Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

ayda hicbir ayak izi kaybolma sebebi nedir ayda hicbir ayak izi kaybolmaz sebebi nedir Cevap: ayda hicbir ayak izi kaybolmaz sebebi nedir Cunku Ayda Apollo astronotlarınca bırakılan ayak izlerini silecek ruzgar ya da yağmur yoktur Ama uzaydan gelen mikro meteorit yağmuru vardırKesintisiz mikro...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
2024 Ek Yerleştirme Kılavuzu 2024 2024 ek yerleştirme sonucları 2024 yılının ek yerleştirme kılavuzuna yayınlandıktan sonra başlık altından ulaşabilirsiniz
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Oğretmen ve arkadaşlarla iyi iletişim kurmanın yolları Daha İyi İletişim Kurma Yolunda Kullanabileceğimiz yontemler Hayatımızda gosterdiğimiz başarının tam olarak % 85i bizim sosyal becerilerimize bağlıdır Bu da, diğer insanlarla olumlu bir şekilde iletişim kurabilmemiz ve hedeflerimize...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
taht oyunları serisi Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi Taht oyunları Buz ve Ateşin Şarkısı kitabı Serisi taht oyunları kitap serisi Taht Oyunları Kısım 1 Buz ve Ateşin Şarkısı imagestahtoyunlarikitapserisi5b09008dc2ebf George R R Martin ARKABAHCE YAYINCILIK Arka Kapak Yazların onlarca yıl...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Oğretmenlerin ozur grubu tayinleri 2024 Oğretmenlerin Ozur Grubu Tayin Tarihi Belli OlduOğretmenlerin ozur grubu tayinleri 9 Ocak 2024 de yapılacakMilli Eğitim Bakanlığı oğretmenlerin eş durumu ozur ataması başvurularını 5 Ocak tarihine kadar uzattı 2024 Oğretmenlerin ozur grubu Atamaları 9...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
oğretmenlere Yuksek Lisans Fırsatı istanbuldaki oğretmenlere yuksek lisans imkanı Milli Eğitim Calışanlarına Yuksek Lisans imkanı İstanbul Milli Eğitim Mudurluğu ile Gazikent Universitesi işbirliğiyle İstanbul genelinde bulunan butun resmi okullarda gorevli yonetici ve oğretmenlere Yuksek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Turkiye'de İlk Karikatur ve Karikaturist Bilinen ilk Turk karikaturcusu Ali Fuat Beydir Turkiyede ilk karikatur; Teodor Kasapın 1870′te cıkardığı Diyojen Dergisinde goruldu
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Vanya Dayı'nın Yazarı Kimdir Vanya Dayı Romanının yazarı Vanya Dayı kitabı Anton Cehov tarafından yazılmıştır imagesvanyadayikitabininyazarikimdir5af9bb7e1113d Evrensel temaların yazarı Cehov, olayların ceşitliliğinden ziyade sade kahramanların gucunu kullanarak; donem Rusyasına ayna...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Prof Dr Sevil Atasoy'un Eserleri Sevil Atasoy kitapları Prof Dr Sevil Atasoy'un gercek suc oykuleri ve adli bilim denemelerini kapsayan kitapları şoyle ; Labirent imagesprofdrsevilatasoyunkitaplari5af9b5c339efa Kusursuz Cinayet Yoktur imagesprofdrsevilatasoyunkitaplari5af9b5c4435bb Bu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Sabri Kalic Sanal Alemin Korsanları Anonymous Sanal Alemin Korsanları Kitabı Sabri Kalic Anonymous Kitap Hakkında Bilgi 2003de 4chanorg sitesinde orgutlenmeye başladılar Kendilerini isimsiz anlamına gelen Anonymous diye tanıttılar Guy Fawkesın yuzunu maske olarak sectiler Anonlar adlarını...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Cemre ne demektir? Cemre (Ateş halinde komurler) Şubatın 20 ’sinde, 27 ’sinde ve Mart ’ın 6 ’sında takvimlerin kaydettiği uc hava olayı vardır ve buna “cemre denir Birincisinin “Havaya, ikincisinin “Suya, ucuncusunun de “Topraka duştuğu soylenir Boylece, duştuğu yerleri ısıttığı kabul edilir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Oligarşi imagesoligarsidevletyonetimsekli5af3b03fda405 XX yuzyılın ilk yıllarında, Robert Michels (18761936), burokrasi ve siyasi oligarşi, coğunluğun azınlık tarafından yonetilmesi arasındaki ilişkiye işaret etmiştir (1949, orijinali 1911) Michels’in “oligarşinin demir kuralları olarak...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Usta yazar Samed Behrengi, bir masal anlatıyor kucuk arkadaşına O masalda, iki cocuğun ektiği bir şeftali cekirdeğinin, ağac olana kadar bakın neler geliyor başına: Uyudum, onumdeki bahara ermek icin Uyudum, topraktan cıkıp yeşermek icin Uyudum, Şahin Ali'ye ve Polat'a guzel şeftaliler vermek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Frankestein Kitabının Yazarı Kimdir Frankestein Kitabını Kim Yazdı Frankestein Kitabının Yazarı Mary Shelley Unlu kadın hakları savunucusu Mary Wollstonecraft ile filozof William Godwin'in kızı ve donemin onde gelen romantiklerinden Percy Bysshe Shelley'nin ikinci eşi olan Mary W Shelley, son...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Kimyanın alt dal ya da disiplinlerinin adları nedir? Kimyanın alt dal ya da disiplinleri aşağıda sunulmuştur; Analitik Kimya: Belirli bir maddenin kimyasal bileşenlerinin ya da kimyasal bileşenlerinden bir bolumunun niteliğinin ve niceliğinin incelendiği alt bilim dalıdır Analitik kimya...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Gece Yeme Sendromu Mu Nedir? Fizyolojik ve psikolojik bulgularla acığa cıkan gece yeme sendromu normal olmayan bir yemek yeme duzensizliğidir Sinirlilik, endişe ve depresyon genel bulgularındandır Obez bireylerde gorulme oranı ise daha fazla Ne tur belirtileri vardır? *Bilincsizce ve cok...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Kazanckayıp olmaksızın okey oynamak caiz midir? Arkadaşlar arasında sadece zaman gecirmek icin ve ortaya para koymadan oynanan tavla ve okey gibi oyunlar haram değil; mekruhtur Fakat boş zamanları daha faydalı işlerle değerlendirmek gerekir Bu konuda bin duşunup bir adım atmak gerekir Zira...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Talip Doğan Karlıbel Talip Doğan Karlıbelin yazdığı kitaplar Talip Doğan Karlıbel kitapları Katil Doğanlar imagestalipdogankarlibelkitaplari5b0888814661a Alman Subayı Peter, Yahudi tutsaklarından İzzak'a: JUDE! (YAHUDİ!) Potinlerim arkadaşının pis kanı sıcradığı icin kirlendi Derhal gel...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Peyami Safa 1899'da İstanbul'da doğdu, 15 Haziran 1961'de İstanbul'da yaşamını yitirdi Şair İsmail Safa'nın oğlu Duzenli bir eğitim almadı Kendi kendini yetiştirdi 13 yaşında hayata atıldı Posta Telgraf Nezaretinde calıştı Oğretmenlik (19141918), gazetecilik (19181961) yaptı Hayatını yazıları...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
yuksek ses pili etkiler mi, pil omru nekadardır, son sesle radyo dinlemek, pile etki eder mi Bu aralar taktım ben bu tarz şeylere bakalım bu yazımıza sizde benim gibi şaşırcakmısınız Hepimiz severiz otobuslerde, tren, metrolarda hatta yolda yururken, işe giderken kulağımıza kulaklık takıp...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
ağac işleri endustri muhendisliği puanları, ağac işleri endustri muhendisliği taban puanları 2024 Meslek eğitimine girebilmek icin, Lise veya dengi okul mezunu olmak, Oğrenci secme sınavında (OSS) Ağac İşleri Endustri Muhendisliği lisans programı icin yeterli Sayısal (SAY) puan almak Oğrenci...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
2024 yurt kayıtları bitiş tarihi yurt kayıtları ne zaman bitiyor 2024 yurt kayıtlarının son gunu Yuksekoğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Muduru Hasan Albayrak, yaptığı yazılı acıklamada, 20242024 oğretim doneminde yurtlarda barınmak uzere asıl listeden yurda girmeye hak kazanan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Fetih ve Kıyamet 1453 kitabı Feridun M Emecen Fetih ve Kıyamet 1453 imagesfetihvekiyamet1453feridunmemecen5af98118a2c93 Arka Kapak Ya ben Şehri alırım ya da Şehir beni FATİH SULTAN MEHMED 1453 yılına donmeye, İstanbul'un Fethi'ne tanıklık etmeye hazır mısınız? Tarih alanında pek cok onemli...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Norvec'in iklimine gore giyimi kıyafetleri nasıldır Cevap: Norvec'in iklimine gore giyimi kıyafetleri nasıldır Norvecliler ozlellikle deniz urunlerini sevenler icin cok geniş imkanlar var Deniz urunleri acısından oldukca zengin bir ulke ve bizim bilidiğimiz balıkların dışından başka balıklarda...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Jules Verne kitap ozeti Dunyanın Merkezine Yolculuk Ozet Hamburg'un eski mahallesindeki kucuk bir evde, genc ve cekingen Axel Lindenbrock, amcası jeolog ve madenbilimci Profesor Lindenbrock'la birlikte calışmaktadır Axel, bu sabırsız ve ofkeli profesorun yanında yaşayan guzel bir Estonyalı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt