Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Sevdiğin Bayanı Kendine Bağlamanın Yolları Nelerdir,
Cok ozel birine aşıksınız ve size onereceğimiz yontemle onu kendinize aşık edebilirsinizAslında Bu Oneriler Hem Bayan Hemde Erkek İcin Gecerlidir
Her Şeyden Evvel Bakımlı Ve Temiz Olmanın Şart Olduğunu Yazmama Gerek Yok SanırımEğer Aşık...
Dişler hem sindirim hem de konuşma organımız. Bir de estetik olarak bizi tamamlayan en önemli unsurlar. Güzel bir gülüşün ilk şartı elbette inci gibi dizilmiş bembeyaz dişler. Sadece estetik değil sağlık anlamında da dişlerimizin iyi durumda olması gerekiyor. Dişler ve diş etlerinde meydana...
Euro 2024 Final Kim Kazanır
Euro 2024'de bir onceki şampiyon İspanya ile İtalya karşı karşıya gelecek İspanya yarı finalde Portekiz'i penaltılarda eleyerek finale cıkmayı başardı İtalya ise turnuvanın gozde takımlarından Almanya'yı 21'lik skorla eledi Final karşılaşması 1 Temmuz Pazar gunu...
2024 Askerlik Yeri Sorgula
Askerlik Yeri Sorgulama 2024
Askerlik işlem sorgulamaları yani acemi birliğine nereye duştuğunuzu sorgulamak icin ineternet uzerinden edevlet sitesinden işlem yapabilirsiniz
Edevlet sitesini kullanabilmeniz icin Kişisel edevlet şifreniz olması gerekmektedir Edevlet...
imagesgozlerinizizorlayin5ad1a97514a1a
GOZLERİ ZORLAYIN BAKALIM
Yukarıdaki acıklamayı pas gecin ve burayı okuyun!
Resme normal bir bakış ile baktığınızda kızgın yuz ifadesinin solda, normal yuz ifadesi ise sağda olduğunu goruyorsunuz
Fakat gozlerinizi hafif kırpıştırırsanız goreceksiniz ki...
İşsiz olan ya da herhangi bir yerde çalışmayan kişilerin de bankaların hizmetlerinden yararlanarak kredi taleplerinde bulunabilmeleri durumu görülebilecektir. Acil nakde ihtiyacı olan kişilerin kredi alabilmeleri adına bankalara teminat göstermeleri gerekecektir. Herhangi bir gayrimenkulü kredi...
Erkeklerin Kadınlarda Nefret Ettiği 5 Şey
imageserkeklerinkadinlardanefretettigi5sey5ad0fb042a293
Erkekler kadınların pek cok huyundan nefret eder aslında Flort aşamasında herşey hoş gorunur ama işler ciddileşip evlilik yolunda adımlar atılmaya başlandığında her erkek karşısındaki bayanın...
CompTIA A + sertifikası, BT endüstrisi için temel düzeydeki sertifikadır. PC’lerin, mobil cihazların ve işletim sistemlerinin kurulumu, yapılandırılması, bakımı ve sorun giderme gibi temel konuları kapsar. Sertifika satıcıdan bağımsızdır, yani herhangi bir teknolojiye veya cihaza özgü değildir...
En Cok Tercih Edilen Tablet Bilgisayarlar!
imagesencoktercihedilentabletbilgisayarlar5ad0fc9a0c77f
Son zamanlarda oldukca rağbet goren tablet piyasası bilgisayar satışlarını geride bırakmayı başardı deyim yerindeyse bilgisayar satışlarını solladı Madem bu kadar cok tercih ediliyor Tabletler...
İnternet arama motorlarında en çok sorulmakta olan sorulardan biri ise internet birleştirme işleminin Windows işletim sisteminde nasıl yapıldığı konusudur. Genel olarak bu işlem iki farklı LAN ağına sahip olan kişiler tarafından yapılan bir işlem olarak karşımıza çıkmaktadır. Yapılmakta olan bu...
Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfı Amacı Nedir,
TEGV Amacı Nedir,
TEGV, Turkiyenin geleceğinde aydınlık yuzler, donanımlı insanlar gormenin on koşulunun, cocuklarımızı en iyi şekilde eğitmekten gectiği inancıyla yola cıkmıştır
Eğitim Gonullulerinin varoluş nedeni 716 yaş grubu...
Milli Piyango 2024 Yılbaşı Bilet Fiyatları
Milli Piyango Yılbaşı Bilet Fiyatları 20242024
2024 Yılbaşı ozel cekilişinde rekor ikramiye olarak 40 milyon lira verecek talih kuşu, ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 1 milyon, 10 adet 500 bin, 50 adet de 100 bin lira dağıtacak
Milli Piyango 2024...
Süleymancılık tarikatını belli bir dille reddeden Süleyman Hilmi Tunahan ’ın, Tunahan cemiyeti kendiliğinden oluşmuştur Çoğu öğrenciye Kuranı Kerim öğreten ve İslam ’ı anlatan Süleyman Tunahan ’ın faaliyetleri, Tevhidi Tedrisat Kanunu ile duraksamıştır Cumhuriyetin ilanından daha sonra devlete...
