Son Konular

Acıkca Nedir

En Etkileyici Goz Rengi

Cahit Sıtkı Tarancı Kişiliği

Benzer Konular

• Öneri Öneri
2019 Ve Mehdi, BUYUK KIYAMET ALAMETİ OLAN MEHDİ MUHAMMEDİN 1986 YILINDA DOĞMASI,GELECEĞİN TARİHİ DONEMİNE AİT 218 YILLIK SURECİN BAŞLAMASI Dunyamız 9şubat1986 yılında ,Beklenen İslami Kurtarıcı, Mehdi Muhammedin doğması ile 218 yıllık Geleceğin Tarihi donemi başladıBu durum bizim ispatlanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Öneri Öneri
Acık Nedir ? Kısaca (Os Vazıh, Fr Clair, Al Klar, İng Clear, İt Chiaro) Başkasıyla karıştırılmaksızın tanınan duşunce 1 Mantık: Karanlık ve bulanık karşıtı olarak kullanılan acık terimi, başkaca hic bir duşunceyle karıştırılmadan kolaylıkla ve hemen tanınan duşunce'yi tanımlar 2 Bilgi kuramı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
  • Öneri Öneri
gelenek ve gorenek nedir Toplumların yaşantılarını, zevklerini, tutum ve davranış bicimlerini, gelenek ve goreneklerini yansıtan, en onemli oğelerin başında kultur ve uygarlık gelmektedir Kultur dil, din, sanat vb zamanla kazanılabilen oğeler, uygarlık ise bilim ve tekniğe bağlı olarak...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
  • Öneri Öneri
galileo galilei kimdir hayatı kısaca Galileo Galilei(15641642) ALT :wwwupluploadsgalileo41011galileo41011ALT Tanınmış muzikci Vincenzo Galilei'nin oğlu olan Galileo, ilk eğitimini ailesinin 1574 de taşındığı Floransa yakınlarındaki Vallombrosa Manastırında aldı 1581'de tıp oğrenimi gormek uzere...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  • Öneri Öneri
Bengu son Nokta sozleri Bengu Son Nokta Şarkı Sozu Sabrım kalmadı bende pek hakkın Acıkca diğerlerinden yokmuş pekde bir farkın Bitmedi yalanın dolanın Durmadı falanın filanın Ama ben kandırmaya yetmez Senin o ufacık aklın Sen beni mutlu değil Sadece meşgul ettin Kısaca hayatımda ruzgardın estin...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.728
  2. Mesajlar

1. 1.679.957
  3. Kullanıcılar

1. 31.871
  4. Son üye

1. arf