Son Konular

2012 Biyoloji Müfredatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
2012 Biyoloji Müfredatı
2012 Biyoloji Konuları
2012 Biyoloji Müfredatı Yıllık Plan
2012 Biyoloji Müfredatı

2012 YGS Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı 1 Nisan 2012 tarihinde yapılacak. YGS'ye girecek olan üniversite adayları için 2012 YGS müfredatını oluşturan Biyoloji dersi konuları Buna göre 2012 ygs Biyoloji konuları aşağıdaki gibidir:

Ygs BiyolojiMüfredatı

1-)Biyoloji Bilimi-Bilimsel Çalışma
2-)Canlıların Ortak Özellikleri
3-)Canlıların Temel Bileşenleri
4-)Hücrenin Yapısı
5-)Hücre Zarında Madde Alışverişleri
6-)Nükleik Asitler
7-)Protein Sentezi
Enzimler
9-)Canlıların Sınıflandırılması
10-)Ekoloji
11-)Solunum-Fotosentez
12-)Mitoz-Mayoz Hücre Bölünmeleri
13-)Kalıtım-Evrim
14-)Bitkiler
15-)Vücudumuzdaki Sistemler
16-)Duyu Organları

S

Rüyada Şiir Okumak Görmek Ne Anlama Gelir?

Lenfoma Nedir? Lenfoma Ne Demek?

Benzer Konular

T
  • Soru Soru
YGS Nedir Ne Anlama Gelir? sorusu, üniversiteye giriş sınavı olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) birinci aşamasını ifade eder. YGS, öğrencilerin genel yetenek ve genel kültür seviyelerini ölçen bir sınavdır. Sınavda, Türkçe, matematik, sosyal bilimler ve fen bilimleri gibi dört ana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
theking
T
LYS ne ise yarar? LYS’nin açılımı Lisans Yerleştirme Sınavıdır. Yani lisans bölümlerine geçiş için mutlaka bu sınava girmek gerekmektedir. Lisans ise üniversitedeki 4 yıllık bölümlerdir. Bu sınav aslında eski yükseköğretim geçiş sınavının adıdır. LYS Edebiyat ne demek? LYS (Lisan Yerleştirme...
Cevaplar
1
Görüntüleme
4
T
  • Soru Soru
Ygs-2 Ne Dir? sorusu, öğrencilerin Yükseköğretim Geçiş Sınavı’nda (YGS) karşılaştığı sorulardan biridir. Bu soru, öğrencilerin YGS’deki ikinci oturumunda yer alan Türkçe testinde bulunur. Ygs-2, Türkçe anlama ve yorumlama becerilerini ölçmeyi amaçlar. Bu testte, öğrenciler metinleri anlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
theking
T
T
  • Soru Soru
YGS nedir? Türkiye’de üniversiteye girişte kullanılan bir sınav sistemidir. Bu sınav, öğrencilerin akademik yeteneklerini ölçmek için düzenlenir. Öğrenciler, YGS sınavında matematik, fen bilimleri, sosyal bilimler ve Türkçe gibi dört ana dersin yanı sıra bir de Türk dili ve edebiyatı testine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
theking
T
S
  • Soru Soru
Ygs Nedir? Ygs Ne Demek? Türkiye’de üniversiteye giriş sınavlarından biridir. Yükseköğretime Geçiş Sınavı olarak da bilinir. Ygs, öğrencilerin lise son sınıftayken girdiği ve temel dersleri kapsayan bir sınavdır. Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında testler yer alır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.140
  2. Mesajlar

1. 1.678.835
  3. Kullanıcılar

1. 31.783