Son Konular

ALO 170 hangi konularda yardimci olur?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

ALO 170 hangi konularda yardımcı olur?

Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bilgilendirme hattı olarak hizmet verir.

170 telefon hattı nedir?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi "ALO 170" i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

Tek numarası kaç?

Tek numarası kaç?
Elektrik kesintisi ya da arıza durumlarında 186 numaralı elektrik arıza hattından ilinizdeki dağıtım şirketine telefon edebilirsiniz. Arıza hattı 7 gün 24 saat boyunca hizmet verir.

Alo 172 nerenin numarası?

Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bilgilendirme hattı olarak hizmet verir. Bu hattan sosyal haklarınızı öğrenebilirsiniz. İş kanunu ile ilgili sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Vatandaşlar bu hattı arayarak her türlü soru ve şikâyetlerini iletebilirler.

Alo 179 nedir?

j) Görevi gereği Alo 179 Turizm hattına gelen yerli ve yabancı turist ile yerli vatandaş şikayetlerini hassasiyet ve titizlikle tespit ederek kayda geçirmek; şikayetlerin durumuna göre anında yada ivedi olarak 24 saat içinde ilgili kuruma iletmek.

170 nelere bakar?

170 nelere bakar?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı canlı destek hattı ALO 170, vatandaşlara sosyal hakları, iş kanunu ve yasal prosedürlere dair bilgilendirme yapan bir iletişim hattıdır.

160 nolu telefon nedir?

Eğer e-Devlet Çağrı Merkezi 160'a telefon ile ulaşmakta zorluk yaşıyorsanız, işaret dili bilen e-Devlet Çağrı Merkezi çalışanlarımız ile görüntülü olarak görüşebilir ve e-Devlet Kapısı'nı kullanırken karşılaştığınız tüm sorunlar ile ilgili hızlı destek alabilirsiniz.

Dicle elektrik numarası kaç?

DİYARBAKIR, Mardin, Şırnak, Siirt ve Batman'a elektrik dağıtımı yapan Dicle Elektrik A.Ş. (DEDAŞ), bugüne kadar müşterilerine hizmet verdiği, 444 80 80 numaralı çağrı numarasını değiştirerek, 186 nolu telefonla hizmeti sürdürme kararı aldı.

Elektrik kesintisi kimi Arıcaz?

Elektrik kesintisi kimi Arıcaz?
Elektrik Arıza Çağrı Merkezi Telefon Numarası: 186. Elektrik arızaları ile ilgili görevli şirket bölgedeki elektrik dağıtım şirketidir. Türkiye'nin tüm elektrik dağıtım bölgelerinde elektrik arıza çağrı merkezi telefon numarası 186'dır.

Bir işyeri maliyeye nasıl şikayet edilir?

Buna göre vatandaşlar, bugünden itibaren "Alo Maliye 189" yerine "444 0 189" numaralı hattan VİMER'i arayarak, vergi kayıp ve kaçağı ihbarlarını telefonla yapabilecek. Telefonla yapılan ihbarlar tek merkezden yönetilecek.

Alo 170, vatandaşlara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ilgili bilgilendirme hizmeti sunan bir iletişim hattıdır. Bu hat aracılığıyla sosyal haklarınızı öğrenebilir, iş kanunu ve yasal prosedürlere dair sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Ayrıca, Türkiye İş Kurumu ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan hizmetler hakkında bilgi alabilir ve çözüm elde edebilirsiniz.

ALO 170'nin yanı sıra, belirli hizmetler için farklı telefon hatları da mevcuttur. Örneğin, elektrik arızaları için genel numara 186'dır ve bu numarayı arayarak elektrik kesintileri ya da arızaları hakkında yardım alabilirsiniz. Benzer şekilde, turizmle ilgili şikayetleri iletmek için Alo 179 gibi diğer hattar da bulunmaktadır.

Öte yandan, e-Devlet hizmetlerine erişimde zorluk yaşıyorsanız 160 numaralı telefondan işaret dili bilen çalışanlarla görüşebilir ve destek alabilirsiniz.

Alo 170 ve diğer numaralar aracılığıyla, çeşitli konularda yaşadığınız sorunlara çözüm bulabilir, bilgi edinebilir ve ihtiyacınız olan yardımı alabilirsiniz.

2015 model Honda CRV ne kadar?