Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

HİDAYET İLKOĞRETİM OKULU MUDURLUĞUNE MALATYA 20242024 Eğitim oğretim yılında okulunuzda acılacak olan SATRANC kursuna velisi bulunduğum nın katılmasına izin veriyorum Gereğini arz ederim ADRES: İSİM TARİH İMZA
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
rakım calapala ataturk şiirleri ATATURK'U ANIŞ Yuz yıllar icinde eşi bulunmaz, Dunya tarihinde benzeri az, Kahraman, mert, yiğit, fedakar yılmaz, Buyukler buyuğu şanlı Ataturk Buyuk Turk milleti esir olmuştu Yurduna yabancı asker dolmuştu Bu dertle tutuştu yandı Ataturk Yanan bir meşale gibi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
34
Mail adreslerini bcc bolumune kopyalarsanız adresleri gizleyebilirsin iz Eğer Yeni Mesaj New Messagepenceresinde BCC bolumu yoksa etkinleştirmel icin View menusunden BCC Address Fieldbolumunu secebilirsiniz BCC Blend Carbon Copy Anlamına GelirBuda Gizli MaildirKullanıcı Mail!in Kimden Geldiğini...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Bezmialem Vakıf Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi adresi Bezmialem Vakıf Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi telefonu Adres: Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) 34093 Fatih İstanbul Telefon: (0212) 453 17 00 MAPBezmialem Vakıf Universitesi, Adnan Menderes Bulvarı, Istanbul, TurkiyeMAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Discord RTC Bağlantı Hatası Nedir? Discord, sunucuları için gerçek zamanlı bir sohbet protokolü olan WebRTC’yi kullanır. Discord RTC bağlantı hatası, ağ ile ilgili bir sorundur. Bazı nedenlerden dolayı Discord sürümünüz sunucuya bağlanmada sorun yaşıyor ve bu da RTC bağlantı hatasına neden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
41
images2024pmyosinavinezaman5ad8f2c254569 2024 yılında yapılacak olan PMYO sınavının tarihleri belli oldu 30 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan PMYO sınavı icin muracaatlar polis akademilerine yapılacak PYMO Sınav Tarihi: 30 Haziran 2024 Başvuru yerleri: Polis Akademileri
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Fareyi (Mouse) İlk Kim Buldu Fareyi (Mouse) Kim Bulmuştur Gunumuzde neredeyse her gun elimizin altında olan mouse lar Douglas Engelbart tarafından Stanford araştırma enstitusunde 1964 yılında icat edilmiştir 1945′te Amerikan ordusunda radar teknisyenliğ yapan, bir donem NASA icin calışan ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adres İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi harita İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adres: Kasap İlyas Mahallesi Abdurrahman Nafiz Gurman Caddesi Fatihİstanbul Telefon: (0212) 459 60 00 Faks: (0212) 632 00 60 MAP41012289,28940735&MAP
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Parmak İzini Bulan kim Parmak İzi kim tarafından bulundu 1858 yılında Hindistanın Jagipur kentinde, parmak izlerinden kimlik saptanmasının sistematik olarak kullanımı, William Herschel tarafından duşunuldu Herschel bir devlet memuruydu O yılın 28 Temmuzunda, Nista koyunden Rajyadhar Konai adlı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
A İle Başlayan Ulkeler A İle Başlayan Ulke İsimleri Afganistan Almanya Amerika Birleşik Devletleri Angola AntiguaBarbuda Avusturalya Avusturya Azerbaycan
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Tohum Turkiye Otizm Erken Tanı Ve Eğitim Vakfı Adres Bilgileri Tohum Turkiye Otizm Erken Tanı Ve Eğitim Vakfı İletişim Bilgileri Adres: Cumhuriyet Mah Abidei Hurriyet Sokağı No:63 Şişli İstanbul Telefon: (212) 248 94 30
