Sözcük

abone ne demek abone kelimesinin anlamı Peşin parayla, belli bir sure icin bir şeye alıcı olma işi, surdurum Peşin parayla, bir şeye belli bir sure icin alıcı olan
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Adaklanmak Ne Demektir Adaklanmak Anlamı Nedir Adaklanmak Nişanlanmak anlamına gelir Ornek: Elif İle Omer Nişanlandı
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Mors Alfabesi ne demek Mors Alfabesi anlamı Nedir Mors alfabesi, kısa ve uzun işaretler (nokta ve cizgiler) kullanarak bilgi aktarılmasını sağlayan yontem imagesmorsalfabesinedir5ad61257b8b9a
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
iletişim , duygu, duşunce veya bilgilerin akla gelebilecek her turlu yolla başkalarına aktarılmasıdır İletişim iki sistemin birbirlerini tanıması ile başlayan surectir Bu sistemler iki insan, iki hayvan, bir insan ile bir hayvan olabilir Farklı yontemlerle de olsa her canlı cevresiyle bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
icine atmak ne demek?icine atmak anlamı,icine atmak İcine atmak: 1 Derdini, sıkıntısını kimseye soylememek 2 Kendisine yapılan kotuluğe karşı sesini cıkarmamakla beraber, bunu unutmamakO her şeyi icine atar, bir gun kanser olacak diye korkuyorum
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Damlaya Damlaya Gol Olur Atasozunun Anlamı Her cok azdan olur Kucuk ve onemsiz şeyler birikerek buyuk şeyleri meydana getirirler Bunun icin kucuktur, azdır, onemsizdir deyip hicbir şey hor gorulmemelidir; bunların onemi bilinmeli, carcur edilmemelidir damlaya damlaya gol olur; azar azar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
Bab nedir Bab ne anlama gelir Bab baba, şeyh, onder anlamına gelir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
İnternet ne anlama gelir ? Internet, bircok bilgisayar sisteminin birbirine bağlı olduğu, dunya capında yaygın olan ve surekli buyuyen bir iletişim ağıdır Internet, insanların her gecen gun gittikce artan uretilen bilgiyi saklamapaylaşma ve ona kolayca ulaşmaistekleri sonrasında ortaya cıkmış...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Mide bulandırmak nedir Mide bulandırmak anlamı Mide bulandırmak deyimi 1 Kusacak bir duruma getirmek 2 KuşkulandırmakCekil cabuk karşımdan, midemi bulandırıyorsun!
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
nitelemek ne demek Nitelemek; Bir şeyin niteliğini belirtmek anlamına gelir Beni bu şekilde nitelemen hic hoş değil
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Kanser Nedir? Vucudumuzda bulunan her hangi bir organın normal hucrelerinin, anormal bir şekilde coğalma ve değişmeleri ile hucre anarşisi haline gelerek artmasıdır Yunanca yengec anlamına gelen carcinos kelimesinden alınmıştır Bir organ, normal histoloji bakımından incelendiğinde, normal...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Acımasızca Ne Demektir Acımasızca Anlamı Nedir Acımasızca : Acımasız olarak, acımasız bir bicimde, zalimce, zalimane manalarına gelir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
35
Acı Tatlı Ne Demek Acı Tatlının Anlamı Acı Tatlı: İyi kotu anlamında kullanılan bir sozcuktur
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Ne fayda nedir Ne fayda anlamı Ne fayda deyimi Artık neye yarar
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Ne şiş yansın ne kebap nedir Ne şiş yansın ne kebap anlamı Ne şiş yansın ne kebap deyimi İki taraf da korunsun, gucendirilmesin, ikisinin de zarar gormeyeceği bir yol bulunsunanlamında kullanılır
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Karga yavrusuna bakmış, “benim akpak evladım demiş atasozunun anlamı Karga yavrusuna bakmış, “benim akpak evladım demiş anlamı nedir Karga yavrusuna bakmış, “benim akpak evladım demiş anlamı Karga yavrusuna bakmış, “benim akpak evladım demiş Yaptığı iş ne kadar kusurlu, cocuğu ne kadar cirkin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
İp inceldiği yerden kopar atasozunun acıklaması İp inceldiği yerden kopar ne demek İp inceldiği yerden kopar Bir durum, bir olay ve bir iş en zayıf yerinden, en curuk noktasından bozulur veya kopar
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
HUTBE ,HUTBE nedir? Hutbenin anlamı HUTBE; Cuma ve bayram namazlarında minberde okunan dua ve verilen oğuttur
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Zahmetsiz rahmet olmaz Sıkıntı cekmeden, gucluklere goğsu germeden, yorulup emek vermeden, uğraşıp didişmeden, kimi masraflara da girmeden olumlu, guzel, hoş bir sonuc elde etmek mumkun değildir Unutmayalım ki, Yuce Allah, calışanları sever; onlara rahmet eder
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
Abac ne demek Abac kız isminin anlamı Abac'ın anlamı Abac: Annesine benzeyen, annesinin yapısında olan
Yanıtlar
0
Görüntüleme
37
Benicincilik Nedir? Kısaca Her şeyi kendi benliğine indirgeme eğilimi Felsefede, insanın kendisini evrenin merkezi kılmak ve gormek eğilimi olarak kullanılmaktadır Orneğin egzistansiyalizm (Varoluşculuk) bu anlamda bir benicinciliktir Benicinciliği, bir insanın kendisini değil de, insan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
38
Ne cıkar nedir Ne cıkar anlamı Ne cıkar deyimi 1 Ne zararı var? 2 Bir sonuc vermez 3 Ne fayda, ne zarar umulurBiraz sert konuşmuşsam, ne cıkar bundan?
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Yapısalcılık Nedir? Yapısalcılık tanımı yapısalcılık hakkında bilgi Yapısalcılık Batı dunyasında Structuralism olarak bilinir 20 yuzyılın ikinci yarısında dil, kultur, matematik felsefesi ve toplumun analizinde en fazla kullanılan yaklaşım olmuştur Yapısalcılığın cok belirgin bir okulu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Ele verir talkını, kendi tutar salkımı atasozunun anlamı nedir
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
munferiden ne demek, munferiden acıklaması, munferidenin tanımı, munferiden sozluk anlamı munferiden : tek tek; ayrı ayrı; tek başına
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt