Acil Yardım Arkadaşlar Iptv Hakkında

baytogi

Yeni Üye
Credits
8
Meslek
emekli
arkadaşlar selamlar ,LG tv webos işletim sistemli yeni tv aldım, bu tv de iptv seyretmek istiyorum LG apps tan iptv indirdim ama hepsi demo olarak var ,LG webos için en iyi uygulama hangisi ? burda tamamen ücretsiz bi iptv uygulaması var mı ? ayrıca ücretli ise nasıl abone olunuyor ? ve en önemlisi ; demo versiyon hepsi ve bir türlü ip tv Uygulamasında kendime ait aboneliğimi girecek alanı bulamıyorum çıldırcam yemin ederim,neyi eksik yapıyorum bilemedim lütfen yardımcı olun

yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar ?

arkadaşlar selamlar ,LG tv webos işletim sistemli yeni tv aldım, bu tv de iptv seyretmek istiyorum LG apps tan iptv indirdim ama hepsi demo olarak var ,LG webos için en iyi uygulama hangisi ? burda tamamen ücretsiz bi iptv uygulaması var mı ? ayrıca ücretli ise nasıl abone olunuyor ? ve en önemlisi ; demo versiyon hepsi ve bir türlü ip tv Uygulamasında kendime ait aboneliğimi girecek alanı bulamıyorum çıldırcam yemin ederim,neyi eksik yapıyorum bilemedim lütfen yardımcı olun
Selam kardeş bendede LG webOs tv var ben Smart iptv app kullanıyorum ücretli yanlız 1 hafta bedava 1 hafta sonra 5.49€ app aktif etmen lazım bedava olsun istiyorsan Lg webOs app den iptv myTV best var onu indir güzeldir diğer appler aktiv etmen gerek ücretli olarak

SSIPTV ücretsiz onu indir. İnternetten bulduğun m3u dosyasını bilgisayarına indir, SSIPTV'nin sitesine git. Cihazla bağlantı kur. Myplaylist'ten dosyanı yükle ve kaydet. TV'den izle.

smart one kur 2 euro yıllık hiç ugraşma

10X Titan

🔥 🔥 🔥 Premi̇um M3U Ve Mac 🔥 🔥 🔥

1. Konular

1. 1.282.310
  2. Mesajlar

1. 1.682.312
  3. Kullanıcılar

1. 32.038
  4. Son üye

Geri
Üst Alt