Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

C Harfi İle Başlayan İller İller C İle Başlayan C ile başlayan ilimiz bulunmamaktadır Ancak Charfi ile başlayan illerimiz bulunmaktadır Cankırı Corum Canakkale
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Ankaranın Yoresel Kıyafetleri Ankaranın Yoresel Kıyafetleri Ankara'da kadınlar eskiden bacaklarina kıvraktan dokunan don giyerler,ustlerine ise namaz bezi denilen catkili koyu renk bir ortu ile ortunurlerdi Erkekler ise ingiliz paca dokuma kalin kumas pantalon ile yelekceket giyerlerdi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Afyonkarahisar Alevi Koyleri Afyonun Alevi Koyleri Afyonda toplam: 23 yerlesim yeri (14 u Alevi, 9'u karisik) Afyonkarahisar'in Toplam Alevi Koyu Sayisi Emirdag; 6 Koy Sandikli; 6 Koy Sultandagi; 2 Koy Iscehisar; 1 Koy Ihsaniye; 1 Koy Suhut; 5 Koy Cay; 1 Koy Sincanli; 1 Koy Toplam; 23 Koy...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
İstanbul'da Sabah Ezanı Vakti TARİH EZAN VAKTİ 26072024 0358 27072024 0359 28072024 0401 29072024 0402 30072024 0404 31072024 0405 01082024 0407 02082024 0408 03082024 0410 04082024 0411 05082024 0413 06082024 0415 07082024 0416 08082024 0418...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Osmaniyeye en Yakın İller Osmaniyeye Yakın şehirler Osmaniyeye Yakın İller;Adana,Kahramanmaraş,Adıyaman,Gaziantep,Hatay,Kilis ve Kayseri'dir Osmaniye ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu nerede? Osmaniye ilinin Turkiye haritasındaki yeri ve konumu Osmaniye ili Turkiye'nin Akdeniz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
İstanbulla İlgili Sozler 2024 Diğer butun kentler olumludur, ama sanırım İstanbul, insanlar var oldukca yaşayacaktır (Petrus Gyllius) Paris guzel bir salon, Londra guzel bir park, Berlin guzel bir kışla ama İstanbul guzel bir şehir (Zulfu Livaneli) İstanbul eskiden beri Avrupa ve Asyayı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Muğla Tarihi Guzellikleri Ulu Cami Menteşeoğullarından İbrahim Bey tarafından 1344 ’de yaptırılmış olup, en eski Turk eserlerindendir Ceşitli zamanlarda yapılan tamirler yuzunden orijinalliğini kaybetmiştir Muğla ’nın en buyuk camisidir Kurşunlu Cami Esseyyid Şucaeddin tarafından 1494 ’te...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
İstanbula Yakın Universiteler İstanbul'daki universiteler İstanbula Yakın Universiteler Listesi İstanbula Yakın ve istanbuldaki Universiteler Listesi Gebze Universitesi Sakarya Universitesi Kocaeli Universitesi Boğazici Universitesi İstanbul Teknik Universitesi Galatasaray Universitesi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Arhavi İlce Haritası Artvin Arhavi Haritası Arhavi, Artvin iline bağlı Doğu Karadeniz Dağlarının kuzeyine yerleşmiş bir ilcedir MAPArhavi HaritasıMAP imagesarhaviharitasi5b16e78b58e90
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Van tarihi mekanlar Van İli Tarihi Yerleri Kızlar Mağarası Van ’ın 76 km guneydoğusundaki Yedisalkım (Put) koyu sınırları icinde yer alan bir mağaradır Mağara 7 km uzunluğundaki bir kanyonun guney yamacında, vadi tabanından 78 m yukseklikte, onunde doğal bir terası bulunan iki ayrı bolumden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
2024 2024 Trabzon Nufusu kac TUİK tarafından acıklanan 2024 Trabzon nufusu Trabzon ilinin 2024 yılı toplam nufusu 758237 Trabzon erkek nufusu 374562 Trabzon Kadın nufusu 383675 İl ve ilce merkezlerinde yaşayan toplam nufus ise 758237 kişi
