Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
İpek Yolunda Turkler Performans Odevi
UNİTE 5: İPEK YOLUNDA TURKLER
İpek Yolu: Cin’den başlayıp Kırgızistan, Ozbekistan, Turkmenistan, İran uzerinden İstanbul’ kadar uzanan yola ipek yolu adını veriyoruz Cin’den ipek ticareti yaygın olarak yapıldığı icin yola bu ad verilmiştir
Turk Adının...
Omer Seyfettin Beyaz Lale Ozeti
BEYAZ LALE KİTABIN OZETİ
Balkan Savaşından sonra bazı Turk koyleri bozguna uğramıştırBulgar asıllı binbaşı Radko Balkaneski nin bunda cok buyuk payı olmuşturBu binbaşı Galatasaray Sultanisini bitirmiş,iyi tahsil gormuş bir kişidir
Serez de bulunan Turkler...
makina kilitlendi sarja da taktım ama ekranda sadece elma simgesi var bask normal telefonlarda bataryayı cıkarıp takardım bunda ne yapmalıyım
Cevap: iphone 4 sorunları
Anten problemi
Bugun yine ısı uyarısı verince kılıfı cıkardım Ve konuşma yaparken ses cok kesildi ve denedim koşelerden...
Hz Muhammedi diğer insanlardan ayıran temel ozellik nedir
Peygamberler, Allahın doğru yolu gostermek icin gorevlendirdiği elcilerdir Onlar, yolunu şaşıran, sapıklığa, acılara ve bunalımlara duşen insanlara birer kurtarıcı olarak Allah tarafından gonderilmiştir
Peygamberlerin ortak amacı, tek...
Yedinci Gun hakkında herşey
İhsan Oktay Anar'ın 7 Gun kitabı Anar hayranlarını şaşırtmayacak kadar ustalıkla hazırlanmış bir eser
Tipik bir Anar anlatımı olarak bu romanda da sayılı, birkac yan karakter dışında one cıkan bir kadın karakter yok Anar, tek bir turle sınırlandırılamayacak...
Kopekle Dalaşmaktansa, Calıyı Dolanmak Hayırlıdır Atasozunun Anlamı nedir
Cevap: Kopekle Dalaşmaktansa, Calıyı Dolanmak Hayırlıdır Atasozunun Anlamı
Tehlikeli durumla karşılaşmamak icin tehlikesiz yollar denenmelidir anlamına gelir
muzeler bir ulkenin gecmişi ve geleceğidir
Muzeler, bir ulusun kimliği olma misyonunu taşımasının yanı sıra aynı zamanda uygarlıkları bize bırakan insanların zevklerinin, sevdalarının, duşuncelerinin, inanclarının, davranışlarının, yaşam tarzlarının korunduğu ve bu mirasın geleceğe taşındığı...
2024 Oğretmen Alan Sınavı ne zaman yapılacak
2024 yılında ilk kez uygulanacak olan ve Oğretmen atamalarında yuzde 50 ağırlığı bulunacak olan oğretmen alan sınavı tarihi MEB tarafından acıklandı2024 yılı itibariyle artık alanlara yonelik sınav yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı tam 15 oğretmenlik...
Ozgurluğun Elli Tonu Kitabı ve Yazarı Hakkında Bilgi
Ozgurluğun Elli Tonu Kitabının konusu kısaca şoyle: Anastasia Steele'in ne istediğini bilen, goz alıcı iş adamı Christian Grey'le tanışması, her ikisinin de hayatlarını geri donulmez bicimde değiştiren şehvetli bir ilişkinin kıvılcımını...
Yılbaşı hindisinin ic malzemesi tarifi hindi ic malzemesi nasıl yapılır
Cevap: Yılbaşı hindisinin ic malzemesi nasıl hazırlanır?
Oncelikle hindiyi sığacağı kadar bir tencereye koyup uzerini kapatacak şekilde su ekliyoruz Uzerine biraz tuz atıp, yumuşayana kadar 12 saat kaynatıyoruz...
Penaltı Kitap Ozet Mal Peet Kitapları Penaltı Kitap Tanıtım Penaltı Kitap Fiyatı Penaltı On Okuma
Penaltı
Mal Peet
· Tudem
· Basım Tarihi : 01 2024
· ISBN : 9789944695138
· Sayfa Sayısı : 272
· Etiket Fiyatı : 1290 TL
Kitap Ozet
Sadece futbolla ilgili bir kitap okuyacağınızı duşunuyorsanız...
Sınıf oğretmeni olmak icin hangi okulları okumalıyız?
Cevap: Oğretmen olmak icin hangi okulları okumak gerekir
Oğretmen olmak icin onceleri eğitim fakultesinde okumak yeterli iken sonrasında cıkan formasyon sistemi ile oğretmen olmak gittikce zorlaştı Son donemde ise oğretmen olmak icin eğitim...
Kralice Elizabeth hangi muzisyene uzun zamandır mı gitar calıyorsunuz dedi
Kralice Elizabeth, Eric Clapton'a uzun zamandır mı gitar calıyorsunuz? diye sormuştur
Eric Clapton 30 Mart 1945, İngiltere doğumlu, Kanada asıllı İngiliz Blues gitaristi, şarkıcı ve besteci Lakabı Slowhand'dırThe...
benim babam şekere hastası nasıl tatlılar onereniyorsunuz
Cevap: şeker hastaları icin tatlı tarifleri
Diyabet hastaları icin şekersiz bir tatlı tarifine ne dersiniz? Diyabet hastaları genelde tatlı krizine girerler ama daha kotusu krize girmemek icin de yemekten hep cekinirlerArtk diyabet...
halk ve kalem şairleri
Kalem şairleri kime nedir :Belli bir eğitim gormuş ve hem aruz hem de heceyle şiir yazabilen halk şairleridirOnların diğer halk şairlerinden ayrılan yonu an edebiyatı mazmunlarından yararlanmaları ve belli bir eğitim gormuş olmalarıdırayrıca bu şairlerin eserlerindeki dil...
Hava tahmini hava tahmini nasıl yapılır
Hava Tahmini Nasıl Hazırlanır?
Belirli bir ulke, bolge veya merkezde, bir zaman dilimi icinde gorulebilecek meteorolojik olayların gozlem ve analizlere dayanılarak subjektif veya objektif yontemler kullanılarak onceden ongorulme calışmaları hava tahmini...
HzMuhammed'in dualarıb
Her Sabah Okunacak Dua
Okunuşu: Allahumme bike asbahna ve bike emseyna ve bike nehya ve bike nemutu ve ileykennuşur
Anlamı: Allahım! Senin yardımınla sabaha girdik, senin yardımınla akşama kavuştuk, senin yardımınla diriliyor ve senin kudretinle oluyoruz ve (kıyamette)...
Zubeyde Hanım'ın 14 Ocak 1923'te olumu uzerine İzmire giden Mustafa Kemal ile Latife Hanım 29 Ocak 1923 'te Muammer Beyin evinde, sade bir nikahla evlendiler Ataturk evlendiğinde 42 yaşındaydı
Tuketiciyi koruma haftasıyla ilgili guzel sozler
Hakkını arayan tuketici bilincli tuketicidir
İhtiyacından fazla tuketen dunyanın omrunden yer
Bilincli tuketici olmak cimri olmak değildir Gunumuzde bir zorunluluktur
Bilincsiz, amacsız, gereksiz yaptığınız her harcama ve tuketimi azaltın...
gecmişten gunumuze atom fikri konusu anlatım
Cevap: gecmişten gunumuze atom fikri konusu
Butun kimyasal elementler gayet ufak taneciklerden yani atomlardan kurulmuştur Atomlar kimyasal reaksiyonlarda bolunmeksizin kalırlar Bir elementin aynıdır ve hususiyle aynı kutleye sahiptir Halbuki...
matematik denklem problemleri lutfen sorumun cevabını bulunn
Cevap: matematik denklem problemleri
DENKLEM KURMA ile ilgili PROBLEMLER
A SAYI KESİR PROBLEMLERİ
Verilen problemin x, y, a, p, n, gibi sembollerle ifade edilmesine denklem kurma denir
Bir x sayısının; a fazlası x+a
a eksiği xa
a...
2 yıl okuduktan sonra sivil polis olmak icin ne yapılmalıdır?
Sivil polisin resmiden maas farkı ne kadar?
Gunluk Calışma şartları nasıl?(saat olarak)
Yıllık ne kadar ve haftada kac gun izni var?
Cevap: Sivil polis olmanın şartları
sivil polis olanak gorev yapmak icin ozel bir eğitim almak...
Diş beyazlatma kalemi eczanelerde var mı
Diş beyazlatma kalemi kullanan ziyaretcilerimiz aldığı sonucu alttaki yorum formu aracılığıyla bizlerle paylaşırsa diş beyazlatıcı kalem alacak insanlara bir nevide olsa yardımcı olucaktır
Diş Beyazlatma Kalemi, muhteşem sonuclar yaratan diş hekimleri...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.