Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sevdiğin Bayanı Kendine Bağlamanın Yolları Nelerdir, Cok ozel birine aşıksınız ve size onereceğimiz yontemle onu kendinize aşık edebilirsinizAslında Bu Oneriler Hem Bayan Hemde Erkek İcin Gecerlidir Her Şeyden Evvel Bakımlı Ve Temiz Olmanın Şart Olduğunu Yazmama Gerek Yok SanırımEğer Aşık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Dişler hem sindirim hem de konuşma organımız. Bir de estetik olarak bizi tamamlayan en önemli unsurlar. Güzel bir gülüşün ilk şartı elbette inci gibi dizilmiş bembeyaz dişler. Sadece estetik değil sağlık anlamında da dişlerimizin iyi durumda olması gerekiyor. Dişler ve diş etlerinde meydana...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Euro 2024 Final Kim Kazanır Euro 2024'de bir onceki şampiyon İspanya ile İtalya karşı karşıya gelecek İspanya yarı finalde Portekiz'i penaltılarda eleyerek finale cıkmayı başardı İtalya ise turnuvanın gozde takımlarından Almanya'yı 21'lik skorla eledi Final karşılaşması 1 Temmuz Pazar gunu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
2024 Askerlik Yeri Sorgula Askerlik Yeri Sorgulama 2024 Askerlik işlem sorgulamaları yani acemi birliğine nereye duştuğunuzu sorgulamak icin ineternet uzerinden edevlet sitesinden işlem yapabilirsiniz Edevlet sitesini kullanabilmeniz icin Kişisel edevlet şifreniz olması gerekmektedir Edevlet...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
imagesgozlerinizizorlayin5ad1a97514a1a GOZLERİ ZORLAYIN BAKALIM Yukarıdaki acıklamayı pas gecin ve burayı okuyun! Resme normal bir bakış ile baktığınızda kızgın yuz ifadesinin solda, normal yuz ifadesi ise sağda olduğunu goruyorsunuz Fakat gozlerinizi hafif kırpıştırırsanız goreceksiniz ki...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
İşsiz olan ya da herhangi bir yerde çalışmayan kişilerin de bankaların hizmetlerinden yararlanarak kredi taleplerinde bulunabilmeleri durumu görülebilecektir. Acil nakde ihtiyacı olan kişilerin kredi alabilmeleri adına bankalara teminat göstermeleri gerekecektir. Herhangi bir gayrimenkulü kredi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Erkeklerin Kadınlarda Nefret Ettiği 5 Şey imageserkeklerinkadinlardanefretettigi5sey5ad0fb042a293 Erkekler kadınların pek cok huyundan nefret eder aslında Flort aşamasında herşey hoş gorunur ama işler ciddileşip evlilik yolunda adımlar atılmaya başlandığında her erkek karşısındaki bayanın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
CompTIA A + sertifikası, BT endüstrisi için temel düzeydeki sertifikadır. PC’lerin, mobil cihazların ve işletim sistemlerinin kurulumu, yapılandırılması, bakımı ve sorun giderme gibi temel konuları kapsar. Sertifika satıcıdan bağımsızdır, yani herhangi bir teknolojiye veya cihaza özgü değildir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
En Cok Tercih Edilen Tablet Bilgisayarlar! imagesencoktercihedilentabletbilgisayarlar5ad0fc9a0c77f Son zamanlarda oldukca rağbet goren tablet piyasası bilgisayar satışlarını geride bırakmayı başardı deyim yerindeyse bilgisayar satışlarını solladı Madem bu kadar cok tercih ediliyor Tabletler...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
İnternet arama motorlarında en çok sorulmakta olan sorulardan biri ise internet birleştirme işleminin Windows işletim sisteminde nasıl yapıldığı konusudur. Genel olarak bu işlem iki farklı LAN ağına sahip olan kişiler tarafından yapılan bir işlem olarak karşımıza çıkmaktadır. Yapılmakta olan bu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfı Amacı Nedir, TEGV Amacı Nedir, TEGV, Turkiyenin geleceğinde aydınlık yuzler, donanımlı insanlar gormenin on koşulunun, cocuklarımızı en iyi şekilde eğitmekten gectiği inancıyla yola cıkmıştır Eğitim Gonullulerinin varoluş nedeni 716 yaş grubu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Milli Piyango 2024 Yılbaşı Bilet Fiyatları Milli Piyango Yılbaşı Bilet Fiyatları 20242024 2024 Yılbaşı ozel cekilişinde rekor ikramiye olarak 40 milyon lira verecek talih kuşu, ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 1 milyon, 10 adet 500 bin, 50 adet de 100 bin lira dağıtacak Milli Piyango 2024...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Süleymancılık tarikatını belli bir dille reddeden Süleyman Hilmi Tunahan ’ın, Tunahan cemiyeti kendiliğinden oluşmuştur Çoğu öğrenciye Kuranı Kerim öğreten ve İslam ’ı anlatan Süleyman Tunahan ’ın faaliyetleri, Tevhidi Tedrisat Kanunu ile duraksamıştır Cumhuriyetin ilanından daha sonra devlete...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Saatlerin Ozel Anlamları 2024 Saatlerin Ozel Anlamları Arkadaşlar Bazen saate baktığınız anda, saat ve dakikanın aynı olduğunu goruruz O anda sevdiğimiz kişinin bizi duşunduğunu soylerler Her ne kadar doğru ya da yanlış bilinmez ama bunların birer anlamı olduğu rivayet ediliyor Tabi geyik...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
2024 Yılının Hit Şarkıları Listesi 2024 Yılı En İyi Hit Şarkıları En İyi Turkce Hit Şarkılar Ozan Colakoğlu & Tarkan Aşk Gitti Bizden Ozan Colakoğlu & Gulşen Seyre Dursun Aşk Mehmet Erdem Hakim Bey Sıla Yoruldum Gokhan Turkmen Bitmesin Yalın Kasma Mustafa Ceceli Deli Gonlum Emir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
31
Reklam Mesajları Nereye Şikayet Edilir? imagesreklammesajlarinereyesikayetedilir5ad10ab3980e5 Gelişen teknoloji ile birlikte hayatımıza zorla giren pazarlama ve tanıtım amaclı istenmeyen sms, arama ya da e posta iletileri 1 Mayıs tarihi itibari ile tarihe karıştı… Ya da biz oyle sanıyoruz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Acılarımdan, anılarımdan, korkularımdan sıyrılıyorum Kendimle yuzleştiğimde gorduğum dehşet verici manzarayı gozlerimin onunden siliyorum Gozlerimi de siliyorum sonra Daha fazla gormemek, anlam veremediğim hayatıma daha fazla gercek katmamak adına kurtuluyorum gozlerimden Yetmiyor, kendimi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Clickbait, son dönem medya lugatinde sıkça karşılaştığımız kavramlardan biridir. Türkçeye “tık yemi ya da tık tuzağı olarak çevrilen bu İngilizce sözcük birçoğumuzun da en fazla şikayetçi olduğu bir haber ve sunum tekniğidir. Haberciliğin ve alışveriş dünyasının dijital bir hal almasıyla şirket...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Frekans Bağımlı Seçilim Bir formu gösteren (fizyolojik anatomik veya davranışsal) bir kişi üstünde işleyen seçilim baskısı, bu formun alternatifinin frekansına yan olabilmektedir Mesela alabalık sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
İlk Tespit ve Analiz Kazazedenin değerlendirmesini yaparken amacımız kazazedenin hayati fonksiyonlarında düzgün mü?, Acil müdahaleye gerek var mı?, Solunum var mı?, Kaza zedenin bilinci açık mı? gibi sorulara cevap aramaktır. Değerlendirme Esnasında İlk Yardımcı ; • Kazazedenin ilk analizi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
yunan mitolojisi tanrıları yunan mitolojisi tanrıları isimleri yunan mitolojisi tanrıları ve gorevleri Limos : Aclık Tanrıcası Dike : Adalet Tanrıcası Semele : Ahiret Tanrıcası Hestia : Aile Faziletleri Tanrıcası Momos : Alay ve Hiciv Tanrıcası Artemis : Ana Tanrıca Aristalos : Arıcılık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Google Glass’ta Hangi Uygulamalar Var? imagesgoogleglasstahangiuygulamalarvar5ad0f6e49ab0b Google Glass haberleri her gecen gun biraz daha artıyor 1500 dolarlık akıllı gozluğu yakında pek cok kişinin gozunde gormemiz mumkun olacak Peki bu akıllı gozlukte hangi uygulamalar var hic merak ettiniz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Bu konuya çok uyarı edin Birazdan sizlere vereceğimiz bilgiler sizlerin yaşamınızı şekillendirecek bilgilerden olup sizlerin genellikle bilmesi gereken hususlardan bir kaçıdır Bilhassa kadınlar… Hangimiz istemeyiz oysa yüzümüzde siyah noktalar olmasın, cildimiz pürüzsüz olsun, cümbür cemaat...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Erkeklere illa bu yakışıyor şu yakışıyor diye soylemek biraz zor, bazı erkeklere kupe yakışırken bazılarına yakışmaz veya bazı erkeklere kirli sakal yakışırken bazılarına yakışmaz Bu konuda kesin birşey soylemek guc ama sizce erkeklere en cok ne yakışıyor ?!?
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Arkadaşlar ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var İşyerinde cok mutsuzum Hic severek ve isteyerek calışmıyorum Nerdeyse hergun ağlayarak calışıyorum Hangi yolu denediysem işten kovulamadım Kendim de ayrılamıyorum Sanırım tanıdık yanında calıştığımdan dolayı adamlara gidip diyemiyorum Ben memnun...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt