Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abone ne demek
abone kelimesinin anlamı
Peşin parayla, belli bir sure icin bir şeye alıcı olma işi, surdurum
Peşin parayla, bir şeye belli bir sure icin alıcı olan
Mors Alfabesi ne demek
Mors Alfabesi anlamı Nedir
Mors alfabesi, kısa ve uzun işaretler (nokta ve cizgiler) kullanarak bilgi aktarılmasını sağlayan yontem
imagesmorsalfabesinedir5ad61257b8b9a
iletişim , duygu, duşunce veya bilgilerin akla gelebilecek her turlu yolla başkalarına aktarılmasıdır İletişim iki sistemin birbirlerini tanıması ile başlayan surectir Bu sistemler iki insan, iki hayvan, bir insan ile bir hayvan olabilir
Farklı yontemlerle de olsa her canlı cevresiyle bir...
icine atmak ne demek?icine atmak anlamı,icine atmak
İcine atmak: 1 Derdini, sıkıntısını kimseye soylememek 2 Kendisine yapılan kotuluğe karşı sesini cıkarmamakla beraber, bunu unutmamakO her şeyi icine atar, bir gun kanser olacak diye korkuyorum
Damlaya Damlaya Gol Olur Atasozunun Anlamı
Her cok azdan olur Kucuk ve onemsiz şeyler birikerek buyuk şeyleri meydana getirirler Bunun icin kucuktur, azdır, onemsizdir deyip hicbir şey hor gorulmemelidir; bunların onemi bilinmeli, carcur edilmemelidir
damlaya damlaya gol olur; azar azar...
İnternet ne anlama gelir ?
Internet, bircok bilgisayar sisteminin birbirine bağlı olduğu, dunya capında yaygın olan ve surekli buyuyen bir iletişim ağıdır
Internet, insanların her gecen gun gittikce artan uretilen bilgiyi saklamapaylaşma ve ona kolayca ulaşmaistekleri sonrasında ortaya cıkmış...
Mide bulandırmak nedir
Mide bulandırmak anlamı
Mide bulandırmak deyimi
1 Kusacak bir duruma getirmek 2 KuşkulandırmakCekil cabuk karşımdan, midemi bulandırıyorsun!
Kanser Nedir?
Vucudumuzda bulunan her hangi bir organın normal hucrelerinin, anormal bir şekilde coğalma ve değişmeleri ile hucre anarşisi haline gelerek artmasıdır Yunanca yengec anlamına gelen carcinos kelimesinden alınmıştır
Bir organ, normal histoloji bakımından incelendiğinde, normal...
Ne şiş yansın ne kebap nedir
Ne şiş yansın ne kebap anlamı
Ne şiş yansın ne kebap deyimi
İki taraf da korunsun, gucendirilmesin, ikisinin de zarar gormeyeceği bir yol bulunsunanlamında kullanılır
Karga yavrusuna bakmış, “benim akpak evladım demiş atasozunun anlamı
Karga yavrusuna bakmış, “benim akpak evladım demiş anlamı nedir
Karga yavrusuna bakmış, “benim akpak evladım demiş anlamı
Karga yavrusuna bakmış, “benim akpak evladım demiş
Yaptığı iş ne kadar kusurlu, cocuğu ne kadar cirkin...
İp inceldiği yerden kopar atasozunun acıklaması
İp inceldiği yerden kopar ne demek
İp inceldiği yerden kopar
Bir durum, bir olay ve bir iş en zayıf yerinden, en curuk noktasından bozulur veya kopar
Zahmetsiz rahmet olmaz
Sıkıntı cekmeden, gucluklere goğsu germeden, yorulup emek vermeden, uğraşıp didişmeden, kimi masraflara da girmeden olumlu, guzel, hoş bir sonuc elde etmek mumkun değildir Unutmayalım ki, Yuce Allah, calışanları sever; onlara rahmet eder
Benicincilik Nedir? Kısaca
Her şeyi kendi benliğine indirgeme eğilimi
Felsefede, insanın kendisini evrenin merkezi kılmak ve gormek eğilimi olarak kullanılmaktadır Orneğin egzistansiyalizm (Varoluşculuk) bu anlamda bir benicinciliktir Benicinciliği, bir insanın kendisini değil de, insan...
Yapısalcılık Nedir?
Yapısalcılık tanımı
yapısalcılık hakkında bilgi
Yapısalcılık Batı dunyasında Structuralism olarak bilinir 20 yuzyılın ikinci yarısında dil, kultur, matematik felsefesi ve toplumun analizinde en fazla kullanılan yaklaşım olmuştur Yapısalcılığın cok belirgin bir okulu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.