Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

staj dilekcesi nasıl yazılır, staj dilekcesi yazma, Staj Dilekce Orneği nasıl yazılır AŞ MUDURLUĞUNE Universitesi Meslek Yuksek Okulu Bolumu numaralı 1 sınıf oğrencisiyim Zorunlu olan yaz stajımı tarihleri arasında fabrikanızda yapmak istiyorum Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Kira İhtar Dilekcesi orneği Kira İhtar Dilekcesi nasıl yazılır NOTERLİĞİNE KEŞİDECİ : VEKİLLERİ : MUHATAP : KONU : Arızalı sulama sisteminin muvekkilin bahcesine, konutuna ve eşyalarına verdiği zararın tazmini ve gerekli onlemlerin alınması hakkında son ihtardır A C I K L A M A : 1 Sayın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
İskenderun Devlet Hastanesi Randevu Almak Online İskenderun SSK Hastanesi Randevu Alma Servisi İskenderun Devlet Hastanesi Online İşlem Merkezinden randevu almak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın İskenderun Devlet Hastanesi Randevu Alma
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Şişli Etfal Hastanesi randevu nasıl alınır Şişli Etfal Hastanesi online randevu sistemi Şişli Etfal Hastanesinden bilgisayar ile randevu almak icin aşağıdaki linke tıklayın DIKKAT01022024 tarihinden itibaren randevu alınan saatten en fazla 1 saat once hasta muayene sırası alınabilecektir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Lutfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi Adres ve Telefonları Hastane: Lutfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi Telefon: 0212 594 12 535455 Fax: 0212 476 42 59 Randevu Telefon: 0212 606 03 03 İl: İstanbul İlce: Sultanciftliği Adres: Uğur Mumcu Mah 2116 Sok No30 Sultanciftliği Web Sitesi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Gemi Makinaları Muhendisliği Bolumu, Gemi Makinaları Muhendisliği Bolumu Hakkında Gemi makinelerinin projelendirilmesi, geliştirilmesi ve ekonomik şekilde uretiminin yapılması konularında eğitim ve araştırma yapılır Ulaştırma Bakanlığında, resmi ve ozel tersanelerde, deniz taşımacılığı yapan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
ehliyet sınıfları ve kullandıkları araclar, Ehliyet sınıfına gore arac kullanımı, A2 Sınıfı Surucu Belgesi (Motosiklet kullanacaklar icin) 2918 sayılı Trafik Kanununa gore A2 sınıfı ehliyet alabilmek icin en az 17 yaşını bitirip 18'den gun almak gerekmektedir Şu andaki yonetmeliğe gore en az...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Mal Adaları Nerede Mal Adaları Dunyanın Neresinde Mal Adaları Hangi Kıtada imagesmaladalarihangiulkede5afb15a233474 Maller, Hindistana 359, Sri Lanka'ya ise 700 Km uzaklıkta bulunan, Hint Okyanusunda bir ada ulkesidir Cografi olarak Guney Asya'dadır Turkiye ile arası yaklaşık 5000 Km'dir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Sağlık hizmetlerini Emekli Sandığı uzerinden alıyor iseniz kurumunuzun sağladığı haklardan yaralanabilmeniz icin Universite Hastaneleri veya Sağlık Bakanlığına bağlı Eğitim ve Araştırma HastanelerindenEmekli Sandığı Tup Bebek ile ilgili onemli bilgiler tup bebek uygunluk raporualmanız...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Tup Bebek Tedavisi Kimlere Yapılır? Tup Bebek Tedavisi Kimlere Olur Tup Bebek Tedavisi * Acıklanamayan kısırlık varlığında, * Tuplerin her ikisinin de tıkalı olması durumunda, * Yumurtlama bozuklukları ,ileri derece polikistik over sendromu varlığında, * Endometriyozis hastalığı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Zeynep Kamil Kadın ve Cocuk HAstalıkları Eğitim ve Araştırma HAstahanesi Randevu Sistemi Zeynep Kamil Kadın ve Cocuk Hastalıkları Online Randevu Zeynep Kamil Kadın ve Cocuk Hastalıkları Randevu Telefonu Telefon ile Randevu Sistemi Randevu Telefonu : (216) 531 15 15 * Hastanemiz aktif...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Marmara Universitesi Hastanesi Randevu Telefonları Marmara Universitesi Hastanesi e Randevu Marmara Universitesi Hastanesi Online Randevu Nasıl Alınır? Randevu Telefonları (0216) 327 10 10 (0216) 444 0 872 Dahili Numaralar İcin Tıklayınız Online Randevu Aşağıdaki bağlantıda acılan sayfada...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
ssk okmeydanı hastanesine telefonla randevu alma ssk okmeydanı hastanesine internetten randevu alma skk okmeydanı randevu alma Okmeydanı hastanesinden randevu alabilmek icin aşağıdaki linke tıklayın Sizden istenen bilgileri girerek randevunuzu alabilirsiniz Okmeydanı Hastanesi Online Randevu
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Goztepe Eğitim Hastanesinden randevu nasıl alınır Goztepe hastanesinden randevu alma Goztepe hastanesi randevu alma servisi Goztepe Hastanesinden online randevu alabilmek icin aşağıdaki linke tıklayın Gerekli bilgileri yazıp randevunuzu alın Goztepe hastanesi Online Randevu
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Bakırkoy Kadın Doğum hastanesinden randevu alma Bakırkoy Kadın Doğum hastanesi randevu servisi Bakırkoy Kadın Doğum ve Cocuk Hastalıkları hastanesinden telefonla randevu alırken yapacağınız işlemler; * 543 41 10 numaralı telefonu arayınız * Muayene olmak istediğiniz polikliniği tuşlayınız *...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Boşanma, Ziynet ve Ev Eşyalarının İadesi, Tazminat ve Nafaka Davası Dilekcesi Boşanma, Ziynet ve Ev Eşyalarının İadesi, Tazminat ve Nafaka Davası Dilekcesi Nasıl Olur Boşanma, Ziynet ve Ev Eşyalarının İadesi, Tazminat ve Nafaka Davası Dilekcesi Orneği ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE (Aile Mahkemesi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Temyiz Dilekcesi Temyiz Dilekcesi Nasıl Olur Temyiz Dilekcesi Orneği YARGITAY HUKUK DAİRESİNE Gonderilmek uzere MAHKEMESİNE DOSYA NO : TEMYİZ EDEN : VEKİLİ : DAVALI : KONU : Asliye Hukuk Mahkemesinin E ve K numaralı tarihli kararının temyizen bozulması talebidir TEMYİZ NEDENLERİ ...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Muvazaa Nedeni ile Tapu İptali ve Tescil Davası Dilekcesi Muvazaa Nedeni ile Tapu İptali ve Tescil Davası Dilekcesi Nasıl Olur Muvazaa Nedeni ile Tapu İptali ve Tescil Davası Dilekcesi Orneği NOBETCİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE TERCAN DAVACI : Adı ve Soyadı, TC Kimlik No: Adres Adı ve Soyadı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
İcra İşlemlerinin Durdurulması İstemi Dilekcesi İcra İşlemlerinin Durdurulması İstemi Dilekcesi Nasıl Olur İcra İşlemlerinin Durdurulması İstemi Dilekcesi Orneği Dosya Esas No: İCRA MUDURLUĞUNE ERZİNCAN İCRA İŞLEMLERİNİN DURDURULMASINA İSTEYEN (BORCLU) : Adı ve Soyadı, TC kimlik No: Adres...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
haydarpaşa eğitim hastanesi randevu servisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesinden nasıl randevu alınır Haydarpaşa Eğitim Hastanesinden online randevu alabilmek icin aşağıdaki linke tıklayın Haydarpaşa Eğitim Hastanesi online Randevu
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Bağcılar Devlet Hastanesinden nasıl randevu alınır Bağcılar devlet Hastanesi randevu sistemi Bağcılar Devlet Hastanesinden internet uzerinden randevu alabilmek icin aşağıdaki linke tıklayın acılan sayfada en altta Yukarıdaki bilgileri okudum, onaylıyorum Şimdi randevu almak istiyorum yazan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Paşabahce Devlet Hastanesi Randevu Sistemi, Paşabahce Devlet Hastanesi Randevu Almak İstiyorum, Paşabahce Devlet Hastanesi Randevu Servisi, Paşabahce Devlet Hastanesi Randevu Sitesi, Paşabahce Devlet Hastanesinden Randevu Almak icin; Aşağıdaki web adresini kullanabilirsiniz Paşabahce Devlet...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
ataturk ciceğinin coğaltılması Ataturk Ciceğinin uretimi hakkında bilgi Budadığınız dallardan celik usulu ile coğaltabilirsiniz Budadığınız dallardan 10 santim kadar uzunluğunda cubuklar kesin Buyuk, yayvan bir kavanozun dibine dort parmak yuksekliğinde kumlu toprak koyun Cubukları toprağa...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Zorunlu Gecit Hakkı Tesisi Dilekcesi Zorunlu Gecit Hakkı Tesisi Dilekcesi Ne İşe Yarar Zorunlu Gecit Hakkı Tesisi Dilekcesi Orneği SULH HUKUK MAHKEMESİNE DAVACI : Adı ve Soyadı, TC Kimlik No Adres DAVALI : Adı ve Soyadı Adres DAVA KONUSU : Gecit hakkı DAVA DEĞERİ : 1000,00 Yeni Turk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
İdare Mahkemesi Kararına Karşı İtiraz Dilekcesi İdare Mahkemesi Kararına Karşı İtiraz Dilekcesi Ne İşe Yarar İdare Mahkemesi Kararına Karşı İtiraz Dilekcesi Orneği BOLGE İDARE MAHKEMESİNE Sunulmak Uzere MAHKEMESİ SAYIN HAKİMLİĞİNE DOSYA ESAS NO : DOSYA KARAR NO : İTİRAZ EDEN DAVACI ...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt