Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Klimayı İlk Kim Buldu,
Klimayı Kim İcat Etti,
Klimanın İcadı
Willis H Carrier 1901'de Cornell Universitesi elektrik muhendisliği bolumunden mezun oldu; aynı yıl Temmuz ayında Buffalo'daki Buffalo Forge Company'de calışmaya başladı Altı ay icinde şirketin araştırma geliştirme...
Vucutta neden ben cıkar
Neden ben cıkar
Ben nedir
Cevabımız allta imagesvucuttanedenbencikar5afb30585de73gif
Ben neden cıkar ?
Benler, derinin rengini veren melanin maddesini yapan hucrelerden oluşurlar Benlerin sayıları kalıtsal olarak belirlenir, cocuklukta cıkmaya başlar ve ergenlik...
Ağac Cileği Nedir kısaca
Avrupa kıtasında ayrıca Kuzey Anadolu nun dağlık bolgelerinde yetişen bitkinin beyaz cicekleri ve kırmızı meyveleri bulunur Topluluk halindedirler Meyvesi kurutulup ya da şurup haline getirilerek tuketilir Meyvesi dutada benzetilir Ağac Cileği' nin bir diğer adıda...
Kış aylarında suruş guvenliği icin kış lastiği takmak artık yasalarla da zorunlu hale geldi Kış lastikleri ozellikle, duşuk sıcaklıklarda ıslak, karlı, camurlu ve kuru zeminlere aktif olarak cevap vererek bu yol ve hava şartlarında yaz lastiklerine oranla daha yuksek guvenliği garanti etmek...
Turk Silahlı Kuvvetleri'nin değişik sınıf ve rutbelerdeki subay, astsubay ve uzman erbaşlardan oluşan, ic ve dış tehditlerin bertaraf edilmesine karşı her turlu arazi ve iklim şartlarında gorev yapabilecek nitelikte ust duzey eğitime tabi tutularak yetiştirilmiş ozel askerlere verilen isimdir...
Ruj Lekesi
Ruj Lekesi Cıkarmı
Ruj Lekesi Nasıl Cıkar
Kumaştaki ruj lekesini
* Etere batırılmış bir pamukla silin ve bu işlemi birkac kez tekrarlayın Ancak bu işlemi yaparken ateşten uzakta durmaya dikkat edin cunku eter cok yanıcı bir maddedir
* Lekenin uzerine sabun surun, bir saat oyle...
Duğun Mekanları İstasnbul
İstanbulda Duğun Yapılabilecek Yerler
imagesistanbuldadugunmekanlari5afb621200ded
Malta Koşku
Yıldız Parkı icindeki iki tarihi koşkten biridir O tarihlerde Cırağan Sarayı'na ait olan koruda,1871 yılında Sedir Koşkuolarak inşa edilmiştir
Beşiktaş Ortakoy Caddesi...
ingilizce burc tanımları,
ingilizce burc yorumları
Burcların ingilizce ozellikleri
Aries (Mar 21 Apr 20)
Aries Characteristics
Aries is the first of the twelve zodiacs It represents the beginning of all things and usually displays a strong desire to lead Aries is adventurous, energetic...
Osmanlı Devleti'nin kullandığı bayraklar nelerdir?
Osmanlı Devleti'nin kullandığı bayraklar hangileridir ?
Osmanlı Devleti'nin kullandığı bayraklar
Osmanlının kullandığı bayraklar...
Ağva Fotoğrafları Ağva Resimleri
Ağva Fotoğrafları
Ağva Fotoğrafları Goruntuleri
İstanbul'a olan yakınlığı, bircok dizi filmde mekan olması, insanların ağızdan ağıza aktarması ile oldukca populer bir hale geldi Ağva Bu paralelde son yıllarda bir cok butik otel ve bungalowlar yapıldı Ağva'ya...
imageskuguluparknerede5afbc7a948f6f
Kuğulu Park, Ankara şehrinin Kavaklıdere mahallesinde bulunan bir parktır Park, Tunalı Hilmi Caddesi, Ataturk Bulvarı ve Polonya Caddesi'nin arasındadır Parkın havuzunda, kuğular, kazlar ve ordekler yer alır
Parktaki havuzun yanısıra, cocuk oyun alanları ve...
Turkiye'de İlk Ozel Gazete
Turkiye'de Yayımlanan İlk Ozel Gazete
Turkiye'de İlk Ozel Gazete Yayınlanışı
Turkiye'de İlk Ozel Gazete Tercumanı Ahval
İlk sayısı 21 Ekim 1ta cıkan Tercumanı Ahvalın, cıktığı donemin ekonomik ve toplumsal yaşamı icerisinde onemli bir rol oynadığı soylenemez...
Simit ve Susamın Faydaları Nelerdir
Ozellikle simit uzerinde olmassa olmazlardan olan susam ayrıca simiti simit yapan ve olduğu gibi yediğimizde yarar sağlayan lezzet taneleridir susam taneleridirSusam Sesamum indicum adlı bir bitkinin olgunlaşmış tohumlarından, presleme yoluyla elde edilir...
meryem ana evi hakkında bilgi
selcuk meryem ana evi
meryem ana kilisesi
izmir meryem ana evi resimleri
Meryem Ana Eviİzmir
imagesmeryemanaeviefes5afac7f9f31b6
Meryem Ana'nın kaldığı bu ev, 1967 yılında Papa VI Paul ve 1979 yılında Papa II Jean Paul tarafından ziyaret edilmiştirVatikan...
Crovu'nun internet aleminde yer almak istemesiyle birlikte ortaya atılan bazı iddiaların asılsız olduğu one surulmeye başlanmıştır İcerisinde bulunulan zaman dilimine kadar cok buyuk bir kitlenin takipcilerle ilgili işlemi bilmediği duşunulmekteydi Youtube,
Gilaboru nerede satılır
Gilaburu satış yerleri
Gilaboru meyvesi ve suyu tuketilen şifa kaynağı bitkilerden birtanesidir Kayseride yoğun olarak yetiştirilen Gilaburu meyvesi ve bu meyveden hazırlanan gilaburu suyu attarlarda, kapsulu eczanelerde ve internet sitelerinde satılmaktadır
Dunyanın En Pahalı Saati nedir
platin saat
Dunyanın En Pahalı Saati hakkında bilgi
imagesdunyaninenpahalisaati5afb542410501
Fiyatı 279000 sterlin RM004 kronograftan geliştirilen mekanizmaya saat ve devir olcer gibi aksamlar eklenmiş Milyarlarca kez tur atabilen ve deviri sayabilen saat oldukca...
En Uygun Konut Kredisi 2024 Güncel Bankalar
Konut kredisi kullanmak isteyenler için en uygun kredi veren bankalar üzerinden küçük hesaplamaları sizler için yaptık Böylelikle en uygun konut kredisi 2024 güncel bankalara ulaşabilir ve ihtiyacınız olan konut kredisini en uygun faiz oranları ile...
Edison kimdir, neyi icad etmiştir?
İnsanlık tarihimizin en unlu mucitlerinden biri olan thomas edison 1847 yılında amerikanın ohio eyaletinde dunyaya gelirİlk okul hayatına porthuron,michiganda başalarGeleceğin en buyuk mucitlerinden biri olan edison algılamada gucluk cektiği gerekcesiyle...
pusula neden hep kuzeyi gosterir,
pusula kuzeyi nasıl gosterir,
pusula nicin hep kuzeyi gosterir
Pusulanın kuzeyi gostermesinin nedeni dunya cekirdeğindeki dev mıknatısın magnetik alanından kaynaklanmaktadırBu alan pusulanın kucuk mıknatısına etki ederek onu surekli kuzeyi gostermesini...
unesco ne yapar
Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kultur Orgutu ya da UNESCO Birleşmiş Milletler'in ozel bir kurumu olarak, II Dunya Savaşı'ndan sonra, 1946 yılında kurulmuştur
Merkezi Paris'te bulunan ve Genel Konferans, Yurutme Konseyi, Sekreterlik olmak uzere uc organı olan UNESCO...
imageskarnestresihastaediyor5ad8c6943b470
İki gun sonra eğitim oğretim yılının birinci donemi geride kalacak ve cocuklar karne alacaklar İlk donem calışmalarının sonuclarını karnelerinde gorecek olan kucukler kadar, aileler de karne gununu heyecanla bekliyorAncak bu gun heyecanın yanında da...
images2024alssinavinezaman5ad8b6fc290ea
2024 Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Oğrenim Gorecek Oğrencileri Secme Sınavı 21 Nisan 2024 tarihinde yapılacaktır
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilkoğretim okullarının, 8 sınıfında eğitim gorenlerin girebileceği Askeri Liselere...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.