Saatlerin Ozel Anlamları
2024 Saatlerin Ozel Anlamları
Arkadaşlar Bazen saate baktığınız anda, saat ve dakikanın aynı olduğunu goruruz O anda sevdiğimiz kişinin bizi duşunduğunu soylerler
Her ne kadar doğru ya da yanlış bilinmez ama bunların birer anlamı olduğu rivayet ediliyor Tabi geyik...
2024 Yılının Hit Şarkıları Listesi
2024 Yılı En İyi Hit Şarkıları
En İyi Turkce Hit Şarkılar
Ozan Colakoğlu & Tarkan Aşk Gitti Bizden
Ozan Colakoğlu & Gulşen Seyre Dursun Aşk
Mehmet Erdem Hakim Bey
Sıla Yoruldum
Gokhan Turkmen Bitmesin
Yalın Kasma
Mustafa Ceceli Deli Gonlum
Emir...
Reklam Mesajları Nereye Şikayet Edilir?
imagesreklammesajlarinereyesikayetedilir5ad10ab3980e5
Gelişen teknoloji ile birlikte hayatımıza zorla giren pazarlama ve tanıtım amaclı istenmeyen sms, arama ya da e posta iletileri 1 Mayıs tarihi itibari ile tarihe karıştı… Ya da biz oyle sanıyoruz...
Acılarımdan, anılarımdan, korkularımdan sıyrılıyorum Kendimle yuzleştiğimde gorduğum dehşet verici manzarayı gozlerimin onunden siliyorum Gozlerimi de siliyorum sonra Daha fazla gormemek, anlam veremediğim hayatıma daha fazla gercek katmamak adına kurtuluyorum gozlerimden
Yetmiyor, kendimi...
Clickbait, son dönem medya lugatinde sıkça karşılaştığımız kavramlardan biridir. Türkçeye “tık yemi ya da tık tuzağı olarak çevrilen bu İngilizce sözcük birçoğumuzun da en fazla şikayetçi olduğu bir haber ve sunum tekniğidir. Haberciliğin ve alışveriş dünyasının dijital bir hal almasıyla şirket...
Frekans Bağımlı Seçilim Bir formu gösteren (fizyolojik anatomik veya davranışsal) bir kişi üstünde işleyen seçilim baskısı, bu formun alternatifinin frekansına yan olabilmektedir Mesela alabalık sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur
İlk Tespit ve Analiz
Kazazedenin değerlendirmesini yaparken amacımız kazazedenin hayati fonksiyonlarında düzgün mü?, Acil müdahaleye gerek var mı?, Solunum var mı?, Kaza zedenin bilinci açık mı? gibi sorulara cevap aramaktır.
Değerlendirme Esnasında İlk Yardımcı ;
• Kazazedenin ilk analizi...
yunan mitolojisi tanrıları
yunan mitolojisi tanrıları isimleri
yunan mitolojisi tanrıları ve gorevleri
Limos : Aclık Tanrıcası
Dike : Adalet Tanrıcası
Semele : Ahiret Tanrıcası
Hestia : Aile Faziletleri Tanrıcası
Momos : Alay ve Hiciv Tanrıcası
Artemis : Ana Tanrıca
Aristalos : Arıcılık...
Google Glass’ta Hangi Uygulamalar Var?
imagesgoogleglasstahangiuygulamalarvar5ad0f6e49ab0b
Google Glass haberleri her gecen gun biraz daha artıyor 1500 dolarlık akıllı gozluğu yakında pek cok kişinin gozunde gormemiz mumkun olacak Peki bu akıllı gozlukte hangi uygulamalar var hic merak ettiniz...
Bu konuya çok uyarı edin Birazdan sizlere vereceğimiz bilgiler sizlerin yaşamınızı şekillendirecek bilgilerden olup sizlerin genellikle bilmesi gereken hususlardan bir kaçıdır Bilhassa kadınlar… Hangimiz istemeyiz oysa yüzümüzde siyah noktalar olmasın, cildimiz pürüzsüz olsun, cümbür cemaat...
Erkeklere illa bu yakışıyor şu yakışıyor diye soylemek biraz zor, bazı erkeklere kupe yakışırken bazılarına yakışmaz veya bazı erkeklere kirli sakal yakışırken bazılarına yakışmaz
Bu konuda kesin birşey soylemek guc ama sizce erkeklere en cok ne yakışıyor ?!?
Arkadaşlar ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var İşyerinde cok mutsuzum Hic severek ve isteyerek calışmıyorum Nerdeyse hergun ağlayarak calışıyorum Hangi yolu denediysem işten kovulamadım Kendim de ayrılamıyorum Sanırım tanıdık yanında calıştığımdan dolayı adamlara gidip diyemiyorum Ben memnun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.