Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Obake Nedir? imagesobakenedir5ad0fe9039edb Japon kulturunde doğaustu olayların anlatıldığı destanlara genel olarak obake denir Kelime anlamı değişen şey’dir Genellikle dunyanın oluşumunu konu alan destanlardır Şimdi nerden cıktı bu obake? Hızla gelişen teknolojide dokunmatik ekranlar, hareketi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Taze Fasulyenin Faydaları Taze Fasulye Bilmiyordum bende imagestazefasulyeninfaydalari5ad19026ab8ebpngBabamla kavga sonucu araştırdıkYenik duştum imagestazefasulyeninfaydalari5ad19026ab8ebpng Neyse halen yememekte kararlıyım...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Tiroid bezi boynunuzun tabanında bulunan kelebek şeklindeki bir organdır Metabolizmayı kontrol eden hormonları serbest bırakır vücudunuzun enerjiyi kullanma şeklini kontrol eder Tiroid hormonları aşağıdakiler dahil, hayati vücut fonksiyonlarını düzenler: Nefes alıp verme Kalp hızı Merkezi ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Kadınların severek kullandığı saten kumaş, yaz aylarının en çok tercih edilen kumaşıdır. Saten kumaş parlak ve kaygan bir yapıya sahip olduğundan bakımına ve temizliğine önem verilmelidir. Peki saten kumaş nasıl yıkanmalıdır? Saten kumaş yıkamanın püf noktaları nelerdir? İşte, saten kumaş...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Yeni Alellerin Ortaya Çıkması Darwin ve ilk taraftarları için, evrimin sorunlu sırlarından birisi, var olan özelliklerin küçük varyantları üzerinden karmaşık bir organ veya bir sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
DMOZ, bir web site listeleme sitesidir Diğer bir deyişe uygun olarak, dünyanın en kaliteli, en yararlı sitelerini kullanıcılarına sunan bir web arşividir Türkçe karşılığı Açık Dizin Projesidir Dünyanın en önemli arama motorları (Google gibi) DMOZ dizinlerinden faydalanırlar Yani Google gibi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Geri dönüşümün ekonomiye,çevreye ve insana faydaları nelerdir? Geri Dönüşümün Yararları Nelerdir? Kullandığımız eşyaları yeniden dönüşüm halkası içine koyabileceğimiz zaman öncelikle bunların tekrar ham madde olarak kullanılmasını sağlamış oluruz Böylelikle insan nüfusunun artışı ile paralel...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Windows 81’in ilk tanıtım videosu imageswindows81inilktanitimvideosu5ad0f77e428b7 Microsoft gectiğimiz yıl cıkardığı Windows 8 ile oldukca fazla tepki almış ve eksikliklerin Blue adını verdikleri guncelleme ile giderileceğini duyurmuştu Windows 81 guncellemesi hakkında fazlasıyla bilgi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
2024 yılında Bayram tatilini değerlendirmek isteyen tatilcilere ne yazık ki iyi haberler veremeyeceğiz 16 Temmuz Perşembe gunu tutulacak son oruc ile Ramazan ayını uğurlarken 3 gunluk Ramazan Bayramının telaşına duşulecek 2024 Ramazan Bayramı ne zaman? 2024 yılında Ramazan Bayramı 171819 Temmuz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Tolga Gulec Yeliz Şar Ne Zaman Evleniyor? imagestolgagulecyelizsarnezamanevleniyor5ad0fdff056c3 Oyle bir gecer zaman ki dizisinin ahmet’i Tolga Gulec 1 yıldır birlikte olduğu Yeliz Şar ile nikah masasına oturuyor Cift mutluluklarını atacakları imzayla sonsuzlaştırmayı hedefliyor Marmara...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
2024 Bayram Gunleri 2024 Bayram Tatil Gunleri images2024bayramgunleri5ad13998afffd alıntı
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Sosyal medya analizi ile ilgili sizlerle paylaştığımız bu yazımızda sosyal medya platformları üzerinden daha fazla organik trafik elde etmenizi sağlayacak bazı ipuçları ve teknikleri paylaşacağız 6Sosyal Medya Analizi Nedir? Sosyal medya analizi, sosyal medya platformlarında web sitenizin ya da...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Dünyamızda süper bilgisayarları aslında basit olarak söyle açıklayabiliriz; yüksek başarımlı vektör yoğun paralel işlemciler ve öbek bilgisayarların oluşturduğu müthiş bir sistemlerdir Genel olarak bilimde ve yapılan bilimsel deneylerde kullanılan bu bilgisayarlar, günümüz teknoloji...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Sosyal Ağların Sırları yazı dizisine devam ediyoruz Sosyal Ağların Sırları 2 adlı yazımızda sosyal ağlarımızda abone ya da arkadaş çevremizle ilişkilerimizi nasıl yönetmemiz gerektiğinden bahsettik Bu bahsettiklerimiz hayran ve takipçi sayılarınızda da artış sağlayacaktır Bu yazımıda hayran ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
