Son Konular

Ahbap gonullu ne yapar?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Ahbap gönüllü ne yapar?

gruplaşma, tanışma, haberleşme işlevi gören platform. ahbap platformu, engelli vatandaşların rahatça oy kullanabilmesi için tüm illerde, engelli kişinin evi – oy kullanacağı sandık ve tabii ki eve geri dönüşü için, tamamen gönüllü olarak araç tahsis ediyor.

Haluk Levent ahbap tan ayrıldı mı?

AHBAP Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabı üzerinden, dernekteki görevini bırakacağını ve yurt dışına yerleşeceğini açıkladı. Levent, "Ahbap'ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana" ifadelerini kullandı.

Ahbap Derneği ne iş yapar?

Ahbap Derneği, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak, iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmek, yeni işbirliği modelleri ve projelerle çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturmak, yerel kültürün …

Ahbap Dernegine nasil üye olunur?

Ahbap Dernegine nasil üye olunur?
Yeni Hesap Oluştur
- En az dört (4) karakter olmalıdır.
- Lütfen geçerli bir e-posta adresi giriniz.
- En az altı (6) karakter olmalıdır.
- Parolanız ile eşleşmelidir.

Ahbap gönüllüsü nedir?

Ahbap gönüllüsü nedir?
Ahbap Ortak Değerlerini kabul ederek, Şehir Ağ Çalışma Grubu tarafından belirlenen kriterlere göre Ahbap Platformu'na kabul edilen her gönüllü 'Ahbap' olarak adlandırılır.

Ahbap üniversite nedir?

Ahbap'ın üniversiteler ve üniversite öğrencileri ile arasındaki bağı kurar. Üniversite temsilcilikleri ve merkez arasındaki koordinasyonu sağlar.

Haluk Levent Ahbaptan ayrılıyor mu?

Müzisyen ve Ahbap Derneği Genel Başkanı Haluk Levent, sevenlerini üzecek bir açıklamada bulundu. Levent, "Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum" diyerek görevi bırakıp yurt dışına yerleşeceğini duyurdu.

Ahbab Dernegi kimin?

Sanatçı Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı Ahbap Derneği, yaklaşık 3 yıldır Türkiye'nin 70 şehrindeki 30 bin gönüllüsüyle ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyor. Haluk Levent'in yaklaşık 3 yıl önce platform adı altında faaliyete başlattığı ve ardından dernekleşen "Ahbap", yardım organizasyonlarıyla dikkati çekiyor.

Ahbap üyeliği ne demek?

Ahbap üyeliği ne demek?
Ahbap Ortak Değerlerini kabul ederek, Şehir Ağ Çalışma Grubu tarafından belirlenen kriterlere göre Ahbap Platformu'na kabul edilen her gönüllü 'Ahbap' olarak adlandırılır. Bilgilendirme: "Üye" tanımı sadece Ahbap Derneği'nin yasal üyeleri için kullanılacaktır.

Ahbap nasıl yardım edilir?

Ahbap nasıl yardım edilir?
Pandemi döneminde sıkıntılı günler geçiren müzisyen ve sahne emekçilerine destek olabilmek için elektrik, su ve doğal gaz faturalarını karşılayacağız. Artık T.C kimlik numaranız ile ihtiyaç duyduğunuz kategoride yardım başvurusunda bulunabilirsiniz. Ahbap ile AFAD arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Ahbap yardım nasıl alabilirim?

Başvurunuz ile alakalı aşağıdaki konulara dikkat etmeniz gerekmektedir….Başvuru Değerlendirmesi İçin
- ahbap.org'a giriş yapınız.
- Profil kısmından Belge Yönetimi seçeneğine tıklayınız.
- Açılan sayfadan başvurunuzu seçiniz.
- Başvurunuza ait eksik veya hatalı belgeleri yükleyiniz.

Ahbap gönüllüleri toplumda yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirmek için bir araya gelirler. Özellikle engelli vatandaşların oy kullanabilmesi gibi önemli konularda destek sağlarlar. Ahbap Derneği ise ihtiyaç sahibi kişilere maddi ve ayni yardımlarda bulunur, toplumda yardımlaşma bilincinin gelişmesine katkıda bulunur. Dernek, yeni işbirliği modelleri ve projelerle sürdürülebilir yardımlaşma ağları oluşturmayı hedefler.

Ahbap Platformu'na üye olmak için en az 4 karakterden oluşan bir kullanıcı adı ve en az 6 karakterden oluşan bir şifreyle yeni bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Ayrıca geçerli bir e-posta adresi de girmeniz istenecektir.

Ahbap gönüllüsü olmak için Ahbap Platformu'na kabul edilmeniz gerekmektedir. Ahbap Ortak Değerlerini benimseyen ve belirlenen kriterlere uygun olan her gönüllü, Ahbap olarak adlandırılır.

Ahbap Derneği, Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı bir yardım kuruluşudur. Türkiye genelinde ihtiyaç sahiplerine yardım götüren dernek, birçok şehirde gönüllülerle birlikte faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ahbap yardım almak için ahbap.org websitesine giriş yaparak profilinizden Belge Yönetimi seçeneğine tıklamanız ve başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Başvurunuz değerlendirilecek ve eksik veya hatalı belgeler varsa yüklemeniz istenecektir. Bu şekilde Ahbap Derneği'nin sağladığı yardımlardan faydalanabilirsiniz.

Cahit Zarifoglu hangi topluluk?

Zindan Adasi filmin sonunda ne oluyor?

1. Konular

1. 1.282.023
  2. Mesajlar

1. 1.680.870
  3. Kullanıcılar

1. 31.940
  4. Son üye

Geri
Üst Alt