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Sol Goz Seyirmesi Ne Demekdir Sol Goz Seyirmesi Ne Anlama Gelir Goz seyirmesi goz kapaklarının istemsiz şekilde acılıp kapanmasıdır Goz kapağını hareket ettiren kaslar vardır acmayı ve kapatmayı sağlayan sinirler vardır Eğer bu sinirlerde uykusuluk,sigara kahve gibi yada goz iltihaplanması...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Adres Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Adres Ve Telefon Bilgileri Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Adresi: Fatih, Adnan Adıvar Cd, 34096 Kecihatun, istanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Telefon Numarası: 212 585 1000 MAPHaseki Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Hangi Maddeler Elektrik Enerjisini İletir Elektriği ileten maddelere iletken madde, elektriği iletmeyen maddelere de iletken olmayan (yalıtkan) madde denir Elektrik akımını ileten maddelere iletken maddeler denir Metal gibi maddelerde iletkenliği sağlayan serbest elektronlar vardır En iyi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
İnsanın İşitme Sistemini Araştıran Bilim Dalı İnsanın İşitme Sistemini Araştıran Bilim Dalının Adı Nedir *İnsanın İşitme Sistemini Araştıran Bilim Dalı Psikoakustik'dir Psikoakustik, insandaki işitme sisteminin ozelliklerini ve performansını araştırır, seslerin algılanışını olabildiğince...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Turkiye'de İlk Sinema Gosterimi, Ulkemizde İlk Sinema Filmi Turkiye'de ilk sinema filmi ne zaman ve nerede yapıldı? ilk Turk sinema filmi hangisidir? Turk sinema tarihinde ilk sinema gosterimleri 10 Aralık 1896 yılında İzmir Apollon Tiyatrosunda ve 25 Aralık 1896 yılında İstanbul Beyoğlundaki...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Depam Depresyon Ve Panik Atak Merkezi adres Depam Depresyon Ve Panik Atak Merkezi yol haritası Depam Depresyon ve Panik Atak Merkezi iletişim adresleri ve telefon numaraları soyle Adres: Oğuzhan Caddesi Oğuzhan İş Merkezi No: 17 Kat: 2 D: 4 Fındıkzade Fatih İstanbul Telefon: (0532) 451 30 17...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Ruyalarla ilgili şaşırtıcı gercekler Hayatınızı devam ettirmek icin gerekli olan temel ihtiyaclarınızdan birini gercekleştirirken gorduğunuz ruyalarla ilgili ne biliyorsunuz ? İşte size bazı gercekler; Her gece ortalama dort ila yedi arası ruya goruruz Gorme yetisini sonradan kaybeden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Yuz Şekline Gore Guneş Gozluğu Secimi Gozluk secimi zordur yuz tipinize uygun gozluk secimi nasıl olmalıKuvvetli bir cene cizgisi, geniş alın ve elmacık kemikleri bulunur Kavisli cerceveler bu yuz şeklinde iyi dururOval yuz hatlarına sahipseniz Her turlu cerceveyi taşıyabilecek bir yuz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Yargıtay İlgili Dairesinin Kararına Karşı Karar Duzeltme İstemi Dilekcesi Yargıtay İlgili Dairesinin Kararına Karşı Karar Duzeltme İstemi Dilekce Dosya Esas No: YARGITAY 12 HUKUK DAİRESİNE Sunulmak Uzere ERZİNCAN İCRA MAHKEMESİ HAKİMLİĞİNE TASHİHİ KARAR İSTEYEN (BORCLU) : Adı ve Soyadı, TC...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
İnsanın Eli Neden Terler İnsanın Elinin Terleme Nedenleri İnsanın eli bir anda aşırı heyecanlanmaktan olabilir ya da bazı sağlık problemlerinden de kaynaklanabilir Bazı kişilerde stresten kaynaklanıyor olabilir kişinin korkması, endişelenmesi de elinin terlemesine neden olabilir alıntı
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Dunyaca Unlu Dans Grubu Dunyaca Unlu Dans Grubu Kimdir Dunyaca Unlu Dans Grubu Martha Graham Dans Toplululuğu imagesdunyacaunludansgrubu5af9f8e7048cf alıntı
Yanıtlar
0
Görüntüleme
40
Vahşetin Cağrısı yazarı kimdir Vahşetin Cağrısı kitabı yazarı Vahşetin Cağrısı kitabı Jack London tarafından yazılmıştır imagesvahsetincagrisikitabininyazarikimdir5af9f9a689b4e
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Sizlere bu yazımızda enginar cayının nasıl hazırlandığını ve nelere faydalı olduğundan bahsetmek istiyorum ozellikle karaciğer ve bobrek yetmezliğinde cok yararlı ALT :wwwupluploadsenginarcayi339045enginarcayi339045ALT Ayrıca sarılık ve hepatit hastalıklarında, aşırı şişmanlıklarda...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Forumdas anlamı Bir başkanın yonetiminde, toplumu ilgilendiren bir konuda, farklı gruplardan oluşan dinleyicilerin soz sırası alarak konuşma kuralları icerisinde yaptıkları tartışmalara forum denir Bilgilihocam arkadaş kelimesinden esinlenerek arkadaşların bir araya gelerek bilgi ve fikir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt