Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

2024 2024 Tunceli Nufusu kac TUİK tarafından acıklanan 2024 Tunceli nufusu Tunceli ilinin 2024 yılı toplam nufusu 85428 Tunceli erkek nufusu 47639 Tunceli Kadın nufusu 37789 İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 53388 kişi Belde ve koylerde yaşayan toplam nufus 32040 kişi
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Bingol Karlıova Haritası Karlıova uydu goruntuleri Bingol Karlıova uydu goruntuleri MAPhttp:mapsgooglecommaps?q Karlıova,+Bingol,+Turkiye&hl tr&ie UTF8&ll 39296347,4101295&spn 0017203,0027595&sll 370625,95677068&sspn 36042042,56513672&oq bingol+karlı&hnear Karlıova%2FBingol,+Turkiye&t...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Balıkesir Bandırma ilcesi haritası Bandırma uydu goruntuleri MAPBandırma, TurkiyeMAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Tekirdağa Yakın Gidilecek Tatil Yerleri Tekirdağa Yakın Tatil Yerleri Hakkında Bilgi Tekirdağ cıkışı yazlıklar ve halk plajları ile kaplı Barbaros, Kumbağ gibi sahil kentlerini arkanızda bırakıp sık ve farklı yeşil tonlara sahip orman dokusu icindeki asfalt orman yolundan hep solu takip ederek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
İstanbula Yakın Saklı Cennetler AĞVA İstanbula 100 km uzaklıkta Kumsalı, koyları, kayalıkları ve orman ile ic ice goruntusu ile Ağva, şehirden gelenlerin kendilerine pozitif enerji yukledikleri bir enerji noktası haline gelmiştir Kilim Koyu, Gelin Kayası, Saklı Gol, Ağva da gorulmesi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Marmara Bolgesinde Cıkarılan Madenler Marmara bolgesi maden rezervleri bakımından fakir olan bir bolgedir bolgede cıkarılan belli başlı madenler şunlardır; Bor minerali Susurluk,Bigadic,Bursa,Mustafa Kemal Paşa Linyit : Canakkale( Can ) Mermer : Bilecik ve Marmara Adası Volfram : Bursa (...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Turkiye'de asker uğurlama torenleri nasıl olur? Asker Uğurlama Geleneği Askere gidecek gencler 15 20 gun onceden akraba ziyaretlerine giderler Akrabaları, kendilerini ziyarete gelen genclere ceşitli yemekler yapar ve bu ziyaretler 15 20 gun boyunca devam eder Bu sure icerisinde, genclerin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Haymana Haritası Haymana ilcesi Haritası Haymana Haritası MAPhttp:mapsgooglecommaps?q Haymana,+Ankara&hl tr&ll 39455017,32498932&spn 0136255,0220757&sll 39436069,32496639&sspn 0068146,0110378&vpsrc 6&gl tr&hnear Haymana%2FAnkara&t m&z 12MAP imageshaymanaharitasi5b16e37b3cc2c
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Gece ile gunduz arasındaki zaman farkı kutuplara doğru gidildikce neden artar? Guneş ışınları yeryuzune farklı acılarla duşer Ekvator ve cevresi, guneş ışınlarını buyuk acılarla alırken guneş ışınlarının duşme acısı kutuplara doğru gidildikce kuculur Bunun sonucunda Gece ile gunduz arasındaki...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Van Muradiye Haritası Muradiye İlce Haritası Muradiye Van ili'nin tarihi bakımdan en eski ilcelerinden birisidir Muradiye Şelalesi, Şeytan Koprusu ve Saint Stefanos Kilisesi vardır Muradiye Haritası imagesmuradiyeharitasi5afbc2472059e MAPMuradiye, Van, TurkiyeMAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Kutahyaya Giden Otobus Firmaları Kutahya Otobus Firmaları Kutahya Astur Turizm Kutahyalılar Seyahat Buzlu Turizm İsmail Ayaz Turizm Kamil Koc Turizm Kontur Turizm Metro Turizm alıntı
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Ardahan'daki Halk Eğitim Merkezleri Ardahan'daki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri Ardahanda bulunan halk eğitim merkezleri Listesi ARDAHAN Damal Halk Eğitim Merkezi ARDAHAN Gole Halk Eğitim Merkezi ARDAHAN Merkez Halk Eğitim Merkezi ARDAHAN Posof Halk Eğitim Merkezi ARDAHAN Cıldır Halk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Tunceli Halk Eğitim Merkezleri Tuncelideki Halk Eğitim Merkezleri adresi Tuncelideki Halk Eğitim Merkezleri adresleri aşağıdaki gibidir; Halk Eğitim Merkezi Cemişgezek Adres: Tepebaşı Mahallesi Hukumet CadNo:1, Cemişgezek, Tunceli Halk Eğitim Merkezi Hozat Adres: Hamidiye Mahallesi Alpdoğan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
5 Yıldızlı Oteller İzmir İzmir 5 Yıldızlı Oteller 5 Yıldızlı Oteller İzmir İzmir 5 yıldızlı otellerden bazıları: Moevenpick Hotel izmir Swissotel Grand efes Hilton izmir Crowne plaza Kaya izmir thermal and convent Hotel baylan Daha detaylı bilgi icin aşağıdaki linke tıklayınız 5...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Sakarya'ya Giden Otobus şirketleri Sakarya'ya Giden Otobus firmaları isimleri METRO TURİZM Sakarya Vib Turizm Topcam Turizm Yeni Van Seyahat Yeni Van Seyahat
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Sinop Harita Bilgileri Sinop Haritası Detaylı MAPSinopSinop, TurkiyeMAP Kısaca Sinop: Sinop Turkiye'nin Karadeniz Bolgesi'nde bir ildir Sinop, ulaşım sorunlarından dolayı bir turlu kalkınamamış, işsiz kalan nufus başka illere goc etmek zorunda kalmıştır Anadolu 'nun kuzey yonde uc noktası...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Son Depremler Corum Corum Son Depremler Son Depremler Corum Son Depremler Corum;Corumda meydana gelen son depremler icin aşağıdaki linke tıklayınız Son Depremler Corum icin tıklayınız
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Guney doğu Anadolu bolgesi gelenek ve gorenekleri, GUNEYDOĞU ANADOLU BOLGESİNİN ORF,ADET,GELENEKLERİ ADIYAMAN Adıyaman ili mağara devrinden itibaren gunumuze kadar ceşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir cok kulturun yoğrulup ozleştiği; sozu, giyimi,kuşamı, oyunu, duğunu, ve hayatın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
49
imagesistanbulunkomsuillerleolanuzakliklarikackmdir5af60ced7c929 istanbulun komşu illerle olan uzaklıkları aşağıda verildiği gibidir İstanbul Edirne arası 229 km yaklaşık 3 Saat 11 dakika İstanbul Kırklareli arası 210 km ve yaklaşık 3 saat İstanbul Bursa arası 243 km 3 saat 46 dakika...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
bursa evleri genel mimarisi ve ozellikleri Bursa evleri ozgun yapılar, cumbalı balkonları, işlemeli ahşap doğramaları ve yuksek duvarlı bahceleriyle sivil mimari orneğinin en guzel temsilcileridir Hemen hemen tumu iki katlı ve bahcelidir İcinde akar ceşme bulunur Bursa evlerinde ustte uc oda...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Bitkilerin buyumesi icin neler gereklidir? Tum bitkilerin buyumenin sağlanması hucrelerin farklılaşması, coğalması ve şekillenmesi gibi evrelerde gercekleşir Bu evrelerin tamamlanması icin bazı koşulların sağlanması gerekmektedir Işık, ısı ve su'dur Bitkiler turlerine gore bazıları guneş...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Kırıkkale Nufusu 2024 images2024kirikkalenufusu5afb8706cb5cb 2024'de yapılan adrese gore,Kırıkkale ilimizin Nufusu; 274727 İc Anadolu Bolgesinde, İl Merkezi olan Kırıkkale, doğusunda Delice, guneyinde Keskin, guneybatısında Bala, batısında Elmadağ, kuzeyinde de Kalecik ve Sulakyurt ilceleri...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Ejderha Efsanesi Amasya, Amasya Ejderha Hikayesi Ejderha efsanesi her nekadar Amasya efsanesi diye bilinse de efsanenin asıl hikayesi Bayburt'ta gecmektedir Doğu Anadolu’yu kuzeye bağlayan en onemli yol Erzurum – Trabzon Transit Yolu dur Kış aylarındaki kar fırtınaları ile tanınan Kop ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Bayburtun neyi meşhurdur, Bayburtun meşhur yerleri, Bayburtun nesi meşhur Bayburt İlinin; Bayburt Kalesi, Şehit Osman Turbesi, Aydıntepe Yeraltı Şehri, Sırakayalar Şelalesi meşhurdur BAYBURTUN YORESEL YEMEKLERİ EŞKİ LAHANA GALACOŞ KESME CORBASI LOR DOLMASI SUT BOREĞİ TATLI CORBA TEL HELVASI...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Akdeniz Bolgesi Turizmi AKDENİZ BOLGESİNDE TURİZMİN GELİŞME NEDENLERİ Turkiye’nin en erken ısınan,en gec soğuyan bolgesi olması nedeniyle,Akdeniz’in ozellikle sahil kesimi turizm acısından cok onemliAkdeniz Bolgesi’nde yaz aylarında sıcaklık 35 derecenin altına hic duşmezDeniz suyu sıcaklığı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt