Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Sacmacılık (Absurdizm) Hakkında Bilgi
Fransız varoluşcusu Camus ’un insan ve dunya celişkisi varsayımı Kimi yazarlarca sacmacılık deyimiyle adlandırılan Camus oğretisi, uyumsuzluk felsefesi ve varlığın sacmalığı oğretisi adlarıyla da anılır Fransız duşunuru Albert Camus (19131960)'ye gore insan...
e kayıt sorgulama 2024
cocuğum hangi okula kayıt oldu nasıl oğreneceğim?
Bu sene ilk kez uygulanacak olan e kayıt sistemiyle velilerde cocukları kadar heyecanlı 20242024 İlkoğretime ilk defa yeni kayıt olacak oğrenciler okullara, Ulusal Adres Veri Tabanındaki adres bilgileri ve TC kimlik...
Nedensellik Yasası İle İlgili Bilgi
Nedenle etkisi arasındaki bağlantının zorunluluğunu saptayan yasa
Nedenle etkisiz arasındaki bağlantısal zorunluluk belli ilişkilerde ortaya cıkar Orneğin guneş yaprakları kızartır, talaşları tutuşturur, insan derisini karartır, buzu eritir, balmumunu...
Şule Yuksel Şenler Eserleri
Şule Yuksel Şenler Yapıtları
imagessuleyukselsenlerkitaplari5afa1cd1bd31e
70'li yılların islamcı cevrelerinin populer yazarı Şule Yuksel Şenler 1938 Kayseri doğumludur ve aslen Kıbrıslıdır
Hur Soz, Yeni İstiklal, Babıalide Sabah gazetelerinde kadın sayfası yaptı...
SBS Yedek Kayıt yerleştirme sonucları ne zaman acıklanacak
2024 SBS boş kontenjan acıklaması
Yerleştirme sonuclarına gore tercihlerinden birini asil olarak kazanan oğrencilerin kayıt donemi sona erdikten sonra, 03 Eylul 2024 saat 0800 'den itibaren boş kalan kontenjanlar ilan edilecektir Her...
2024 Universite Kayıtları icin Gereken Belgeler
Universite kayıtlarında gerekli evraklar 2024
Genel Universitelere Kayıt İcin Gerekli Belge ve Evraklar
a) Adayın mezun olduğu ortaoğretim kurumundan (lise) aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi
b) Aday ek puandan...
Cocuğum İlkokula Hangi Okulda Başlayacak
Cocuğum Hangi Okulda Birinci Sınıfa Başlayacak
Yeni duzenlemelerle birlikte adrese dayalı okul belirleme sistemi cocuğunuzun hangi okula başlayacağını belirliyor Yani adres bildirim sisteminde nerede kayıtlı iseniz; cocuğunuz orada okula başlıyor...
2024 sınavsız geciş hakkı kalktı mı
Mesleki ve teknik ortaoğretim kurumlarından meslek yuksekokullarına sınavsız geciş (MSG), oğretim yılı sonunda sınavsız olarak once genel yerleştirme, sonra ek yerleştirme olmak uzere iki defa uygulanacaktır Genel yerleştirmede sadece meslek yuksekokulları...
Oğretmen Atamaları Sonucları 10 Eylul
MEB Oğretmen Atamaları Sonucları 10 Eylul 2024
2024 Eylul Donemi Oğretmen Atama başvuruları bugun başladı2024 Eylul Donemi Oğretmen Atamaları bugun tarihinde yapılacak2024 Eylul Oğretmen atamalarıyla ilgili MEB yazılı bir duyuru yayınladı
Milli Eğitim...
20242024 Yılı İlkoğretim Kayıtları
İlkoğretim Kayıtları 2024 Yılı
20242024 eğitim ve oğretim yılı icin 30 Eylul 2024 tarihi itibarıyla 66 ayını tamamlayan tum cocukların okul kayıt işlemleri eokul sistemi uzerinden merkezi olarak yapılacak
alıntı
İctepi Nedir?
İnsanı gerekliliğe iten durtu
İnsana ozgudur ve hayvana ozgu bulunan icgudu ’yle karıştırılmamalıdır Aclık ve cinsellik ictepileri gibi yaşambilimsel (biyolojik) ve fizyolojiseldir İctepi, insanın hayvanlık evresinden kalma ve hayvansal yanında gittikce gucsuzleşerek surup giden...
2024 Somestr Tatili Başlangıc Tarihi
2024 Yarıyıl Tatili Ne Zaman Başlıyor
2024 2024 Eğitim Oğretim yılı Şubat yarı yıl tatili 25 Ocak 2024 Cuma gunu başlayacak , 10 Şubat 2024 de sona erecek İkinci donem okullar 11 Şubat 2024′de acılacaktır
Kotu Yol romanın kısa ozeti
Kotu Yol ozeti
Babalarını cocuk yaşta kaybeden iki kardeş Nuran ve İhsan Adana'da yaşamaktadır Anne Ayşe Hanım, ailenin yonetimini cocuklar buyuyene dek elinde tutar
İhsan, buyuyup babasının yerine gectiğinde ailenin gecimini sağlamak sorumluluğunu da uzerine...
Gulben Ergen'in Okuduğu Aşk Bir Davaya Benzer Mesnevi Sohbetleri Konusu
Aşk Bir Davaya Benzer Mesnevi Sohbetleri Kitabı Hakkında Bilgi
Kitabın Yazarı: H Nur Artıran
Kitabın Konusu: H Nur Artıran, Aşk Bir Davaya Benzerde Mesneviden yola cıkarak Peygamber Efendimiz (sav), Şemsi Tebrizi, zikir...
2024 Ankara Anadolu Liseleri Taban Puanları
Ankara Anadolu Liseleri Taban Puanlar 20242024
Puanlar 2024 SBS Lise 1 yerleştirmeleri sonucunda elde edilmiş olup 2024 yılında bir liseye yerleşmek icin SBSye giren oğrencilerin bu puanları goz onunde bulundurması gerekmektedir
İl Adı
TD...
Turk Bayrağı Boyama Resmi
Turk Bayrağı Resmi Boyama Calışması
1 sınıf oğrencileri icin Turk bayrağı boyama resimleri aşağıda verilmiştir:
imagesturkbayragiresmiboyama5afa25055cf7c
imagesturkbayragiresmiboyama5afa2506eb76e
imagesturkbayragiresmiboyama5afa25082828f...
Artvin Anadolu Liseleri Taban Puanlar 2024
20242024 Artvin Anadolu Liseleri Taban Puanlar
TABLE width: 840
TD width: 128 İl Adı
TD width: 157 İlce Adı
TD width: 325 Kont Adı
TD width: 64 Kont Sayı
TD width: 112 Kont Taban Puan
TD width: 111 Kont Tavan Puan
ARTVİN
ARHAVİ
TD width: 325Arhavi...
Burdur Anadolu Liseleri Taban Puanlar 2024
2024 Yılı Anadolu Liseleri Taban Puanları Burdur
TD width: 325 Lise Adı
TD width: 64 Kont Sayı
TD width: 112 Kont Taban Puan
TD width: 111 Kont Tavan Puan
TD width: 325Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi
78
478,059
489,929
TD width: 325Bucak Şehit...
Yayaların yanlış davranışları
Yayalar tarafından en cok işlenen kusur ise %49,1 ile araclara ilk geciş hakkını vermemektir Ancak bu ihlal sonucu gercekleşen kazaların sadece %1,2 ’si olumle sonuclanmış, kalan %98,8 ’i ise yaralanma ile sonuclanmıştır Sıklıkla gercekleştirilen diğer bir kusur...
3 Sınıf Romen Rakamları ile ilgili ornek
3 Sınıf Romen Rakamları konu anlatımı
Romen rakamları Romalıların sayıları gostermek icin kullandığı işaretlerdir
Romen Rakamlarını Yazma Kuralları:
1 Her rakam, yan yana en fazla uc defa kullanılabilir
I 1, II 2, III 3,
X 10, XX 20
2 Bir rakamın...
Esmai Nebi Kitabı
Esmai Nebi
Hz Muhammed (sav) isimleri
Huseyin Okur bu eserde; Peygamber Efendimiz, Yuce Allah'ın (cc) sevgilisi, Hz Muhammed Mustafa'ya (sav) verilen isimleri anlatıyor
O, alemlere rahmet olarak gonderilen, peygamberlerin son halkası ve insanlığın efendisi, Allah katında...
Ravenwood Fair Bot Hilesi
Oncelikle 2 farklı facebook hesabı acınız
Biri mozilla diğeri internet explorer veya google chrome olabilir (Farklı tarayıcılarda acacaksınız)
Daha sonra ana hesabınızdaki enerjiyi sıfırlayın Ağaca basınca arkadaşından enerji iste diyecek ona basın
Daha sonra...
E ile başlayan teknolojik urunler
Elektrikli Fırın
Elektrikli battaniye
Elektrikli motor
Elektrikli otomobil
Elektrik supurgesi
Ekran Kartı
Epilasyon aletleri
Ekmek kızartma makinesi
Ekmek yapma makinesi
Egzersiz cihazları
Ataturkun zamanıdaki ve sonrasındaki araclar eski ve yeni olcme aracları
Cevap: Eski ve yeni olcme aracları
Olcu aletleri insanların gunluk hayattaki bazı ihtiyaclarına belli bir duzen katmak amacıyla kullanılmaktadır Gelişen teknolojinin sağladığı daha hassas olcumler olcu aletlerinede...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.