Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Euro, Avrupa Birliği ülkeleri ve birliğe aza olmayan birkaç ülke kadar kullanılan müşterek para birimidir aynı zamanda AB üyesi olmasına rağmen Polonya ve Macaristan gibi ülkeler Euro kullanmamaktadır Bunun nedeni ülkelerin ekonomilerinin yeni sisteme entegre edilmesindeki sorunlar olarak...
Dogumdan Bir Gun Once Bebegin Rabbi ile Konusması
Dogacak bebek doğmadan bir gun once Allah ile goruşur:
Allahım,dunya'ya gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum
Ben senin icin bir melek yarattım,o seninle ilgilenecek
Allah'ım onların dilini bilmiyorum Onlarla nasıl anlaşacagim,nasıl...
İletişim kurmak, paylaşımda bulunmak, yakın çevrenizi ve hayran olduğunu kimseleri takip etmek adına yeni dönem platformu olarak nitelendirebileceğimiz ınstagram’dan bahsetmek istiyoruz. Ben tüm bunları biliyorum, bana Instagram hesap silmekonusunu anlatın diyenler için de bu konuya detaylı bir...
Geri Donuşum Urunlerinin Ekonomiye Katkıları
Geri Donuşum urunlerinin ekonomiye nasıl katkısı olur
Plastik, metal, cam, kağıtkarton ve kompozit ambalaj atıkları geri kazanılabiliyor Su, meşrubat, deterjan, şampuan, sıvı yağ plastik ambalajları, yoğurt ve margarin kapları, plastik bidonlar...
imagesplaystationalanabiriinternetbedava5ad190be257df
haziran sonuna kadar arcelik veya beko bayilerinden playstation alanlara biri adsl yıl sonuna kadar ucretsiz Ustelik taahut falan da yok Aktivasyon ucreti de yok Yıl sonunda ise 26 lira aylık odeniyor
Kaynak: BiRi Adsl, Online ADSL BaÅvuru...
Ehliyeti ilk kim buldu,
Ehliyet ne zaman icat edildi,
4 Ağustos 1893 tarihinde Paris Emniyet Mudurluğu, bir kararname yayınladı: Hicbir motorlu arac, sahibinin başvurusu uzerine tarafımızdan verilecek surucu belgesi olmadan kullanılamaz Suruculerin Yanlışları nedeniyle, soz konusu belgeleri...
2024’nin en luks arabalarının teknik ozellikleri ve tahmini fiyatları aşağıdaki gibidir:
Audi A8 L – 30 TDI quattro Long tiptronic Motor gucu: 2967 cc3
Azami guc: 193 hp
Şanzıman: 8 ileri tiptronic
Arac ağırlığı: 2024 kg
Azami hız: 250 kms
Hızlanma 0100 kms: 6,1 sn
Fiyatı: 910325 TL
Jaguar XJ –...
Siber kelime olarak dilimize İngilizceden geçmiştir. İngilizce ‘’cyber’’ kelimesinden uyarlanarak dilimize gelmiştir. Siber kelimesi bilişim sistemine ait bir kelime bütünüdür. Siber güvenlik uzmanlarına günümüzde yoğun düzeyde ihtiyaç gösteriliyor. Günümüzün ve geleceğin mesleği olarak tanınan...
İnternet bağlantısı için kullanılan kablosuz ağların güvenilir olduğuna dikkat etmeniz gerektiğini biliyorsunuz Bazı ağlara izinsiz giriş yapıldığından bilgisayarınızın zarar görebileceğini düşünerek düşünebilirsiniz Kendi kullandığınız kablosuz ağınızı güvenli bir hale getirmek için birkaç...
Hemen her gün, Youtube'u ziyaret etmeyenimiz yoktur herhalde En yeni video klipleri izleyebileceğimiz ya da eski zamanlardan bir esinti yaşamak istediğimizde, yüreğimizde ayrı bir yeri olan şarkıları dinleyebileceğimiz, komik videolarla günün stresinden arınmamızı sağlayan, sevdiğimiz...
Kadının gucudur gozyaşı;
Eğer ki ağlıyorsa kadın
Bu onun aciz yoksun olduğunu değil, aslında ne kadar guclu olduğunu gosterir
Gozyaşı olan kadının omuzlarında cok yuk vardır
Yaşanılanlar ağır gelmiştir, ancak o onların ustesinden gelmiştir
imageskadiningucudurgozyasi5ad182bb78e47
Ağlıyorsa...
2024 Milli Piyango Kazanan Numaralar
2024 yılbaşı cekilişinde tam 45 milyon lira dağıtılacak 1 Ocak 2024 sabahı belli olacak olan yılbaşı cekilişi sonuclarını sitemizden takip edebilirsiniz Buyuk ikramiye hangi şehre cıktı, şanslı numaralar hangisi? Hepsi burada olacak
Sene 2024,
2024 Senesi hakkında,
2024 Senesi
2024 Senesi icin soylenen bir cok rivayetler var Amerikada yasayan ASTEK ve MAYA ile eski MISIR'lilarin takvimlerinde 2024 bir baslangic veya bitis olucagina isaret ediliyor!Pek tabii bunlar astolojik bilim ile izah ediliyorBu konuda cok cesitli...
imageszengineden10fikirgercek5ad1b9ad11ca3
10 Lucky Wishbones
Birisi gelipte size sahte lades kemiği yapıp internetten bunu satarsak , buyuk para kazanırız derse, ne diyeceğinizi , ne soyleyeceğinizi uc aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorum imageszengineden10fikirgercek5ad1b9ae6c5e5png Dunyada...
2024 Savaş,
İngiltere 2024 yılında İran'ın elinde nukleer bomba yapmaya yetebilecek kadar saflıkta uranyumun olacağını bildirdi Daha once de ABD, 1 yıl icinde İran'ın uranyumunu zenginleştiremeyecepğini ancak 1 yıl sonra zengin uranyumun elinde olacağını soylemişti Bu mesajları İsrail...
2024 Olimpiyat Logosu resmi
2024 yaz olimpiyatları logosu
images2024olimpiyatlarilogosu5ad16fad3ae83
Londra logosu, 2024 rakamını carpık bir şekilde gosteriyor
Londra Olimpiyat Komitesi de, logonun 2007'de geniş kapsamlı bir calışma ve danışma surecinin ardından hazırlandığını duyurdu
İran...
Octinoxate Octinoxate günümüzde güneş koruyucu olarak en yaygın kullanılan UVB emici ajanıdır Yapılan incelemeler ve araştırmalar oktoksatın oksibenzon kadar zehirli olmadığını gösterirken güneş bakım ürünlerinde sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur
Yaşam İcin Havanın Onemi
Havanın Yaşam İcin Onemi Nedir
Canlıların Havaya ihtiyacı Dunyamızı kalın bir hava tabakası sarmaktadır Bu tabakaya havakure atmosfer denir Havakure, guneşli gunlerde acık mavi renkte gorunur Aslında havanın rengi yoktur Bulutlu gunlerde hava, koyu gri, gri ve pamuk...
YAŞAM İCİN ONERİLER
İnsanlara beklediklerinden daha cok şey ver ve bunu zevk alarak yap
Dinlediğin her şeye inanma, sahip olduğun her şeyi harcama ve istediğin kadar uyuma
'Seni seviyorum' dediğinde, cidden soyle
Uzgunum dediğinde, o kişinin gozlerinin icine bak
Evlenmeden once en az 6 ay...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.