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Yozgattaki Halk Eğitim Merkezleri adresleri Yozgattaki Halk Eğitim Merkezleri telefonları YOZGAT HALK EĞİTİM MERKEZİ YOZGAT HALK EĞİTİM MERKEZİ ESKİPAZAR MAH MERKEZYOZGAT (354) 212 10 96 AKDAĞMADENİ HALK EĞİTİM MERKEZİ AKDAĞMADENİ HALK EĞİTİM MERKEZİ ESKI HASTANE AKDAĞMADENİYOZGAT (354) 314...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Ekvator’dan kutuplara gidildikce golgeler neden uzar? imagesekvatordankutuplaragidildikcegolgelernedenuzar5af23e8aa6223 Guneş ışınlarının duşme acısının değişmesine bağlı olarak golge boylarının yıl icinde değişmesi de Dunya’nın yıllık hareketinin diğer bir sonucudurKutuplara gidildikce Guneşten...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Marmara Bolgesi İllerinin Neleri Meşhur İSTANBUL Topkapı Sarayı, Sultanahmet ve Suleymaniye Camileri, Yerebatan Sarnıcı, Kapalıcarşı, Mısırcarşısı, İstiklal Caddesi, Dolmabahce ve Cırağan Sarayları, YıldızGulhane Emirgan Parkları, Camlıca Tepesi, Prens Adaları, Rumeli Hisarı, Halic Piyerloti...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
34
Kahramanmaraş'taki Halk Eğitim Merkezleri adresleri Kahramanmaraş Halk Eğitim Merkezleri telefonları Afşin Halk Eğitim Merkezi Yeşilyurt MahKemal Ertekin CadNo:23 Afşin, Kahramanmaraş Tel: 3445114135 Faks: 3445112185 Andırın Halk Eğitim Merkezi Hukumet Konağı Kat:2 Andırın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Denizciler yardım istemek zorunda kaldıklarında bulundukları yeri nasıl tarif ederler? Denizciler yon bulmak veya bulundukları yerlerini bildirmek icin, matematiksel konumlarını, yani bulundukları yerlerinin ekvatora ve başlangıc meridyenine uzaklığını belirten enlem ve boylam değerlerini...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Doğu Anadolu Bolgesinin İklim Ve Bitki Ortusu Doğu Anadolu Bolgesinin İklim Ortusu Doğu Anadolu Bolgesi ve Bitki Ortusu Doğu Anadolu iklimi, cok sert olarak ozetlenebilir Mevsimler ve gunduzgece arasındaki ısı farkları cok fazladır Yazlar ova kesimlerinde gunduzleri pek sıcak olur (Malatya en...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Sincik İlce Haritası MAPSincik,+Ad%C4%B1yaman,+T%C3%BCrkiye&MAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Muhteşem Bir Eser Camlıca Cami Ozellikleri Nedir? Camlıca Cami Hangi Tarihte Temeli Atıldı imagesmuhtesembiresercamlicacamiozelliklerinedir5b16d48caba00 Camlıca Cami Camlıca Camisi 3 08 2024 gunu temeli atılan ve Camlıca tepesine yapılmıştır Minareleri, dunyada en yuksek ( 1071 m), kubbe...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Nilufer ilcesi Haritası Bursa Nilufer Haritası Nilufer, Bursa'nın, Osmangazi, Yıldırım, Mudanya, Gemlik, Kestel, Gursu ile beraber merkez ilcelerinden biridir Bursa'nın konut ihtiyacını karşılayabilecek toplu konut alanlarıyla yakın zamanda buyuk bir gelişme gostermiştir Bursa Nilufer uydu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Karsta Yuzme Havuzları Kars Yuzme Havuzları Yuzme Havuzları Kars ilinde Turizm İşletme Belgeli 2 Sınıf Arkar Motelinin yuzme havuzu mevcuttur Kars Buyukkale Hotel Yuzme Havuzu Kars İl Merkezinde bulunan ve ozgun mimarisiyle dikkatleri uzerine ceken Kars Kalesi manzarası, konforlu odaları...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Adatepe Nerededir Adatepe Nereye Bağlıdır Adatepe, Canakkale ilinin Ayvacık ilcesine bağlı bir koydur, MAPCanakkale Adatepe HaritasıMAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Ordu Nufusu 2024 images2024ordunufusu5afb83e55eff4 2024'de yapılan adrese gore nufus sayımına gore; Ordu Nufusu; 741371 dir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Ankaranın iklimi nedir Genellikle kara ikliminin hukum surduğu Ankara ’da farklı iklimler vardır Guneyde İc Anadolu ’nun hususiyeti olan stepbozkır iklimi, kuzeyde ise Karadeniz bolgesinin yumuşak ve yağışlı ozelliği gorulur Ankara ilinin kışları cok soğuk ve yazları da cok sıcaktır Yıllık ısı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Kırıkkaledeki Yuzme Havuzları Kırıkkalede Bulunan Yuzme Havuzları Kırıkkale Yuzme Havuzu Adres: Başpınar Mevki 71400 Kırıkkale Telefon: 0318 245 25 44 Kırıkkale MKEK Yuzme Havuzu Adres: Yeni Mahalle Cemal Gursel cd Kırıkkale Telefon: 0318 224 30 00
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt