Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Turkiyenin matematiksel konumu
Turkiyenin ozel konumu
Turkiye matematiksel konum ve ozellikleri
Turkiye, Kuzey Yarım Kure'de, 3642 derece kuzey enlemleriyle 2645 derece doğu boylamlarında arasında yer alır Bu durumu ulkenin kutuptan cok Ekvator'a yakın olmasına ve ılıman kuşakta bulunmasına...
Nevruzun Turk Toplumundaki Yansımaları
Turk kulturunde Nevruz, Turkun yeniden tarih sahnesine cıkışını, yeni bir yılın başlamasını ifade eden bir gundurBir diğer adı Ergenekon Bayramıdır
Hun, Gokturk, Uygur, Selcuklu, Osmanlı ve Turkiye Cumhuriyeti doneminde orfi bir bayram olmuş ve...
Canakkale Savaşları, Birinci Dunya Savaşı icinde, tarihin en kanlı bolumu olarak bilinir Turk'un sayısız zafer, şan ve şerefle dolu tarihinin en parlak sayfasıdır
CANAKKALE SAVAŞININ ONEMİ NEDİR?
500 Bin den fazla insan olmuştur
Osmanlı Devletinin galip geldiği tek cephedir
İtilaf...
Artık Yıl Nedir?
Artık yıl, takvim yılının mevsimlerle ve Dunya'nın Guneş cevresinde donme suresiyle uyumlu olması icin, fazladan bir gun iceren yıllara denir Gregoryen takviminde , bu fazladan gun 29 Şubat olarak secilmiştir Bu takvimin kurallarına gore bir yılın artık yıl olup olmadığı şoyle...
Ent Kulak Burun Boğaz ulaşım
Ent Kulak Burun Boğaz telefon
Ent Kulak Burun Boğaz adres
İncirli Caddesi, No:97, 34147 Bakırkoy İstanbul
444 4 ENT (368)
0212 543 9797
MAPOzel Ent Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi, İncirli Caddesi, Bakırkoyİstanbul, TurkiyeMAP
İstanbula Yakın Plajlar
Kilyos
İstanbul merkeze sadece 25 kilometre uzakta, ama ozellikle hafta sonları gitmek bir saatten fazla surebiliyor Yorede yerleşim cok eski Koydeki kale, Cenevizliler zamanında yapılmış, Sultan 2 Mahmut zamanında yenilenmiş; ama ziyaretcilere kapalı
Adalar
Kınalıadada...
Turkiyedeki en buyuk stadyum hangisi
Ulkemizdeki en buyuk stadın adı
Turkiyenin en buyuk stadı hangisi
Turkiye'nin en buyuk stadı Ataturk Olimpiyat Stadı dır Ulkedeki en buyuk stadyumdur Turkcell Super Lig tarihindeki en fazla seyircili mac rekorunu, 21 Eylul 2003'te oynanan...
Trafik İşaretleri Neden Farklı Renktir,
Trafik İşaretleri Neden Farklı Renklerdedir
Trafik işaretlerinin renklerinin anlamları; Tehlike işaretleri, genel olarak beyaz zemin rengi uzerinde kırmızı bir cerceve ve siyah sembollerden oluşan ucgen levhalardırTrafik tanzim İşaretlerinde TT1 nolu Yol...
Trafikte Yayaların Dikkat Etmesi Gereken Kurallar
Yayaların Trafikte Dikkat Etmesi Gereken Kuralları
Yayaların Trafikte Dikkat Etmesi Gereken Kurallar Neler
Yayaların Trafikte Dikkat Etmesi Gereken Kurallar neler yayaların bilmesi gereken tum kurallar
Yayalar daima kaldırımdan yurumelidir...
İngilizce Atasozleri ve anlamları
2024 İngilizce Atasozleri 2024
It never rains, but pours
Aksilikler hep ust uste gelir
Barking dog never bites
Havlayan kopek ısırmaz
You cant teach an old dog new tricks
Ağac yaşken eğilir
Your mother alone will be wail on you
Ağlarsa anam ağlar, gerisi...
Turkiyenin En Buyuk Sanayi Kuruluşları İsmleri
Turkiyenin En Buyuk Sanayi Kuruluşları Sıralaması
Turkiyedeki En Buyuk Sanayi Kuruluşlarının Listesi
Turkiyenin En Buyuk Sanayi Kuruluşları
Turkiyenin İkinci 500 Buyuk Sanayi Kuruluşu Araştırması sonucları, İSOda duzenlenen basın toplantısıyla...
Uludağ Ozel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Bursa
Uludağ Ozel Zirve Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi nerede
Adres: Nilufer Koyu Nilufer Cad No: 19 Kat: Bordum+zemin+1+2 Nilufer, Bursa, Osmangazi
Telefon: 0(224) 244 8111
MAPUludağ Zirve Ozel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Bursa, TurkeyMAP
Turkiyenin En Buyuk Şelalesi
Kapuzbaşı Şelalesi irtifa akışı ve debisi itibariyle, dunyanın en buyuk şelaleleri arasında yer alıyor 76 metre yukseklikten akan ve bu rakamla Turkiye'nin en buyuk şelalesi konumunda bulunan Kapuzbaşı Şelalesi'ni Turkiye'de 50 metre yukseklikteki Erzurum'daki...
Sante Onkoloji Merkezi Bakırkoy adres
Sante Onkoloji Merkezi Bakırkoy harita
Sante Onkoloji Merkezi Bakırkoy Nerede
Sante Onkoloji Merkezi Bakırkoy Adres ve Telefon
Hastane Adı: Sante Onkoloji Merkezi Bakırkoy
Telefon: (0212) 583 17 25
Faks: (0212) 542 58 49
Adres: Zuhuratbaba Mahallesi Yuce...
Yaman Ozel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Nerede
Yaman Ozel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi adres
Yaman Ozel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi
Yaman Ozel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Nerede
Yaman Ozel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi adres: Zeytinlik Mah Lamibey Sok No:9 Bakırkoy...
Modern gorunumlu koltuklar
Modern gorunumlu koltuk ceşitleri
Modern gorunumlu koltuk modası
Modern ev dekorasyonlarınız icerisinde yer verebileceğiniz yeni modern koltuk modellerini sizlere sunmak istiyorum Modern gorunumlerinin yanında, rahatlığıda sizlere sunacak olan koltuk modelleri ile...
Bayındır Beşiktaş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Nerede
Bayındır Beşiktaş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Bayındır Beşiktaş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Nerede
Bayındır Beşiktaş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adres : Sinanpaşa Mah Beşiktaş Cad No:7A K:3 PK:34353
Abbasağa, Beşiktaş...
Nukleer Santral Nasıl Calışır
Nukleer Enerji Nasıl elde edilir
Reaktorun kalbinde, elde edilen ısıl enerji suya aktarılır, su almış olduğu bu enerji sebebiyle faz değiştirir ve kızgın buhar haline donuşur Elde edilen bu buhar daha sonra elektrik jeneratorune bağlı olan buhar turbinine verilir...
Turkiye'de Basılan ilk kitap
Turkiye'de ilk kitap Hangi Tarihte basıldı
Osmanlı İmparatorluğu sıınrları icinde Turkler tarafından işletilen ilk matbaa 1727 yılında İbrahim Muteferrika tarafından acıldı Muteferrika, bu konuda Padişah iradesi ve Şeyhulislam fetvasını alınca, matbaa ustaları ve...
Turkiyenin En Buyuk Yazılım Firması
Turkiyenin En Buyuk Yazılım Firmaları
Turkiyenin En Buyuk Yazılım Firması
LOGO YAZILIM
LOGO Yazılım Turkiyenin en buyuk bağımsız yazılım kuruluşudur 1984 yılında kişisel bilgisayarlar icin muhendislik yazılımları geliştirmek uzere iş dunyasına atılan LOGO...
yazının icadından oncesinde sozlu edebiyat donemi vardır bu donem de nesir yoktur sadece manzum esrler soylenmiştir sagu sav destanlar efsaneler bunlar o doneminde soylenmiştir yazılı doneme kadar kusaktan kusaga aktarılarak bu gelenek devam etmiştir yazının bulunmasıyla bunlar yazıya gecirilmiş...
Truva ve Assos antik kentleri dunyanın ilk guzellik yarışmasının yapıldığı yerdir
Mitolojik Troia Savaşları'nın yaşandığı Truva Antik Kenti, Canakkale kent merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunurSavaşta hile olarak kullanılan ''Tahta At''ın maketi, amfi tiyatro, antik kenti cevreleyen...
Kopeklerde Zehirlenme Belirtileri
Kopeklerde Zehirlenme tedavisi
Kopeklerde Zehirlenme Belirtileri
Zehirler yenebilir, solunabilir veya deri yoluyla emilebilir Zehirlenmenin belirtileri hemen gorulebilir, saatler ya da gunlerde alabilir Kusma veya ishal (kan ya da yutulan zehirden...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.