Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
ayda hicbir ayak izi kaybolma sebebi nedir
ayda hicbir ayak izi kaybolmaz sebebi nedir
Cevap: ayda hicbir ayak izi kaybolmaz sebebi nedir
Cunku Ayda Apollo astronotlarınca bırakılan ayak izlerini silecek ruzgar ya da yağmur yoktur Ama uzaydan gelen mikro meteorit yağmuru vardırKesintisiz mikro...
2024 Ek Yerleştirme Kılavuzu 2024
2024 ek yerleştirme sonucları
2024 yılının ek yerleştirme kılavuzuna yayınlandıktan sonra başlık altından ulaşabilirsiniz
Oğretmen ve arkadaşlarla iyi iletişim kurmanın yolları
Daha İyi İletişim Kurma Yolunda Kullanabileceğimiz yontemler
Hayatımızda gosterdiğimiz başarının tam olarak % 85i bizim sosyal becerilerimize bağlıdır Bu da, diğer insanlarla olumlu bir şekilde iletişim kurabilmemiz ve hedeflerimize...
taht oyunları serisi
Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi
Taht oyunları Buz ve Ateşin Şarkısı kitabı Serisi
taht oyunları kitap serisi
Taht Oyunları Kısım 1 Buz ve Ateşin Şarkısı
imagestahtoyunlarikitapserisi5b09008dc2ebf
George R R Martin
ARKABAHCE YAYINCILIK
Arka Kapak
Yazların onlarca yıl...
Oğretmenlerin ozur grubu tayinleri 2024
Oğretmenlerin Ozur Grubu Tayin Tarihi Belli OlduOğretmenlerin ozur grubu tayinleri 9 Ocak 2024 de yapılacakMilli Eğitim Bakanlığı oğretmenlerin eş durumu ozur ataması başvurularını 5 Ocak tarihine kadar uzattı
2024 Oğretmenlerin ozur grubu Atamaları 9...
oğretmenlere Yuksek Lisans Fırsatı
istanbuldaki oğretmenlere yuksek lisans imkanı
Milli Eğitim Calışanlarına Yuksek Lisans imkanı
İstanbul Milli Eğitim Mudurluğu ile Gazikent Universitesi işbirliğiyle İstanbul genelinde bulunan butun resmi okullarda gorevli yonetici ve oğretmenlere Yuksek...
Turkiye'de İlk Karikatur ve Karikaturist
Bilinen ilk Turk karikaturcusu Ali Fuat Beydir
Turkiyede ilk karikatur; Teodor Kasapın 1870′te cıkardığı Diyojen Dergisinde goruldu
Vanya Dayı'nın Yazarı Kimdir
Vanya Dayı Romanının yazarı
Vanya Dayı kitabı Anton Cehov tarafından yazılmıştır
imagesvanyadayikitabininyazarikimdir5af9bb7e1113d
Evrensel temaların yazarı Cehov, olayların ceşitliliğinden ziyade sade kahramanların gucunu kullanarak; donem Rusyasına ayna...
Prof Dr Sevil Atasoy'un Eserleri
Sevil Atasoy kitapları
Prof Dr Sevil Atasoy'un gercek suc oykuleri ve adli bilim denemelerini kapsayan kitapları şoyle ;
Labirent
imagesprofdrsevilatasoyunkitaplari5af9b5c339efa
Kusursuz Cinayet Yoktur
imagesprofdrsevilatasoyunkitaplari5af9b5c4435bb
Bu...
Sabri Kalic Sanal Alemin Korsanları
Anonymous Sanal Alemin Korsanları Kitabı Sabri Kalic
Anonymous Kitap Hakkında Bilgi
2003de 4chanorg sitesinde orgutlenmeye başladılar Kendilerini isimsiz anlamına gelen Anonymous diye tanıttılar Guy Fawkesın yuzunu maske olarak sectiler Anonlar adlarını...
Cemre ne demektir?
Cemre (Ateş halinde komurler)
Şubatın 20 ’sinde, 27 ’sinde ve Mart ’ın 6 ’sında takvimlerin kaydettiği uc hava olayı vardır ve buna “cemre denir Birincisinin “Havaya, ikincisinin “Suya, ucuncusunun de “Topraka duştuğu soylenir Boylece, duştuğu yerleri ısıttığı kabul edilir...
Oligarşi
imagesoligarsidevletyonetimsekli5af3b03fda405
XX yuzyılın ilk yıllarında, Robert Michels (18761936), burokrasi ve siyasi oligarşi, coğunluğun azınlık tarafından yonetilmesi arasındaki ilişkiye işaret etmiştir (1949, orijinali 1911) Michels’in “oligarşinin demir kuralları olarak...
Usta yazar Samed Behrengi, bir masal anlatıyor kucuk arkadaşına O masalda, iki cocuğun ektiği bir şeftali cekirdeğinin, ağac olana kadar bakın neler geliyor başına:
Uyudum, onumdeki bahara ermek icin Uyudum, topraktan cıkıp yeşermek icin Uyudum, Şahin Ali'ye ve Polat'a guzel şeftaliler vermek...
Frankestein Kitabının Yazarı Kimdir
Frankestein Kitabını Kim Yazdı
Frankestein Kitabının Yazarı Mary Shelley
Unlu kadın hakları savunucusu Mary Wollstonecraft ile filozof William Godwin'in kızı ve donemin onde gelen romantiklerinden Percy Bysshe Shelley'nin ikinci eşi olan Mary W Shelley, son...
Kimyanın alt dal ya da disiplinlerinin adları nedir?
Kimyanın alt dal ya da disiplinleri aşağıda sunulmuştur;
Analitik Kimya: Belirli bir maddenin kimyasal bileşenlerinin ya da kimyasal bileşenlerinden bir bolumunun niteliğinin ve niceliğinin incelendiği alt bilim dalıdır Analitik kimya...
Gece Yeme Sendromu Mu Nedir?
Fizyolojik ve psikolojik bulgularla acığa cıkan gece yeme sendromu normal olmayan bir yemek yeme duzensizliğidir Sinirlilik, endişe ve depresyon genel bulgularındandır Obez bireylerde gorulme oranı ise daha fazla
Ne tur belirtileri vardır?
*Bilincsizce ve cok...
Kazanckayıp olmaksızın okey oynamak caiz midir?
Arkadaşlar arasında sadece zaman gecirmek icin ve ortaya para koymadan oynanan tavla ve okey gibi oyunlar haram değil; mekruhtur Fakat boş zamanları daha faydalı işlerle değerlendirmek gerekir Bu konuda bin duşunup bir adım atmak gerekir Zira...
Talip Doğan Karlıbel
Talip Doğan Karlıbelin yazdığı kitaplar
Talip Doğan Karlıbel kitapları
Katil Doğanlar
imagestalipdogankarlibelkitaplari5b0888814661a
Alman Subayı Peter, Yahudi tutsaklarından İzzak'a: JUDE! (YAHUDİ!) Potinlerim arkadaşının pis kanı sıcradığı icin kirlendi Derhal gel...
Peyami Safa 1899'da İstanbul'da doğdu, 15 Haziran 1961'de İstanbul'da yaşamını yitirdi Şair İsmail Safa'nın oğlu Duzenli bir eğitim almadı Kendi kendini yetiştirdi 13 yaşında hayata atıldı Posta Telgraf Nezaretinde calıştı Oğretmenlik (19141918), gazetecilik (19181961) yaptı Hayatını yazıları...
yuksek ses pili etkiler mi,
pil omru nekadardır,
son sesle radyo dinlemek,
pile etki eder mi
Bu aralar taktım ben bu tarz şeylere bakalım bu yazımıza sizde benim gibi şaşırcakmısınız
Hepimiz severiz otobuslerde, tren, metrolarda hatta yolda yururken, işe giderken kulağımıza kulaklık takıp...
ağac işleri endustri muhendisliği puanları,
ağac işleri endustri muhendisliği taban puanları 2024
Meslek eğitimine girebilmek icin, Lise veya dengi okul mezunu olmak,
Oğrenci secme sınavında (OSS) Ağac İşleri Endustri Muhendisliği lisans programı
icin yeterli Sayısal (SAY) puan almak
Oğrenci...
2024 yurt kayıtları bitiş tarihi
yurt kayıtları ne zaman bitiyor
2024 yurt kayıtlarının son gunu
Yuksekoğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Muduru Hasan Albayrak, yaptığı yazılı acıklamada, 20242024 oğretim doneminde yurtlarda barınmak uzere asıl listeden yurda girmeye hak kazanan...
Fetih ve Kıyamet 1453 kitabı
Feridun M Emecen Fetih ve Kıyamet 1453
imagesfetihvekiyamet1453feridunmemecen5af98118a2c93
Arka Kapak
Ya ben Şehri alırım ya da Şehir beni
FATİH SULTAN MEHMED
1453 yılına donmeye, İstanbul'un Fethi'ne tanıklık etmeye hazır mısınız? Tarih alanında pek cok onemli...
Norvec'in iklimine gore giyimi kıyafetleri nasıldır
Cevap: Norvec'in iklimine gore giyimi kıyafetleri nasıldır
Norvecliler ozlellikle deniz urunlerini sevenler icin cok geniş imkanlar var
Deniz urunleri acısından oldukca zengin bir ulke ve bizim bilidiğimiz balıkların dışından başka balıklarda...
Jules Verne kitap ozeti
Dunyanın Merkezine Yolculuk Ozet
Hamburg'un eski mahallesindeki kucuk bir evde, genc ve cekingen Axel Lindenbrock, amcası jeolog ve madenbilimci Profesor Lindenbrock'la birlikte calışmaktadır Axel, bu sabırsız ve ofkeli profesorun yanında yaşayan guzel bir Estonyalı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.