Son Konular

Hatay polisi sınava geç kalan adaylara yardım eli uzattı!

Credits
1.241.641
white.jpg

Hatay'da polis ekipleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişme konusunda sıkıntı yaşayan 3 adayı sınav merkezlerine zamanında ulaştırdı.

Samandağ ilçesinde düzenlenen sınavda kimlik kartı sorunlarıyla karşılaşan 3 adaya, polis ekipleri yardım eli uzattı.

Polis memurları, adayların araçlarına alınarak kimlik kartlarını almalarına yardımcı oldu ve sınav yapılacak okullara ulaştırdı. Bu sayede adaylar sınav stresiyle baş etme konusunda bir nebze rahatladılar.

Türkiye ve UNRWA Arasında Temsilcilik Anlaşması Yakında İmzalanacak

Kayseri Polisi Geciken YKS Öğrencilerine Destek Verdi

Benzer Konular

Muğla'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrencilere polis ekipleri destek oldu. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınav için sabahın erken saatlerinden itibaren okullara gitmek üzere hareket eden öğrenciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Ağrı'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci aşaması olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan adaylar, polis ekipleri tarafından desteklendi ve sınava zamanında ulaştırıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus ekipleri, sınav sabahı kimlik veya sınav giriş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Adana'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalmak üzere olan bir grup öğrenci, son anda polislerin yardımıyla sınav merkezine yetiştirildi. Sınava giriş için gerekli olan kimliklerini kaybeden veya unutan bazı adaylar, polis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kayseri’de, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalan öğrencilere polis ekipleri yardım elini uzattı. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruya göre, polisler öğrencilerin sınav yerlerine yetişmeleri için seferber oldular. Kent genelinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Elazığ'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne yetişme endişesi taşıyan bir grup öğrenci, polislerin desteğiyle sınav merkezine ulaştırıldı. Sınav öncesinde çeşitli sebeplerden dolayı sınava geç kalan adaylar, polis ekiplerinden yardım istedi ve bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.804
  2. Mesajlar

1. 1.680.256
  3. Kullanıcılar

1. 31.890
  4. Son üye

Geri