Son Konular

Adana'da Polislerden Öğrencilere Destek Sınavında Yardım

Credits
1.241.641
white.jpg

Adana'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalmak üzere olan bir grup öğrenci, son anda polislerin yardımıyla sınav merkezine yetiştirildi.

Sınava giriş için gerekli olan kimliklerini kaybeden veya unutan bazı adaylar, polis ekiplerinden yardım talep etti.

Polis ekipleri, kimlik sorununu çözmelerine yardımcı olduğu öğrencileri sınav yapılacak okullara zamanında ulaştırdı. Bu sayede öğrenciler sınav stresiyle uğraşmak zorunda kalmadan sınavlarına konsantre olabildiler.

İzmir'deki Tünel İnşaatı Mağdurları İsyanda: Evler Hasar Gördü!

Elazığ'da Güneş Enerjisiyle Tarım Arazi Sulama Projesi Başlıyor

Benzer Konular

Hatay'da polis ekipleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişme konusunda sıkıntı yaşayan 3 adayı sınav merkezlerine zamanında ulaştırdı. Samandağ ilçesinde düzenlenen sınavda kimlik kartı sorunlarıyla karşılaşan 3 adaya, polis ekipleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Muğla'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrencilere polis ekipleri destek oldu. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınav için sabahın erken saatlerinden itibaren okullara gitmek üzere hareket eden öğrenciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Ağrı'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci aşaması olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan adaylar, polis ekipleri tarafından desteklendi ve sınava zamanında ulaştırıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus ekipleri, sınav sabahı kimlik veya sınav giriş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Elazığ'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne yetişme endişesi taşıyan bir grup öğrenci, polislerin desteğiyle sınav merkezine ulaştırıldı. Sınav öncesinde çeşitli sebeplerden dolayı sınava geç kalan adaylar, polis ekiplerinden yardım istedi ve bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Afyonkarahisar'da polis ekipleri, sınava yetişmek için geçici kimlik belgesi almak üzere Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne gelen öğrencilere destek oldu. Öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sınav salonuna alınmadan önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.804
  2. Mesajlar

1. 1.680.225
  3. Kullanıcılar

1. 31.888
  4. Son üye

Geri