Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 Ve Mehdi,
BUYUK KIYAMET ALAMETİ OLAN MEHDİ MUHAMMEDİN 1986 YILINDA DOĞMASI,GELECEĞİN TARİHİ DONEMİNE AİT 218 YILLIK SURECİN BAŞLAMASI
Dunyamız 9şubat1986 yılında ,Beklenen İslami Kurtarıcı, Mehdi Muhammedin doğması ile 218 yıllık Geleceğin Tarihi donemi başladıBu durum bizim ispatlanmış...
Acık Nedir ? Kısaca
(Os Vazıh, Fr Clair, Al Klar, İng Clear, İt Chiaro)
Başkasıyla karıştırılmaksızın tanınan duşunce
1 Mantık: Karanlık ve bulanık karşıtı olarak kullanılan acık terimi, başkaca hic bir duşunceyle karıştırılmadan kolaylıkla ve hemen tanınan duşunce'yi tanımlar
2 Bilgi kuramı...
gelenek ve gorenek nedir
Toplumların yaşantılarını, zevklerini, tutum ve davranış bicimlerini, gelenek ve goreneklerini yansıtan, en onemli oğelerin başında kultur ve uygarlık gelmektedir Kultur dil, din, sanat vb zamanla kazanılabilen oğeler, uygarlık ise bilim ve tekniğe bağlı olarak...
galileo galilei kimdir hayatı kısaca
Galileo Galilei(15641642)
ALT :wwwupluploadsgalileo41011galileo41011ALT
Tanınmış muzikci Vincenzo Galilei'nin oğlu olan Galileo, ilk eğitimini ailesinin 1574 de taşındığı Floransa yakınlarındaki Vallombrosa Manastırında aldı 1581'de tıp oğrenimi gormek uzere...
Bengu son Nokta sozleri
Bengu Son Nokta Şarkı Sozu
Sabrım kalmadı bende pek hakkın
Acıkca diğerlerinden yokmuş pekde bir farkın
Bitmedi yalanın dolanın
Durmadı falanın filanın
Ama ben kandırmaya yetmez
Senin o ufacık aklın
Sen beni mutlu değil
Sadece meşgul ettin
Kısaca hayatımda ruzgardın estin...