Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
2024 2024 Tunceli Nufusu kac
TUİK tarafından acıklanan 2024 Tunceli nufusu
Tunceli ilinin 2024 yılı toplam nufusu 85428
Tunceli erkek nufusu 47639
Tunceli Kadın nufusu 37789
İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 53388 kişi
Belde ve koylerde yaşayan toplam nufus 32040 kişi
Tekirdağa Yakın Gidilecek Tatil Yerleri
Tekirdağa Yakın Tatil Yerleri Hakkında Bilgi
Tekirdağ cıkışı yazlıklar ve halk plajları ile kaplı Barbaros, Kumbağ gibi sahil kentlerini arkanızda bırakıp sık ve farklı yeşil tonlara sahip orman dokusu icindeki asfalt orman yolundan hep solu takip ederek...
İstanbula Yakın Saklı Cennetler
AĞVA
İstanbula 100 km uzaklıkta Kumsalı, koyları, kayalıkları ve orman ile ic ice goruntusu ile Ağva, şehirden gelenlerin kendilerine pozitif enerji yukledikleri bir enerji noktası haline gelmiştir Kilim Koyu, Gelin Kayası, Saklı Gol, Ağva da gorulmesi...
Marmara Bolgesinde Cıkarılan Madenler
Marmara bolgesi maden rezervleri bakımından fakir olan bir bolgedir bolgede cıkarılan belli başlı madenler şunlardır;
Bor minerali Susurluk,Bigadic,Bursa,Mustafa Kemal Paşa
Linyit : Canakkale( Can )
Mermer : Bilecik ve Marmara Adası
Volfram : Bursa (...
Turkiye'de asker uğurlama torenleri nasıl olur?
Asker Uğurlama Geleneği
Askere gidecek gencler 15 20 gun onceden akraba ziyaretlerine giderler Akrabaları, kendilerini ziyarete gelen genclere ceşitli yemekler yapar ve bu ziyaretler 15 20 gun boyunca devam eder Bu sure icerisinde, genclerin...
Gece ile gunduz arasındaki zaman farkı kutuplara doğru gidildikce neden artar?
Guneş ışınları yeryuzune farklı acılarla duşer Ekvator ve cevresi, guneş ışınlarını buyuk acılarla alırken guneş ışınlarının duşme acısı kutuplara doğru gidildikce kuculur Bunun sonucunda Gece ile gunduz arasındaki...
Van Muradiye Haritası
Muradiye İlce Haritası
Muradiye Van ili'nin tarihi bakımdan en eski ilcelerinden birisidir Muradiye Şelalesi, Şeytan Koprusu ve Saint Stefanos Kilisesi vardır
Muradiye Haritası
imagesmuradiyeharitasi5afbc2472059e
MAPMuradiye, Van, TurkiyeMAP
Kutahyaya Giden Otobus Firmaları
Kutahya Otobus Firmaları
Kutahya Astur Turizm
Kutahyalılar Seyahat
Buzlu Turizm
İsmail Ayaz Turizm
Kamil Koc Turizm
Kontur Turizm
Metro Turizm
alıntı
Ardahan'daki Halk Eğitim Merkezleri
Ardahan'daki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri
Ardahanda bulunan halk eğitim merkezleri Listesi
ARDAHAN Damal Halk Eğitim Merkezi
ARDAHAN Gole Halk Eğitim Merkezi
ARDAHAN Merkez Halk Eğitim Merkezi
ARDAHAN Posof Halk Eğitim Merkezi
ARDAHAN Cıldır Halk...
Tunceli Halk Eğitim Merkezleri
Tuncelideki Halk Eğitim Merkezleri adresi
Tuncelideki Halk Eğitim Merkezleri adresleri aşağıdaki gibidir;
Halk Eğitim Merkezi Cemişgezek
Adres: Tepebaşı Mahallesi Hukumet CadNo:1, Cemişgezek, Tunceli
Halk Eğitim Merkezi Hozat
Adres: Hamidiye Mahallesi Alpdoğan...
5 Yıldızlı Oteller İzmir
İzmir 5 Yıldızlı Oteller
5 Yıldızlı Oteller İzmir
İzmir 5 yıldızlı otellerden bazıları:
Moevenpick Hotel izmir
Swissotel Grand efes
Hilton izmir
Crowne plaza Kaya izmir thermal and convent
Hotel baylan
Daha detaylı bilgi icin aşağıdaki linke tıklayınız
5...
Sakarya'ya Giden Otobus şirketleri
Sakarya'ya Giden Otobus firmaları isimleri
METRO TURİZM
Sakarya Vib Turizm
Topcam Turizm
Yeni Van Seyahat
Yeni Van Seyahat
Sinop Harita Bilgileri
Sinop Haritası Detaylı
MAPSinopSinop, TurkiyeMAP
Kısaca Sinop: Sinop Turkiye'nin Karadeniz Bolgesi'nde bir ildir Sinop, ulaşım sorunlarından dolayı bir turlu kalkınamamış, işsiz kalan nufus başka illere goc etmek zorunda kalmıştır
Anadolu 'nun kuzey yonde uc noktası...
Son Depremler Corum
Corum Son Depremler
Son Depremler Corum
Son Depremler Corum;Corumda meydana gelen son depremler icin aşağıdaki linke tıklayınız
Son Depremler Corum icin tıklayınız
Guney doğu Anadolu bolgesi gelenek ve gorenekleri,
GUNEYDOĞU ANADOLU BOLGESİNİN ORF,ADET,GELENEKLERİ
ADIYAMAN
Adıyaman ili mağara devrinden itibaren gunumuze kadar ceşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir cok kulturun yoğrulup ozleştiği; sozu, giyimi,kuşamı, oyunu, duğunu, ve hayatın...
imagesistanbulunkomsuillerleolanuzakliklarikackmdir5af60ced7c929
istanbulun komşu illerle olan uzaklıkları aşağıda verildiği gibidir
İstanbul Edirne arası 229 km yaklaşık 3 Saat 11 dakika
İstanbul Kırklareli arası 210 km ve yaklaşık 3 saat
İstanbul Bursa arası 243 km 3 saat 46 dakika...
bursa evleri genel mimarisi ve ozellikleri
Bursa evleri ozgun yapılar, cumbalı balkonları, işlemeli ahşap doğramaları ve yuksek duvarlı bahceleriyle sivil mimari orneğinin en guzel temsilcileridir Hemen hemen tumu iki katlı ve bahcelidir İcinde akar ceşme bulunur
Bursa evlerinde ustte uc oda...
Bitkilerin buyumesi icin neler gereklidir?
Tum bitkilerin buyumenin sağlanması hucrelerin farklılaşması, coğalması ve şekillenmesi gibi evrelerde gercekleşir Bu evrelerin tamamlanması icin bazı koşulların sağlanması gerekmektedir Işık, ısı ve su'dur Bitkiler turlerine gore bazıları guneş...
Kırıkkale Nufusu 2024
images2024kirikkalenufusu5afb8706cb5cb
2024'de yapılan adrese gore,Kırıkkale ilimizin Nufusu; 274727
İc Anadolu Bolgesinde, İl Merkezi olan Kırıkkale, doğusunda Delice, guneyinde Keskin, guneybatısında Bala, batısında Elmadağ, kuzeyinde de Kalecik ve Sulakyurt ilceleri...
Ejderha Efsanesi Amasya,
Amasya Ejderha Hikayesi
Ejderha efsanesi her nekadar Amasya efsanesi diye bilinse de efsanenin asıl hikayesi Bayburt'ta gecmektedir
Doğu Anadolu’yu kuzeye bağlayan en onemli yol Erzurum – Trabzon Transit Yolu dur Kış aylarındaki kar fırtınaları ile tanınan Kop ve...
Bayburtun neyi meşhurdur, Bayburtun meşhur yerleri, Bayburtun nesi meşhur
Bayburt İlinin;
Bayburt Kalesi, Şehit Osman Turbesi, Aydıntepe Yeraltı Şehri, Sırakayalar Şelalesi meşhurdur
BAYBURTUN YORESEL YEMEKLERİ
EŞKİ LAHANA
GALACOŞ
KESME CORBASI
LOR DOLMASI
SUT BOREĞİ
TATLI CORBA
TEL HELVASI...
Akdeniz Bolgesi Turizmi
AKDENİZ BOLGESİNDE TURİZMİN GELİŞME NEDENLERİ
Turkiye’nin en erken ısınan,en gec soğuyan bolgesi olması nedeniyle,Akdeniz’in ozellikle sahil kesimi turizm acısından cok onemliAkdeniz Bolgesi’nde yaz aylarında sıcaklık 35 derecenin altına hic duşmezDeniz suyu sıcaklığı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.