Son Konular

Adana'da Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.269
white.jpg

Adana'da Uyuşturucu Operasyonu: 6 Kişi Tutuklandı

Adana'da gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 7 şüpheli yakalandı. Aramalarda ise 250 gram bonzai, 9 gram metamfetamin, 32,96 gram bonzai hammaddesi, 13 adet sentetik ecza, 13 adet uyuşturucu hap, 1 hassas terazi ve bir miktar kokain ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemede 6 şüpheli tutuklanırken, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adana'da uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan başarılı operasyonlar devam edecek.

"Bodrum FK'nın File Bekçisi Diogo Sousa, Antalyaspor'a Transfer Oldu!"

İran Dışişleri Bakanı Arakçi'den Önemli Ateşkes Mesajı!

Benzer Konular

Adana'da gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yoğun bir operasyon gerçekleştirdi. Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Adana'da evinden yüzlerce uyuşturucu çıkan kişi: Benim değil, içiciyim Adana’da bir evde 700 uyuşturucu hap, amfetamin ve bonzai bulundu. Şüpheli, “Bana ait değil, evime başkası bırakmış olabilir” dedi ve mahkemece tutuklandı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Adana'da gerçekleştirilen operasyonda 7 uyuşturucu satıcısından oluşan bir gruptan 6 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, kentte uyuşturucu ticareti yapanlara karşı bir operasyon düzenledi. Polis ekipleri, detaylı bir araştırmanın ardından belirlenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Elazığ'da Polis Operasyonu: 11 Şüpheli Tutuklandı Elazığ'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu madde kullanan kişilere ve sokak satıcılarına yönelik önemli bir adım atıldı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlarda 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Adana'da Uyuşturucu Operasyonunda 65 Şüpheli Yakalandı Adana'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda parklar, bahçeler, köprü altları ve ara sokaklarda 65 şüpheli yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, uyuşturucu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.074
  2. Mesajlar

1. 1.678.397
  3. Kullanıcılar

1. 31.745
  4. Son üye

Geri