Son Konular

56 yaşındaki adamın hazin sonu: Yürürken kalp krizi geçirdi!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yaşanan bu üzücü olayda, sabah saatlerinde yürüyüş yaparken kalp krizi geçirerek yere yığılan Hüseyin Yalaveş'in yaşamını kaybettiği belirtilmiş. Kalp krizleri genellikle ani ve beklenmedik bir şekilde gerçekleşebilir ve ne yazık ki bazen ölümcül olabilir. Bu tür olaylar bizi sağlığımızı önemsememiz gerektiği konusunda bir kez daha hatırlatıyor. Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz yapma, sigara ve alkol tüketiminden kaçınma gibi önlemler alarak kalp sağlığımızı koruyabiliriz. Hüseyin Yalaveş'e Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Umuyorum ki bu tür acı haberlerle karşılaşmamak adına sağlığımıza gereken özeni gösteririz.

Benzer Konular

Yaklaşık 18 gün önce Nusaybin'e bağlı kırsal Çatalözü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ahmet Acar tarlasında sulama yaptığı sırada aniden fenalaşarak yere yığıldı. Bir süre sonra aynı bölgede koyunlarını otlatan bir kadın tarafından hareketsiz halde bulunan Acar için köylülere haber verildi...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
Taksi Durağında Yaşanan Olay Yürekleri Sızlattı Karşıyaka ilçesinde bulunan bir taksi durağında gerçekleşen olay tüm görenleri derinden etkiledi. 75 yaşındaki telsizci Zeki Aldemir, sabahın erken saatlerinde ani bir kalp krizi geçirerek fenalaştı. İşini bitirip evine gitmek üzere olan mesai...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Şahinbey ilçesindeki Yeşilevler Camisi'nde meydana gelen olayda 65 yaşındaki 5 çocuk babası Şükrü Yener teravih namazı sırasında fenalaşarak yere düştü. Cami cemaatinin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Yener, doktorların tüm müdahalesine...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
Bir halı sahada arkadaşlarıyla birlikte futbol oynayan komiser Göksel Özay (49) aniden fenalaşarak yere düştü. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özay, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Göksel Özay...
Cevaplar
1
Görüntüleme
24
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir taksi durağında acı bir olay meydana geldi. Durağın sorumlusu Zeki Aldemir, yaşadığı kalp krizi sonucu fenalaşarak yerde bayıldı. Bu sırada, mesai arkadaşı Ercan Kiremitçiler ise ona yardım etmeye çalışırken kendisi de rahatsızlandı ve yere düştü. Olay anı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.593
  2. Mesajlar

1. 1.679.645
  3. Kullanıcılar

1. 31.835
  4. Son üye

Geri