Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
C Harfi İle Başlayan İller
İller C İle Başlayan
C ile başlayan ilimiz bulunmamaktadır Ancak Charfi ile başlayan illerimiz bulunmaktadır
Cankırı
Corum
Canakkale
Ankaranın Yoresel Kıyafetleri
Ankaranın Yoresel Kıyafetleri
Ankara'da kadınlar eskiden bacaklarina kıvraktan dokunan don giyerler,ustlerine ise namaz bezi denilen catkili koyu renk bir ortu ile ortunurlerdi Erkekler ise ingiliz paca dokuma kalin kumas pantalon ile yelekceket giyerlerdi...
Osmaniyeye en Yakın İller
Osmaniyeye Yakın şehirler
Osmaniyeye Yakın İller;Adana,Kahramanmaraş,Adıyaman,Gaziantep,Hatay,Kilis ve Kayseri'dir
Osmaniye ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu nerede?
Osmaniye ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu
Osmaniye ili Turkiye'nin Akdeniz...
İstanbulla İlgili Sozler 2024
Diğer butun kentler olumludur, ama sanırım İstanbul, insanlar var oldukca yaşayacaktır (Petrus Gyllius)
Paris guzel bir salon, Londra guzel bir park, Berlin guzel bir kışla ama İstanbul guzel bir şehir (Zulfu Livaneli)
İstanbul eskiden beri Avrupa ve Asyayı...
Muğla Tarihi Guzellikleri
Ulu Cami
Menteşeoğullarından İbrahim Bey tarafından 1344 ’de yaptırılmış olup, en eski Turk eserlerindendir Ceşitli zamanlarda yapılan tamirler yuzunden orijinalliğini kaybetmiştir Muğla ’nın en buyuk camisidir
Kurşunlu Cami
Esseyyid Şucaeddin tarafından 1494 ’te...
İstanbula Yakın Universiteler
İstanbul'daki universiteler
İstanbula Yakın Universiteler Listesi
İstanbula Yakın ve istanbuldaki Universiteler Listesi
Gebze Universitesi Sakarya Universitesi Kocaeli Universitesi Boğazici Universitesi İstanbul Teknik Universitesi Galatasaray Universitesi...
Arhavi İlce Haritası
Artvin Arhavi Haritası
Arhavi, Artvin iline bağlı Doğu Karadeniz Dağlarının kuzeyine yerleşmiş bir ilcedir
MAPArhavi HaritasıMAP
imagesarhaviharitasi5b16e78b58e90
Van tarihi mekanlar
Van İli Tarihi Yerleri
Kızlar Mağarası
Van ’ın 76 km guneydoğusundaki Yedisalkım (Put) koyu sınırları icinde yer alan bir mağaradır Mağara 7 km uzunluğundaki bir kanyonun guney yamacında, vadi tabanından 78 m yukseklikte, onunde doğal bir terası bulunan iki ayrı bolumden...
2024 2024 Trabzon Nufusu kac
TUİK tarafından acıklanan 2024 Trabzon nufusu
Trabzon ilinin 2024 yılı toplam nufusu 758237
Trabzon erkek nufusu 374562
Trabzon Kadın nufusu 383675
İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 758237 kişi
Yozgattaki Halk Eğitim Merkezleri adresleri
Yozgattaki Halk Eğitim Merkezleri telefonları
YOZGAT HALK EĞİTİM MERKEZİ
YOZGAT HALK EĞİTİM MERKEZİ ESKİPAZAR MAH MERKEZYOZGAT
(354) 212 10 96
AKDAĞMADENİ HALK EĞİTİM MERKEZİ
AKDAĞMADENİ HALK EĞİTİM MERKEZİ ESKI HASTANE AKDAĞMADENİYOZGAT
(354) 314...
Ekvator’dan kutuplara gidildikce golgeler neden uzar?
imagesekvatordankutuplaragidildikcegolgelernedenuzar5af23e8aa6223
Guneş ışınlarının duşme acısının değişmesine bağlı olarak golge boylarının yıl icinde değişmesi de Dunya’nın yıllık hareketinin diğer bir sonucudurKutuplara gidildikce Guneşten...
Kahramanmaraş'taki Halk Eğitim Merkezleri adresleri
Kahramanmaraş Halk Eğitim Merkezleri telefonları
Afşin Halk Eğitim Merkezi
Yeşilyurt MahKemal Ertekin CadNo:23
Afşin, Kahramanmaraş
Tel: 3445114135
Faks: 3445112185
Andırın Halk Eğitim Merkezi
Hukumet Konağı Kat:2
Andırın...
Denizciler yardım istemek zorunda kaldıklarında bulundukları yeri nasıl tarif ederler?
Denizciler yon bulmak veya bulundukları yerlerini bildirmek icin, matematiksel konumlarını, yani bulundukları yerlerinin ekvatora ve başlangıc meridyenine uzaklığını belirten enlem ve boylam değerlerini...
Doğu Anadolu Bolgesinin İklim Ve Bitki Ortusu
Doğu Anadolu Bolgesinin İklim Ortusu
Doğu Anadolu Bolgesi ve Bitki Ortusu
Doğu Anadolu iklimi, cok sert olarak ozetlenebilir Mevsimler ve gunduzgece arasındaki ısı farkları cok fazladır
Yazlar ova kesimlerinde gunduzleri pek sıcak olur (Malatya en...
Muhteşem Bir Eser Camlıca Cami Ozellikleri Nedir?
Camlıca Cami Hangi Tarihte Temeli Atıldı
imagesmuhtesembiresercamlicacamiozelliklerinedir5b16d48caba00
Camlıca Cami
Camlıca Camisi 3 08 2024 gunu temeli atılan ve Camlıca tepesine yapılmıştır Minareleri, dunyada en yuksek ( 1071 m), kubbe...
Nilufer ilcesi Haritası
Bursa Nilufer Haritası
Nilufer, Bursa'nın, Osmangazi, Yıldırım, Mudanya, Gemlik, Kestel, Gursu ile beraber merkez ilcelerinden biridir Bursa'nın konut ihtiyacını karşılayabilecek toplu konut alanlarıyla yakın zamanda buyuk bir gelişme gostermiştir
Bursa Nilufer uydu...
Ankaranın iklimi nedir
Genellikle kara ikliminin hukum surduğu Ankara ’da farklı iklimler vardır Guneyde İc Anadolu ’nun hususiyeti olan stepbozkır iklimi, kuzeyde ise Karadeniz bolgesinin yumuşak ve yağışlı ozelliği gorulur Ankara ilinin kışları cok soğuk ve yazları da cok sıcaktır Yıllık ısı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.