Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İpek Yolunda Turkler Performans Odevi UNİTE 5: İPEK YOLUNDA TURKLER İpek Yolu: Cin’den başlayıp Kırgızistan, Ozbekistan, Turkmenistan, İran uzerinden İstanbul’ kadar uzanan yola ipek yolu adını veriyoruz Cin’den ipek ticareti yaygın olarak yapıldığı icin yola bu ad verilmiştir Turk Adının...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Omer Seyfettin Beyaz Lale Ozeti BEYAZ LALE KİTABIN OZETİ Balkan Savaşından sonra bazı Turk koyleri bozguna uğramıştırBulgar asıllı binbaşı Radko Balkaneski nin bunda cok buyuk payı olmuşturBu binbaşı Galatasaray Sultanisini bitirmiş,iyi tahsil gormuş bir kişidir Serez de bulunan Turkler...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
makina kilitlendi sarja da taktım ama ekranda sadece elma simgesi var bask normal telefonlarda bataryayı cıkarıp takardım bunda ne yapmalıyım Cevap: iphone 4 sorunları Anten problemi Bugun yine ısı uyarısı verince kılıfı cıkardım Ve konuşma yaparken ses cok kesildi ve denedim koşelerden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Hz Muhammedi diğer insanlardan ayıran temel ozellik nedir Peygamberler, Allahın doğru yolu gostermek icin gorevlendirdiği elcilerdir Onlar, yolunu şaşıran, sapıklığa, acılara ve bunalımlara duşen insanlara birer kurtarıcı olarak Allah tarafından gonderilmiştir Peygamberlerin ortak amacı, tek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Yedinci Gun hakkında herşey İhsan Oktay Anar'ın 7 Gun kitabı Anar hayranlarını şaşırtmayacak kadar ustalıkla hazırlanmış bir eser Tipik bir Anar anlatımı olarak bu romanda da sayılı, birkac yan karakter dışında one cıkan bir kadın karakter yok Anar, tek bir turle sınırlandırılamayacak...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Kopekle Dalaşmaktansa, Calıyı Dolanmak Hayırlıdır Atasozunun Anlamı nedir Cevap: Kopekle Dalaşmaktansa, Calıyı Dolanmak Hayırlıdır Atasozunun Anlamı Tehlikeli durumla karşılaşmamak icin tehlikesiz yollar denenmelidir anlamına gelir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
7
muzeler bir ulkenin gecmişi ve geleceğidir Muzeler, bir ulusun kimliği olma misyonunu taşımasının yanı sıra aynı zamanda uygarlıkları bize bırakan insanların zevklerinin, sevdalarının, duşuncelerinin, inanclarının, davranışlarının, yaşam tarzlarının korunduğu ve bu mirasın geleceğe taşındığı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
2024 Oğretmen Alan Sınavı ne zaman yapılacak 2024 yılında ilk kez uygulanacak olan ve Oğretmen atamalarında yuzde 50 ağırlığı bulunacak olan oğretmen alan sınavı tarihi MEB tarafından acıklandı2024 yılı itibariyle artık alanlara yonelik sınav yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı tam 15 oğretmenlik...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Ozgurluğun Elli Tonu Kitabı ve Yazarı Hakkında Bilgi Ozgurluğun Elli Tonu Kitabının konusu kısaca şoyle: Anastasia Steele'in ne istediğini bilen, goz alıcı iş adamı Christian Grey'le tanışması, her ikisinin de hayatlarını geri donulmez bicimde değiştiren şehvetli bir ilişkinin kıvılcımını...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Yılbaşı hindisinin ic malzemesi tarifi hindi ic malzemesi nasıl yapılır Cevap: Yılbaşı hindisinin ic malzemesi nasıl hazırlanır? Oncelikle hindiyi sığacağı kadar bir tencereye koyup uzerini kapatacak şekilde su ekliyoruz Uzerine biraz tuz atıp, yumuşayana kadar 12 saat kaynatıyoruz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Penaltı Kitap Ozet Mal Peet Kitapları Penaltı Kitap Tanıtım Penaltı Kitap Fiyatı Penaltı On Okuma Penaltı Mal Peet · Tudem · Basım Tarihi : 01 2024 · ISBN : 9789944695138 · Sayfa Sayısı : 272 · Etiket Fiyatı : 1290 TL Kitap Ozet Sadece futbolla ilgili bir kitap okuyacağınızı duşunuyorsanız...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Sınıf oğretmeni olmak icin hangi okulları okumalıyız? Cevap: Oğretmen olmak icin hangi okulları okumak gerekir Oğretmen olmak icin onceleri eğitim fakultesinde okumak yeterli iken sonrasında cıkan formasyon sistemi ile oğretmen olmak gittikce zorlaştı Son donemde ise oğretmen olmak icin eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Kralice Elizabeth hangi muzisyene uzun zamandır mı gitar calıyorsunuz dedi Kralice Elizabeth, Eric Clapton'a uzun zamandır mı gitar calıyorsunuz? diye sormuştur Eric Clapton 30 Mart 1945, İngiltere doğumlu, Kanada asıllı İngiliz Blues gitaristi, şarkıcı ve besteci Lakabı Slowhand'dırThe...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
