Modoratör
Yeni Üye
6 Eylül de hangi sınıflar açılacak?
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül'de tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını belirtti. Buna göre 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi yapılacak.
2021 6 Eylül hangi sınıflar açılacak?
Tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitim, 6 Eylül'de başlayacak. 1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimleri yapılacak.
Şu anda hangi sınıflar okula gidiyor?
Şu anda hangi sınıflar okula gidiyor?
Önümüzdeki haftadan itibaren okullarda yüz yüze eğitimin kapsamı 2, 3, 4'üncü sınıflar 8'inci ve 12'nci sınıfları da kapsayacak şekilde genişletilecek. İlkokul ve okul öncesi sınıfı öğrencilerinin okula başlamasının ardından 2, 3, 4'üncü sınıflar 8'inci ve 12'nci sınıflar için de tarih belirlendi.
Yüz yüze eğitim kaçıncı sınıflar için 2021?
Yüz yüze eğitim kaçıncı sınıflar için 2021?
Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021'de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.
6 Eylül de liseler açılıyor mu?
6 Eylül Pazartesi günü okullar yüz yüze eğitimle açılacak. Temmuz ayında başlayan yaz tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve liselerde okullar uzun süre sonra yüz yüze başlayacak.
6 Eylül okullar kaç gün olacak?
"Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, inşallah 6 Eylül 2021 itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz. Hedefimiz, sağlık koşulları aksini gerektirmediği sürece salgın öncesinde olduğu gibi okullarımızda tam zamanlı yüz yüze eğitimi devam ettirmek.
6 Eylül de liseliler okula gidecek mi?
6 Eylül de liseliler okula gidecek mi?
2021-2022 hangi okula gidecek?
2021-2022 hangi okula gidecek?
Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021'de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.
10 sınıf haftada kaç gün okula gidecek?
Yüz yüze eğitim tüm sınıflar için haftada beş gün olacak. Öğrenciler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri okullarında yüz yüze eğitim görecek.
9 okullar ne zaman açılacak?
LGS süreci sonrası 9. sınıf öğrencileri kayıt süreci tamamlandıktan sonra bu yıl lise hayatına adım atacaklar. Milli Eğitim Bakanlığınca yayınlanan duyuruya göre bu yıl birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. Liseler de aynı tarihte açılacak.
Lise okul açılıyor mu?
Lise okul açılıyor mu?
Milli Eğitim Bakanı Özer ve Sağlık Bakanı Koca'nın yaptığı açıklamalara göre okullar daha önce belirlenen 2021-2022 eğitim öğretim takvimi doğrultusunda başlayacak. 9, 10, 11, 12'nci sınıfta öğrenim gören lise öğrencileri de diğer kademelerle aynı süreçte ders başı yapacak.
Liseler haftada kaç gün okula gidecek 6 Eylül?
Liseler haftada kaç gün okula gidecek 6 Eylül?
"Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, inşallah 6 Eylül 2021 itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz.
6 Eylül okullar haftada kaç gün olacak?
6 Eylül okullar tam gün mü?
Diğer tüm kademelerde eğitim alan öğrenciler için yüz yüze eğitim, Kovid-19 tedbirleri ile 6 Eylül'de tıpkı salgın öncesinde olduğu gibi haftada 5 gün ve tam zamanlı olarak başlatılacak. Eğitim, ders saatleri azaltılmadan ve mevcut öğretim programlarının bütünü dikkate alınarak gerçekleştirilecek.
6 Eylül de hangi sınıflar açılacak 2021?
6 Eylül de hangi sınıflar açılacak 2021?
6 Eylül de liseler açılacak mı?
6 Eylül de liseler açılacak mı?
2021 de hangi sınıflar okula gidecek?
Geçtiğimiz haftalarda alınan tedbirler kapsamında okulların ne zaman açılacağı belirlendi. Buna göre 15 Şubat itibarıyla köy okulları, 1 Mart'tan itibaren ise tüm resmi ve özel ilkokullar, tüm resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da yüz yüze eğitime başlanacak.
Okula kimler gidecek 6 Eylül?
6 Eylül de 10 sınıflar açılacak mı?
6 Eylül de 10 sınıflar açılacak mı?
Milli Eğitim Bakanlığınca yayınlanan duyuruya göre bu yıl birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. Liseler de aynı tarihte açılacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "İllerimize gerekli kaynak aktarımı tamamlandı.
7 Eylülde okullar açılacak mı?
7 Eylülde okullar açılacak mı?
MEB tarafından yayınlanan 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı takvimine göre okullar 6 Eylül 2021 tarihinde açılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim sezonu ve okulların durumuna ilişkin videolu açıklamalarda bulundu.
* Çocuklarımızın gelişimi, sağlığı ve geleceği için corona virüsüyle birlikte yaşamayı öğrenmek ve yüz yüze eğitime devam etmek zorundayız. * Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz; inşallah, 6 Eylül 2021 tarihi itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz.
Lise okul açılacak mı?
2021-2022 okula gitmek zorunlu mu?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2021-2022 eğitim öğretim yılı hakkında merak edilen konulara açıklık getirdi. Okullarla ilgili en çok merak edilen konu ise şu günlerde "Okula gitmek zorunlu mu?" sorusu olurken, Bakan Özer, yüz yüze eğitime katılımın zorunlu olduğunu açıkladı.
Okullar okullar açılacak mı?
Okullar okullar açılacak mı?