Modoratör
Efsanevi Üye
Adım para uygulaması güvenli mi?
Kısacası Adım Para Uygulaması Gerçek Mi? sorusuna vereceğimiz cevap evet olacaktır. Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. AdımPara kazanmak için, 10.000 adım dönüştürmen gerekmektedir.
Getir ne kadar güvenli?
Getir ne kadar güvenli?
Getir üzerinden verdiğiniz siparişlerde ödemenizi gerçekleştirmek de oldukça kolay. Güvenli mobil ödeme yöntemine sahip olan uygulama, hesap kartı ya da kredi kartı bilgilerinizi sistemine kayıt ederek sizi her seferinde kredi kartı numarası girme zahmetinden kurtarıyor.
Kazandırıyo paralı mı?
Kazandırıyo paralı mı?
genelde pepsi anlaşmalı fritolay ve yine pepsi 1 lt kapaklarında çıkan şifre ile kazandırio uygulamasına girip 2.5 tl kazandıran uygulamadır. yalnız o parayı siz alamazsınız maalesef. anlaşmalı olan bakkal-market gibi yerlere gidip, kazandırio iş uygulamasına paralarınızı transfer etmeniz gerekir.
Getir kart guvenilir mi?
Kişisel bilgilerim güvende mi? Kişisel bilgilerinizi güvende tutmak için en sıkı prosedürleri uyguluyor ve güvenlik önlemlerini alıyoruz. Onayınızla birlikte, kişisel bilgilerinizi KVKK kapsamında korur ve saklarız. Kredi veya banka kartı bilgilerinizi Getir dahil kimse göremez.
Getir pahalı mı?
Getir pahalı mı?
Listenin en eski ve pahalı servisi: Getir Anında teslimat pazarının ülkemizdeki en güçlü oyuncularından olan ve kısa süre önce yemek siparişi pazarına da adım atan Getir, listemizin en pahalı seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.
Pepsi para ne işe yarar?
Pepsi para ne işe yarar?
"BOS YOK" ETIKETLI 2,5 L PEPSI, YEDIGÜN VE FRUKO ÜRÜNLERİNİN BEYAZ ÜSTÜ ALTIN LOGOLU KAPAKLARI ALTINDAKI ŞİFRELERİ 30.04.2022 TARİHİNE KADAR KAZANDIRİO UYGULAMASINA GİRİP 10 TL'YE KADAR PEPSI PARA, 101 PLUS OYUNUNDA GEÇERLİ 25.000 ÇİP VEYA GÜNLÜK 2 GB'A KADAR İNTERNET HEDİYELERINDEN BİRİNİ KAZANMAK İÇİN KULLANABİLİRSİN …
KazandıRio para nasıl kullanılır?
Tek yapman gereken; uygulama üzerinden 2 farklı yöntemden dilediğini seçerek kodlarını kullanmak, hediyeleri kapmak! Paketin içinden çıkan beyaz şeritteki 10 haneli şifreyi uygulamaya okut. Şişenin kapağı altındaki 10 haneli şifreyi uygulamaya okut.