Son Konular

1 Günde -700 Gram Verdiren Yoğurt Kürü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
1 Günde -700 Gram Verdiren Yoğurt Kürü Tanımı İçin Materyaller
1 kase yoğurt
1 çay kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı toz zerdeçal
1 çay kaşığı toz tarçın

1 Günde -700 Gram Verdiren Yoğurt Kürü Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm materyalleri kasede uygunca karıştırın.
Akşam yemeğinden birkaç saat sonra yiyin.
Uyuyana kadar üç dört bardak su için.
Denemiş biri olarak söylüyorum herkeste farklı -eksiler gösterebilir ben -700 gram verdim 1 günde

Değerli

Birinci etapta ödemlerin gitmesine, nizamlı kullanımla yağların yakılmasına yardımcı oluyor. Hakikaten, ben her yaptığımda yoğurt kürüye günde yarım kilo verebiliyorum! başından söyleyim yoğurt kürü haftada yalnızca 2 sefer yapılır. Şayet o gün yürüyüş, yüzme, koşu, ip atlama üzere bir spor yaparsanız, daha fazla yarar görebilirsiniz.

Kullanacağınız yoğurt tam yağlı, yarım yağlı yahut konut imali olabilir.

Sağlıklı bireylerde olduğu üzere tiroid, diyabet ve insülin direnci hastaları da kullanabilir.

Emziren anneler için maalesef uygun değildir.

S

1 Dakikada Mikrodalga Browni

S

1 Hamur 12 Çeşit Kurabiye (Videolu)

Benzer Konular

Yoğurt zerdeçal neye iyi gelir? Dengeli ve düzenli beslenme süreciyle beraber yağ yakımınızı hızlandırır. Zayıflamanıza yardımcı olur. Sindirim sisteminizin düzenlenmesine yardımcı olur. Kabızlık, şişkinlik, gaz gibi sorunlarınızın en aza inmesine destek sağlar. Zerdeçallı yoğurt kürü kaç gün...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Yoğurt kürü ile 1 haftada kaç kilo verilir? İşte limonlu yoğurt kürü, yağ yakarak zayıflama sürecini hızlandırarak 3-4 haftada 6-7 kilo vermenizi ve göbeğinizdeki yağlardan kutulmanızı sağlayacaktır. Gece yatmadan önce ne içilir? Yatmadan önce bir bardak rooibos çayı içerek karın çevrenizdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru Soru
İskender Kebabın Hikayesi İskender kebap, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olup, adını 19. yüzyılda Bursa'da yaşayan İskender Efendi'den alır. Etin, yoğurt ve sosla birleşimi, damaklarda unutulmaz bir tat bırakır. Malzemeler 500 gram dana antrikot (ince dilimlenmiş) 2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
S
  • Soru Soru
Elmalı Kurabiye Kıyır Kıyır Kaç Tane Yediğinizi Anlamayacaksınız Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı sirke Yarım çay bardağı sıvı yağ 125 gram tereyağı oda sıcaklığında yumuşak 3 yemek kaşığı toz şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
Sodalı ayran kilo verdirir mi? Evet, sodalı ayran göbek çevresindeki yağların daha kolay parçalanmasını sağlıyor. Bağırsakları canlandıran, metabolizmaya hız kazandıran ve tok tutan sodalı ayran zayıflama iksiriniz olacak. Gün içinde düzenli olarak sodalı ayran içerek, bağırsaklarınızı da bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.242
  2. Mesajlar

1. 1.678.970
  3. Kullanıcılar

1. 31.791
  4. Son üye

Geri