Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

89 Suç Dosyasıyla Aranan F.E. Yakalandı

Atatürk Üniversitesi'nde Bilirkişilik Temel Eğitimleri Başladı

Türkiye Hibrit Güneş Enerjisi Potansiyelini Değerlendiriyor

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
89-suctan-aranan-sahis-yakalandi-18759138_amp.jpg

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla hakkında 89 ayrı suç dosyası bulunan F.E. (28/E) yakalandı.

Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Urganlı Jandarma Karakolu ekiplerinin 17 Haziran 2025 günü müşterek olarak yürüttüğü aranan şahısların yakalanmasına yönelik faaliyette, uzun süredir aranan F.E. isimli şahıs kıskıvrak yakalandı.

Yapılan incelemede şahsın; "Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan 65, "Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan 9, "Dolandırıcılık" suçundan 7, "Muhafaza Görevini Kötüye Kullanma" suçundan 2, "Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması" suçundan 2, ayrıca "Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanma", "Taksirle Bir Kişinin Yaralanmasına Neden Olma", "Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek" ve "Silahla Tehdit" olmak üzere toplamda 89 ayrı dosyadan arandığı belirlendi.

F.E.'nin ayrıca kesinleşmiş 68 yıl 1 ay hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Yakalanan şahıs, Turgutlu Adliyesindeki işlemlerinin ardından tutuklanarak Manisa E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. - MANİSA

Atatürk Üniversitesi'nde Bilirkişilik Temel Eğitimleri Başladı

Türkiye Hibrit Güneş Enerjisi Potansiyelini Değerlendiriyor

1. Konular

1. 1.284.070
  2. Mesajlar

1. 1.687.224
  3. Kullanıcılar

1. 32.597
  4. Son üye

Geri
Üst Alt