benim babam şekere hastası nasıl tatlılar onereniyorsunuz Cevap: şeker hastaları icin tatlı tarifleri Diyabet hastaları icin şekersiz bir tatlı tarifine ne dersiniz? Diyabet hastaları genelde tatlı krizine girerler ama daha kotusu krize girmemek icin de yemekten hep cekinirlerArtk diyabet...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
halk ve kalem şairleri Kalem şairleri kime nedir :Belli bir eğitim gormuş ve hem aruz hem de heceyle şiir yazabilen halk şairleridirOnların diğer halk şairlerinden ayrılan yonu an edebiyatı mazmunlarından yararlanmaları ve belli bir eğitim gormuş olmalarıdırayrıca bu şairlerin eserlerindeki dil...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Hava tahmini hava tahmini nasıl yapılır Hava Tahmini Nasıl Hazırlanır? Belirli bir ulke, bolge veya merkezde, bir zaman dilimi icinde gorulebilecek meteorolojik olayların gozlem ve analizlere dayanılarak subjektif veya objektif yontemler kullanılarak onceden ongorulme calışmaları hava tahmini...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
HzMuhammed'in dualarıb Her Sabah Okunacak Dua Okunuşu: Allahumme bike asbahna ve bike emseyna ve bike nehya ve bike nemutu ve ileykennuşur Anlamı: Allahım! Senin yardımınla sabaha girdik, senin yardımınla akşama kavuştuk, senin yardımınla diriliyor ve senin kudretinle oluyoruz ve (kıyamette)...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Zubeyde Hanım'ın 14 Ocak 1923'te olumu uzerine İzmire giden Mustafa Kemal ile Latife Hanım 29 Ocak 1923 'te Muammer Beyin evinde, sade bir nikahla evlendiler Ataturk evlendiğinde 42 yaşındaydı
Yanıtlar
0
Görüntüleme
32
Tuketiciyi koruma haftasıyla ilgili guzel sozler Hakkını arayan tuketici bilincli tuketicidir İhtiyacından fazla tuketen dunyanın omrunden yer Bilincli tuketici olmak cimri olmak değildir Gunumuzde bir zorunluluktur Bilincsiz, amacsız, gereksiz yaptığınız her harcama ve tuketimi azaltın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
eşarp nasıl bağlanır? farklı ve basit moddeler Cevap: eşarp nasıl bağlanır? farklı ve basit moddeler başortusu bağlama yontemleri;
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
ayının kırk turkusu var, kırkı da ahlat ustune sozundeki ahlat nedir Cevap: ahlat nedir, ahlat ne demek ahlat: yaban armudunun diğer adıdır
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
gecmişten gunumuze atom fikri konusu anlatım Cevap: gecmişten gunumuze atom fikri konusu Butun kimyasal elementler gayet ufak taneciklerden yani atomlardan kurulmuştur Atomlar kimyasal reaksiyonlarda bolunmeksizin kalırlar Bir elementin aynıdır ve hususiyle aynı kutleye sahiptir Halbuki...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
matematik denklem problemleri lutfen sorumun cevabını bulunn Cevap: matematik denklem problemleri DENKLEM KURMA ile ilgili PROBLEMLER A SAYI KESİR PROBLEMLERİ Verilen problemin x, y, a, p, n, gibi sembollerle ifade edilmesine denklem kurma denir Bir x sayısının; a fazlası x+a a eksiği xa a...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
2 yıl okuduktan sonra sivil polis olmak icin ne yapılmalıdır? Sivil polisin resmiden maas farkı ne kadar? Gunluk Calışma şartları nasıl?(saat olarak) Yıllık ne kadar ve haftada kac gun izni var? Cevap: Sivil polis olmanın şartları sivil polis olanak gorev yapmak icin ozel bir eğitim almak...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Diş beyazlatma kalemi eczanelerde var mı Diş beyazlatma kalemi kullanan ziyaretcilerimiz aldığı sonucu alttaki yorum formu aracılığıyla bizlerle paylaşırsa diş beyazlatıcı kalem alacak insanlara bir nevide olsa yardımcı olucaktır Diş Beyazlatma Kalemi, muhteşem sonuclar yaratan diş hekimleri...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt