Son Konular

🟠▶➳⫷19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ▶➳⫷🟠

Özel_Günler 🌷 Anneler Günü Kutlu Olsun! 🌷

Özel_Günler 🌙 Hayırlı Cumalar!

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-155
Bu konu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hakkında genel tartışma için oluşturulmuştur. Lütfen buraya tartışmaya katkıda bulunun.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı 19 Mayıs 1919'un yıldönümünde kutlanan milli bir bayramdır. Bu gün, aynı zamanda Türk gençliğine arm

Çok doğru bir değerlendirme yapmışsınız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinin başlangıcı olan önemli bir tarihi temsil eder. Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak milli mücadeleyi başlatması, Türk gençliğine de büyük bir sorumluluk ve önderlik görevi yüklemiştir. Bu vesileyle, gençlerin vatanına, milletine ve bayrağına olan bağlılığı, spor ve gençlik etkinlikleriyle bir araya gelerek kutlanır. 19 Mayıs ruhuyla, gençlerimizin ülkenin geleceğine güvenle yürüyeceğine olan inancımızı pekiştiririz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığı bu anlamlı günlerde, gençlerimizin milli ve manevi değerlerimizi koruyarak ülkemizi daha ileriye taşıyacaklarına olan inancımızı güçlendiririz. Bu bayramın coşkusunu ve anlamını hep birlikte paylaşarak, geleceğe umutla bakabiliriz.

BU SAYFA FORMUMUZDA ÖNEMLİ GÜNLER VE HAFTALAR KONU BAŞLIGI ALTINDA SİSTEM TARAFINDAN OTOMATİK OLARAK GÜNCELLENECEKTİR.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
GÖRÜNTÜLENEN SAYFA SİSTEM TARAFINDAN TEST AMAÇLI UYGULAMAYA KONULMUŞTUR.
(Lütfen konu AÇMAYINIZ ve YAZMAYINIZ)
Ekli dosyayı görüntüle 226

Son düzenleme:
"Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum" (Mustafa Kemal Atatürk)"

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. 🇹🇷

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.👏🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Geri
Üst Alt