Son Konular

186 numarasi nedir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

186 numarası nedir?

Çağrı merkezimiz İstanbul Avrupa yakasında bulunan abonelerine kesintisiz 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. ALO 186 ya gelen çağrılar; arıza bildirimi, sokak aydınlatma, kaçak ihbar, sayaç değişikliği ve mühürleme talebi, kesme-açma işlemleri, fatura itiraz, borç sorgulama, öneri ve şikayet konularında olmaktadır.

186 nereye bağlı?

Elektrik arızaları ile ilgili görevli şirket bölgedeki elektrik dağıtım şirketidir. Türkiye'nin tüm elektrik dağıtım bölgelerinde elektrik arıza çağrı merkezi telefon numarası 186'dır.

186 nasıl aranır?

186 nasıl aranır?
ALO 186 elektrik hattını cep telefonundan başına alan kodu koymadan aradığınızda otomatik olarak bulunduğunuz bölgedeki dağıtım şirketine bağlanırsınız. Bu hattı ararken Türkiye'nin hangi bölgesinde olduğunuz önemli değildir, ülkemizin her yerinden bu numarayı tuşlayarak ilgili dağıtım şirketine ulaşılır.

186 ne için kullanılır?

186 da elektrik arızanın çağrı merkezi numarasıdır. 186 Elektrik Arıza Neden Arar? Akıllı tarife olarak geçen elektrik arıza olan 186 çağrı merkezi numarasını belirli hizmetler alabilmek için kişiler aramaktadır. Otomatik olarak ilgili bölgede görevli olan elektrik alanındaki dağıtım şirketine bağlantı yapılır.

186 ücreti ne kadar?

Peki ALO 186'yı aramak ücretli mi? 186 elektrik arıza hattı ücretli bir hizmettir. Ücretlendirme periyodu ve tutarı sabit hat sağlayıcınız ya da GSM operatörünüz tarafından belirlenir. Genellikle, ücretlendirme sabit hat yönüne arama içim yapılan ücretlendirme şeklinde yapılır.

173 telefon neresi?

173 telefon neresi?
Acil Telefon Numaraları
Alo Doktorum Yanımda | 113 | Alo Emniyet Danışma
Kan Bilgi Merkezi | 173 | Kod Danışma
Kodlu Arama | 168 | Masal Müziği
Orman Yangın İhbarı | 177 | Milletlerarası Kayıt
Polis İmdat | 155 | Posta Kodu Danışma

Elektrik arıza aramak ücretli mi?

186 hattını aramak herhangi bir ücrete tabi değildir.

Istanbul elektrik kesintisi için neresi aranır?

Aciliyet içeren istek ve önerileriniz için ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.

Alo 196 nedir?

Alo 196 nedir?
Kısa Numaralar – Ücretsiz Acil Durum ve Destek Hatları Listesi
Numara | Hizmet
196 |
197 |
198 |
199 | Alo Nüfus

Alo 177 ne demek?

177 numarası yangın ve ihbar hattıdır. Daha doğrusu orman yangınları için kullanılan sabit numara olduğunu söylemek mümkün.

186 numarası genellikle elektrik arızalarını bildirmek, sokak aydınlatma, kaçak ihbar, sayaç değişikliği ve mühürleme talebi gibi işlemler için kullanılan bir çağrı merkezi numarasıdır. Türkiye'nin her bölgesinde elektrik arızalarıyla ilgili hizmetler almak için bu numarayı arayabilirsiniz. Ayrıca, 186 numarası ücretli bir hizmettir ve ücretlendirme periyodu ile tutarı, sabit hat sağlayıcınız veya GSM operatörünüz tarafından belirlenmektedir. Arıza bildirimi, fatura itirazı, borç sorgulama gibi konular için de bu numarayı arayabilirsiniz.

186 numarası Türkiye'nin tüm elektrik dağıtım bölgelerinde geçerlidir ve aradığınızda bulunduğunuz bölgedeki ilgili dağıtım şirketine bağlanırsınız. Bu numarayı çevirmek için alan kodu kullanmanıza gerek kalmadan doğrudan tuşlayabilirsiniz. Ayrıca, bu numara herhangi bir ücrete tabi değildir.

Diğer yandan, 173 numarası ise kan bilgi merkezi ve kod danışma gibi hizmetler için kullanılırken, 177 numarası yangın ve ihbar hattıdır. Acil durumlarda ise 196, 197, 198 ve 199 gibi kısa numaralar tercih edilebilir.

Özetle, 186 numarası Türkiye genelinde elektrik arızaları ve diğer elektrikle ilgili konular için kullanılan bir çağrı merkezi numarasıdır ve çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Apple ekran suresi nerede?

CrossFit kac dakika?