Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
2024 Yılı Yaz Tatili Ne Zaman
2024 2024 Eğitim Oğretim yılı Şubat yarı yıl tatili 25 Ocak 2024 Cuma gunu başlayacak, 10 Şubat 2024 de sona erecek İkinci donem okullar 11 Şubat 2024′de acılacaktır 2024 2024 Eğitim Oğretim yılı Şubat tatili 25 Ocak 2024 Cuma gunu başlayacak, 10 Şubat 2024 de...
Casus yazılım, adından anlaşılan işi yapar: Bilgisayarınızda yaptıklarınızı takip eder.
Tuş vuruşları, göz atma alışkanlıkları ve hatta oturum açma bilgileri gibi verileri toplar ve ardından genellikle siber suçlular olmak üzere üçüncü taraflara gönderir. Bilgisayarınızdaki belirli güvenlik...
Bence Cay Uykuyu Kacırmıyor Cunku biz hep yemekten sonra cay iceriz benimde cok cay icmeme rağmen yine uykum kacmıyor ama genellikle herkez cay uykuyu kacırır derler ama ben hala anlayamadım Ben diyorumki cay uykuyu...
Renin Dializ Merkezi Telefon
Renin Dializ Merkezi Adres Bilgileri
Renin Dializ Merkezi Telefon Numarası: 0212 320 10 12
Renin Dializ Merkezi Adresi: Halil Rıfat Paşa Mahallesi Arel Sokak No: 2 Okmeydanı Şişli İstanbul
MAPRenin Dializ Merkezi, Istanbul, TurkiyeMAP
Ulkemizdeki ilk cağrı merkezi
İlk Cağrı Merkezi hangisidir
cağrı merkezi; muşteri odaklı şirketlerin varolan muşterilerine sunduğu urun ve hizmetlerle ilgili talepleri karşılamak veya şikayetleri cozumlemek amacıyla kurulmuş telefonla hizmet veren bir bolumdur
İnternet kullanımında yaşanan...
Takanakuy Festivali nerede yapılmaktadır
Takanakuy Festivali Peruda Yapılmaktadır
Peru’nun And Dağları bolgesinde bulunan Santo Tomás şehrinde cok farklı bir festivali var Adı Takanakuy (Taky Unkuy) Butun yıl boyunca kasabanın sakinleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar ve iclerinde biriken...
Damat Bohcası Ciceği Hakkında Bilgi
Ulkemizde buz ciceği satılmıyor, uretilmiyor, buz ciceği olarak satılanlar, goruntu olarak benzese de karasal iklim bolgelerinde kışı cıkaramıyor, buz ciceği, damat bohcası, acem halısı olarakta benzerleri satılıyor
imagesdamatbohcasicicegi5ad8d99d67ea6...
A Harfi İle Başlayan Şifalı Bitkiler
Şifalı Bitkiler A İle Başlayan
Abdestbozanotu
Acı bakla
Acı Kavun
Adacayı
Ahududu
Akasya
Aloe Vera (Sarısabır)
Anason
Antepfıstığı
Armut
Arpa
Avokado
Ayciceği
Ayva
alıntı
Camlıca Goruntuleme Merkezi Adres Bilgileri
Camlıca Goruntuleme Merkezi İletişim Bilgileri
Adres: Alemdağ Caddesi Kurudere Sokak No: 15 Umraniye İstanbul
Telefon: (0216) 335 52 00
İnternetin Turizme Faydası
İnternetin Turizme Katkısı Nedir
Gunumuzde ticaretin yapıştırıcısı olan iletişim ve etkileşim konularını sihirli değnek misali cozumleyen internet teknolojileri, bircok tıkanıklıkları cozmekte etkili bir arac olarak devreye girmiştirTurizm ve İnternet Teknolojisi...
Solaryum Cihazlarındaki Buyuk Tehlike
Solaryum cihazlarının cilt kanserine etkisi
Avrupada yapılan bir araştırma, guzellik uğruna kullanılan solaryum cihazlarının cilt kanserine davetiye cıkardığını ortaya cıkardı
Uluslararası Kanser Araştırmaları Vakfı tarafından yapılan araştırmada 30...
Beyazlayan Saclar Eski Rengine Doner mi
Beyaz Saclar Eski Rengine Doner mi
Bazen saclar erken beyazlayabilir Bunun nedeni genetik bir ilişkiden dolayı olduğu duşunulmektedir Ancak genetik olarak saclarda erken beyazlamanın lokal olabilme ihtimali vardir Lokal demek bir bolgede saclarda...
İnternetin Temel Ozellikleri Nelerdir
İnternetin Temel Ozellikleri Hakkında Bilgi
Bazı gunler saatlerimizi karşısında gecirdiğimiz, aradığımız her turlu bilgiye cok cabuk ulaşmamızı sağlayan internet dunya genelindeki bilgisayar ağlarını ve kurumsal bilgisayar sistemlerini birbirine bağlayan...
Perşembe Gunu Nerde Pazar Kuruluyor İstanbul
İstanbul Perşembe Pazarları Nerde
İstanbulda perşembe gunu kurulan tum pazarlar aşağıda listelenmiştir
1 AVCILAR AVCILAR MRK PARSELLER
2 BAĞCILAR CINAR MAH
3 BAĞCILAR FATİH MAH
4 BAHCELİEVLER CALIŞLAR
5 BAHCELİEVLER DERE
6 BAKIRKOY...
libero nedir
Her bir takımın musabaka cetveline kayıtlı 12 oyuncusundan birini ozel defans oyuncusu Libero olarak belirleme hakkı vardır
Libero, mactan once musabaka cetvelinde ozel olarak ayrılmış bolume kaydedilmelidir
Libero, takım kaptanı veya oyundaki kaptan olamaz
Libero oyuncuları ...
Iphone 5 program yukleme
iPhone 5 in ana menusunde bulunan App Store ikonundan veya bilgisayarınıza iTunes kurduktan sonra ulaşabileceğiniz, gelirini Apple ve yazılım geliştiricilerin paylaştığı, uygulama mağazası ile iPhone'a ozel geliştirilen paralı yada parasız bir cok program...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.