Randevu
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Doğum Evi Hastane Randevu Al
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Doğum Evi Hastane Randevu AlmakEtlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Telefonla Randevu Almak İçin Aşağıdaki Telefon Numarasını aramanız...
Kansızlık nedir
Kansızlık neden olur
Kansızlık nedenleriKansızlık diğer bir adıyla anemi; kırmızı kan hücrelerinin içinde bulunan ve oksijen taşımakla görevli olan hemoglobin molekülünün miktarında azalma olmasıdır. Anemi'nin çok çeşitli sebepleri vardır. Demir eksikliği bunlardan en sık...
Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu
Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu AlVakıf Gureba Hastanesi Online Randevu Almak İçin aşağıdaki linke Tıklamanız yeterli Gerekli yerleri doldurdukdan sonra randevu alma işleminizi tamamlamış olacaksınız..
Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu
Kansızlık Nedir ,
Kansızlık nasıl anlaşılır,
Kansızlık neden olurKansızlık Belirtileri; Halsizlik, çabuk yorulma, çok üşüme, baş ağrısı ,yeni doğum yapmışsanız veya hamileyseniz ya da genç kızlık dönemine yeni girdiyseniz bu gibi durumlarda kansızlık olabilir.
Kansızlık tıptaki ismiyle Anemi ...
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Sorgusu
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Sorgula
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Sorgulamak İçinKartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Sorgulamak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız
Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi...
Ameliyatsız Prostat Tedavisi
Prostat Kanserine Ameliyatsız Tedavi Yöntemi
Prostat Nedir
Yunanca (prostates) koruyucu anlamına gelen ‘prostat‘, boşaltım sisteminin sonunda, mesane ve dış idrar kanalı arasında bulunan kestaneye benzeyen bir organdır. Prostat bir hastalık değil, tüm erkeklerde...
Ms Hastalığı belirtileri
MS Belirtileri Nelerdir?
Ms Hastalığı Nasıl Anlaşılır
Hastalığın belirtileri merkezi sinir sisteminin hangi bölgesinin etkilendiğine bağlı olarak değişebilir. Belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterdiği gibi aynı kişide zaman içinde farklı belirtiler de...
Ms Hastalığı Nedir
Ms Hastalığı Nasıl Geçer
Ms Hastalığı Nasıl Tedavi Edilir
MS Hastalığı Nedir?
Bir MS hastası, MS'i şu örnekle tanımlıyor. "Elektrik kablolarını düşünün. Tellerin üzeri, yalıtımı sağlayan plastikle kaplıdır. Bir sebepten kabloların üzerindeki plastik sıyrılır veya yer yer...
Zona Hastalığında Bitkisel Tedavisi
Zona Hastalığında Bitkisel Tedavi Önerileri
Zona Hastalığında Bitkisel Tedavi Yötemleri
Zona Hastalığı Belirtileri
Zona Hastalığı Tıp dilinde herpes zoster olarak isimlendirilmiş olan bu cilt hastalığı halk arasında zona, kuşak hastalığı veya gece yanığı...
Türkiye'de İlk Kalp Nakli ne zaman yapıldı
ülkemizde ilk kalp nakli
Türkiye'de İlk Kalp Nakli
Türkiyede ilk kez bir insandan diğerine kalp naklini, 22 Kasım 1968 tarihinde Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi' nde Dr Kemal Beyazıt gerçekleştirdi 14 yaşındaki fırın işçisi Erdal Yıldırım' ın kalbi, 3...
Haseki Hastanesi Randevu alma
HASEKİ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu
Haseki Hastanesi Randevu Sorgulama
Haseki Eğitim ve arastırma Hastanesi E randevu İçin Tıklayınız
(212) 585 00 00 veya (212) 585 10 00 (PBX) telefon numarasını arayarak 08:30'dan itibaren 1 sonraki gün için randevu...
B Vitamini Eksikliği nasıl giderilir,
B Vitamini Eksikliği Tedavisi nasıl yapılır?B12 tedavisi için B12 vitamin iğnesi veya B12 vitamin hapı kullanılır. Ayrıca dilaltından alınan çeşidi de vardır.
Fakat korunma tedaviden daha iyidir yani yaşlılar ve katı vejetaryenler gibi yüksek eksiklik riski...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.