7
Banka kanalları aracılığı ile para transferi işlemleri yapan yatırımcıların sürekli takip ettiği ve bankadan bankaya değişiklik göstere bilen işlem saatleri bulunan transfer yöntemidir EFT işleminin tam açılımı Elektronik Fon Transferidir, bu işlem yöntemi ile bir bankadan diğerine fiziki olarak...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
“Sen beni incitmekten zevk alıyorsun yerine “senden bunları duymak beni cok incitti “Beni her zaman başkalarının yanında aşağılıyorsun yerine “gecen gun başkalarının yanında soylediklerin beni cok utandırdı “Beni kızdırıyorsun ve ben de işte bu yuzden saldırgan oluyorum yerine “bazen ofkeme...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
1 KIM UNGYONG 4 yaşında universiteye gitti, 15 yaşında doktorasını yaptı 1962'de Kore'de doğan Kim UngYong isimli bu super dahi, dunyanın en zeki insanı olarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi 4 yaşında universiteye gitmekle kalmayan buyuk deha, aynı zamanda o yaşlarda Japonca, Korece, Almanca...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
2024 Yılında İlkokul Mezunları Ehliyet Alabilir mi İlkokul Mezunları Ehliyet Alabilir mi 2024 24 Donem 2 Yasama yılının son mesaisini yapan TBMM'de gecen torba teklifle ilkokul mezunları icin ehliyet alma yolu acıldı Yapılan değişiklikle ilkokul mezunları icin ehliyet alma yolu acıldı Buna...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Olgu ve goruşu birbirinden ayıran ozellikler nelerdir? Olgu herkes tarafından kabul edilen ve kişiden kişiye değişmeyen durumları belirtirken Goruş ise herkes tarafından kabul edilmeyen, kişiden kişiye değişebilen durumları belirtir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Flüt, sözlük anlamıyla,kamış dili olmayan çeşitli tipteki tahta üflemeli çalgıların genel adı olarak geçmektedir En yaygın olanı yan flüttür (flauto traverso),19mm çapında ve 76 cm uzunluğunda bir boru üzerindeki 14 ya da daha çok ses deliklerinden oluşur Ağızlığının yanındaki delikten üflenen...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Para birimi: ALIS Sembol: ALIS Kripto Paralar İcindeki Sıralaması: 236 Turk Lirası Karşılığı: 08637429958 TRY Amerikan Doları karşılığı: 0226261 USD BTC karşılığı: 000003476 BTC Gunluk Hacmi: 402433131997 TRY Pazar Değeri: 326949250 TRY Gunluk Hacmi: 1054190 USD Pazar Değeri: 85645690 USD Mevcut...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Hayat, güneşten gelen enerjiye bağımlıdır Kemosentetik organizmalar hariç kimyasal yolları kullanan bütün yaşam formları , yüksek enerjili organik besinlerini aracısız veya dolaylı olarak fotosentezden
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
İnternet ve Televizyon Ortamında Kişilere Ait Bilgilerin İzinsiz Kullanılmasının Sakıncaları İnternet ve Televizyon Ortamında Kişisel Bilgilerin İzinsiz Kullanılması Oncelikle bu durum kişi hak ve hurriyetlerine aykırıdır İnternetin hayatımızdaki yeri tartışılmaz; televizyonun da oyle Ancak...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
İstiklal Marşı 6Kıtası ve Acıklaması İstiklal Marşı'nın 6Kıtası Bastığın yerleri toprak! diyerek gecme, tanı: Duşun altındaki binlerce kefensiz yatanı Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dunyaları alsan da, bu cennet vatanı Şair Turk ordusuna vatanın kutsallığını...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
İstiklal Marşının Acıklaması Cok Kısa İstiklal Marşının Cok Kısa Anlamı Korkma, sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak Mehmet Akif Turk milletine cesaret,ve tahammul...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt