Son Konular

Adana'da Sürücülere Yüksek Ceza: Huzur Uygulaması Başladı!

Credits
1.230.245
white.jpg

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, polis ekipleri tarafından huzur ve güven operasyonu düzenlendi. Bölge Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyonda, trafik kurallarını ihlal eden sürücülere toplamda 68.246 TL ceza kesildi. Ayrıca aranan 3 şüpheli de operasyon kapsamında yakalandı. Bunun yanı sıra, 3 kıraathane ve 1 internet kafe hakkında da idari işlem uygulandı.

Yüreğir ilçesinde gerçekleştirilen polis operasyonu, huzur ve güvenin sağlanması adına önemli bir adım oldu. Bölge Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucunda, trafik kurallarını ihlal eden sürücülerin cezalandırılması ve aranan şüphelilerin yakalanması sağlandı. Ayrıca, kıraathane ve internet kafelerdeki yasal düzenlemelere uymayan işletmeler de operasyonun etkisiyle denetlendi.

Yapılan huzur ve güven operasyonuyla Yüreğir ilçesindeki suç oranlarının azaltılması hedeflendi. Polis ekiplerinin kararlı tutumu sayesinde, bölgede trafik kurallarına uymayan ve aranan şüphelileri saklayan kişilerin etkisiz hale getirilmesi sağlandı. Aynı zamanda, işletmelerin de yasal mevzuatlara uygun şekilde faaliyet göstermesi için gerekli denetimler gerçekleştirildi.

Arpaçay'da Traktör Kazası: 2 Yaralı!

İran, ABD saldırısını BM Güvenlik Konseyi'ne Şikayet Etti

Benzer Konular

Adana'nın Yüreğir ilçesinde YKS sınavı sebebiyle 'Huzur ve Güven' operasyonu gerçekleştirildi. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla 27 farklı ekibin katılımıyla 'Huzur ve Güven' operasyonunu düzenledi. Bu operasyonda huzuru bozan kurallara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Alanya'da Polis ve Zabıta Ekiplerinden İşletme Denetimi Antalya'nın Alanya ilçesinde, polis ve zabıta ekipleri tarafından umuma açık işletme ve alkollü eğlence mekanlarında denetim operasyonu düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesindeki operasyonda, 152 personel görev aldı ve Barlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Bingöl'de Polis Ekipleri, "Dur" İhtarına Uymayan Motosiklet Sürücüsünü Kovaladı Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyonda, ehliyetsiz bir motosiklet sürücüsünün yasadışı hareketleriyle dikkat çektiğini duyurdu. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü, motosikletler üzerinde denetim gerçekleştirdi Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekipleri, motosikletler üzerinde denetimler gerçekleştirdi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, şehrin çeşitli bölgelerinde ve farklı zaman dilimlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, abartılı egzoz ve motosiklet denetiminde 17 sürücüye toplamda 149 bin 974 lira para cezası kesildi. Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerine karşı denetimlerini sıklaştırdı. Bu denetimlerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.778
  3. Kullanıcılar

1. 31.780
  4. Son üye

Geri