Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Açıköğretim şifresi nereden alınır?
Şifrenin unutulması ya da kaybedilmesi gibi durumlarda; AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.AÖL neden hata veriyor?
AÖL neden hata veriyor?AÖL giriş ekranının açılmama sebepleri şunlar olabilir: -AÖL resmi internet sitesi içerisinde bakım çalışması yapılıyor olabilir. -AÖL sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrencilerin bir anda sonuçlarını öğrenmeye çalışması, sitenin aşırı yüklenmesine neden olabilir.
Açık Öğretim şifremi unuttum nasıl Yenileyebilirim?
Açık Öğretim şifremi unuttum nasıl Yenileyebilirim?AÖL şifresini unuttuğunuzda ALO 147’yi arayarak AÖL şifrenizi unuttuğunuzu söyleyebilir ve yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. ALO 147 MEB’in çağrı merkezidir. 7 gün 24 saat istediğiniz zaman arayabilirsiniz.
ATA AÖF öğrenci şifresi nasıl alınır?
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) ana sayfasında bulununan “şifremi unuttum” veya “AOF şifre” butonlarını kullanarak şifrenizi yeniden belirleyebilirsiniz. OBS için belirlediğiniz şifre ile LMS’nede giriş yapabilirsiniz.Açık Öğretim Lisesi Sınavları Ne Zaman?
Açık Öğretim Lisesi Sınavları Ne Zaman?AÖL SINAVLARI NE ZAMAN? Açık Öğretim Lisesi, 2022 yılının 3. dönem sınavları Temmuz ayında düzenlenecek. Açık Öğretim Ortaokulu-Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi – III. Dönem Sınavı 2022 Temmuz ayında e-Sınav olarak yapılacak.
Açık lise giriş ne kadar?
Açık lise giriş ne kadar?2022 yılında bir dönem için kayıt yenileme sınav ücret olarak 50 TL ve halk eğitim merkezi okul aile birliği hesabına; 5 TL olarak belirlendi. 50 TL Açık Öğretim Lisesi Kayıt Yenileme Sınav Ücreti olarak anlaşmalı bankalara yatırılacak.